reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

bozenko ja wiem:) na corbbaly:)......tam sa 2 baseniki osobne dodatkowe dla maluszkow:)z cieplutka woda:0 ale zapomnialam jak sioe ten basen nazywa:) ale ola wie:)napewno ci napisze:)

ooo i mnie ola uslyszala:)

reklama
ms.marple dobrze że zapytałaś o ten basen to będziemy mogły śmigać z urwisami.a mi całkiem wypadło to z głowy.

Ułani,ułani,malowane dzieci,niejedna panienka za wami poleci;-)-witaj rodzynku

Hihihihihihihi, widzę, że "rodzynek" się jednak przyjął... Ms.Marple, daj znać jutro o której chcesz się poszwędać ;-)! A ja się już pożegnam z Wami na dziś, słodkich snów, buźka :sorry:

Ps. Też chętnie wybralibyśmy się na basen :tak:

dzięki dziewuszki już zgoolowałam basen musimy się tam kiedyś udać z fumflami:tak:
wczoraj i dzisiaj wystawiliśmy Bąblowi wanienkę do ogródka i się plumpał:-D:-D
krycha postaram się być w centrum w południe, wyślę ci cynka jak będę wyjeżdżać z domu

Ostatnia edycja:
Hello dziewczeta,no i Ty rodzynku;-)
Ja tez bede w piatek jesli mnie Marta wezmie:-D
A i co najwazniejsze znalazlam fajne mieszkanko:-)Takze dziewczynki za jakies dwa,trzy tygodnie parapetowa u mnie:-DAle narazie to musze pomyslaec jak sie tam ulokowac bo uzbieralo sie troche rzeczy:zawstydzona/y:

co tam babeczki, śpicie?:-) małż usypia małą, więc sobie zaglądam do Was...

a tu coś pod humorek;-) :

Ostatnia edycja:
Aine a Ty kiedy nam zdjęcie zrobiłaś? Od razu sprawdziłam czy mamy zasłony zasunięte hahaha Dobranoc babeczki. Jutro pewnie będę dopiero popołudniu bo jade z Natinką do maternity. Gosia mam nadzieję, ze się na parapetówkę załapię a późńiej wy na moją :)

reklama
witam:)

Marcina ściskam całować Go nie będę:-p a apropo kup Krycha kazała mi raz sprawdzić czy Oliwka zrobiła kupę ale się sztachłem że aż oczy z orbit mi wyskoczyły :eek:
ps. słonko świeci u nas w końcu tylko ciekawe jak długo

Do góry