reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

ale gorączka
wynieśliśmy Bąblowi wanienkę do ogródka i się plumpał :-D:-D:-D

aine w takim razie pozdrów go ode mnie:tak:

mam nadzieję, że Igorek szybko wróci do domku:nerd:

reklama
Jestem ,jestem czytam codziennie ale jakos tak nie moge sie wdrazyc ostatnio.Wy tu ciagle o spotkaniach wiec ja nie bardzo mam o czym pisac....bez obrazy oczywiscie ;-):-)....zreszta wekkend minal na wycieczkach wiec i tak za duzo w domu mnie nie bylo :tak:

Czesc dziewuszki.Ja sie zglaszam po dlugim i superowym weekendzie:-)Pogoda cacusna:tak:Szkoda tylko ze zaniedlugo sie znowu zmieni:-(
U nas poszukiwania mieszkania pelna para dzis chyba z piec apartamentow ogladalam:baffled:Jutro ciag dalszy:eek:
A co do pepkowego to ja sie pisze jak najbardziej wszystko jedno kiedy.Marta ty pewnie autkiem skoczysz co?Zabralabym sie z Toba,jesli mozna;-)

spadam spać kobitki bo moje nóżki muszą do jutra wydobrzeć.jeszcze tylko porcyjka lodów i prysznic:-). spokojnej nocy

ale dzisiaj to sama nie wiem co mnie naszło:-D:szok:bo do przed chwilą góra prasowania co właśnie poschneła POKONANA ale prasować lubie gorzej z myciem okien ale to już sobie dzisiaj darowałam hihi ale zaraz moja ferajna przyjdzie i już nie będzie tak czyściutko;-)
to pewnie się włączył syndrom wicia gniazda:-D:-D:-D

czesc kobietki ale sie rozpisalyscie...ile czytania...ja juz mam necik wiec bede zagladac.
JUSTYSIA jak hustawka???wszystko ok???
BEAKTA na pazurki bym wpadla w piatek jak ci pasuje ale to jeszcze zadzwonie bo nie wiem o ktorej bede miala tnansport.
A kobietki mam do sprzedania wozek GRACO QUATRO TOUR DELUXE w bardzo dobrym stanie.dalam ogloszenie na watku sprzedam,....itd
no nic uciekam bo jutro do pracy trzeba wstac
pozdrawiam was goraco

dzień doberek.co to była za noc-duszna i do tego coś mnie pogryzło.co chwila pobudka na picie i drapanko.za cholerę się nie wyspałam.zmykam na jakieś żarełko a potem do polskiego sklepu po jakieś drożdżóweczki:-)

reklama
Do góry