reklama
beakta
Mammy of boys & girl
Jestem ,jestem czytam codziennie ale jakos tak nie moge sie wdrazyc ostatnio.Wy tu ciagle o spotkaniach wiec ja nie bardzo mam o czym pisac....bez obrazy oczywiscie ;-):-)....zreszta wekkend minal na wycieczkach wiec i tak za duzo w domu mnie nie bylo
Cytrus
mama dwoch czarodziejek:)
Czesc dziewuszki.Ja sie zglaszam po dlugim i superowym weekendzie:-)Pogoda cacusnaSzkoda tylko ze zaniedlugo sie znowu zmieni:-(
U nas poszukiwania mieszkania pelna para dzis chyba z piec apartamentow ogladalamJutro ciag dalszy
A co do pepkowego to ja sie pisze jak najbardziej wszystko jedno kiedy.Marta ty pewnie autkiem skoczysz co?Zabralabym sie z Toba,jesli mozna;-)
U nas poszukiwania mieszkania pelna para dzis chyba z piec apartamentow ogladalamJutro ciag dalszy
A co do pepkowego to ja sie pisze jak najbardziej wszystko jedno kiedy.Marta ty pewnie autkiem skoczysz co?Zabralabym sie z Toba,jesli mozna;-)
D
drozdusia
Gość
spadam spać kobitki bo moje nóżki muszą do jutra wydobrzeć.jeszcze tylko porcyjka lodów i prysznic:-). spokojnej nocy
to pewnie się włączył syndrom wicia gniazdaale dzisiaj to sama nie wiem co mnie naszłobo do przed chwilą góra prasowania co właśnie poschneła POKONANA ale prasować lubie gorzej z myciem okien ale to już sobie dzisiaj darowałam hihi ale zaraz moja ferajna przyjdzie i już nie będzie tak czyściutko;-)
sylwisko22
Fanka BB :)
czesc kobietki ale sie rozpisalyscie...ile czytania...ja juz mam necik wiec bede zagladac.
JUSTYSIA jak hustawka???wszystko ok???
BEAKTA na pazurki bym wpadla w piatek jak ci pasuje ale to jeszcze zadzwonie bo nie wiem o ktorej bede miala tnansport.
A kobietki mam do sprzedania wozek GRACO QUATRO TOUR DELUXE w bardzo dobrym stanie.dalam ogloszenie na watku sprzedam,....itd
no nic uciekam bo jutro do pracy trzeba wstac
pozdrawiam was goraco
JUSTYSIA jak hustawka???wszystko ok???
BEAKTA na pazurki bym wpadla w piatek jak ci pasuje ale to jeszcze zadzwonie bo nie wiem o ktorej bede miala tnansport.
A kobietki mam do sprzedania wozek GRACO QUATRO TOUR DELUXE w bardzo dobrym stanie.dalam ogloszenie na watku sprzedam,....itd
no nic uciekam bo jutro do pracy trzeba wstac
pozdrawiam was goraco
beakta
Mammy of boys & girl
W piatek bede dostepna dopiero popoludniu jesli ci pasuje...albo sobota.BEAKTA na pazurki bym wpadla w piatek jak ci pasuje ale to jeszcze zadzwonie bo nie wiem o ktorej bede miala tnansport.
justysia21
Elfikowa mama :D
sYLWISKO HUSTAWKA SUPERASNA....... JA TEZ JUZ SIE ZEGNAM KOBITKI... I TRZYMAM KCIUKI ZA IGORKA... BIEDNE MALENSTWO
D
drozdusia
Gość
dzień doberek.co to była za noc-duszna i do tego coś mnie pogryzło.co chwila pobudka na picie i drapanko.za cholerę się nie wyspałam.zmykam na jakieś żarełko a potem do polskiego sklepu po jakieś drożdżóweczki:-)
reklama
aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
dzien doberekP
alez przyjemnie widoki za oknem jak sloneczko swieci
ja dzis do GP
milego dnia
aaaaaaa a gdzie sie nasza moderatorka podziala??????Kasia???????czyzby sie rozpakowala??????
alez przyjemnie widoki za oknem jak sloneczko swieci
ja dzis do GP
milego dnia
aaaaaaa a gdzie sie nasza moderatorka podziala??????Kasia???????czyzby sie rozpakowala??????