reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

niedawno wróciłyśmy ze spacerku i zjadłyśmy obiadzik,a teraz czeka nas dłuższa trasa.wybieramy się na dooradoyle do szpitala w odwiedzinki do Camomile i Igorka. to co w takim razie z imprezką?widzę że nie każdy może.tak pytam bo chciałam przygotować coś smacznego do jedzonka.tymczasem zmykam,do poklikania potem

reklama
No i sobie pojechali już na lotnisko hlip, hlip :-(... A tak fajnie było... No nic, trzeba się teraz znów przestawić na zestaw 2 + 1 hihihihihihi ;-)

jak to 2+1 a wszystkie limeryckie mamuśki:confused::-D:-D:-D:-D

ale dzisiaj gorączka nawet w ogródku nie da się wysiedzieć:szok::-D:-D:-D

Aj, źle się wyraziłam, chodziło mi o nasz domek... Przez tydzień było tu dość głośno, nawet Oliwka zaczęła sobie więcej pokrzywkiwać, a teraz cisza :szok:...

Upał jak nie wiem, a my parasolki do wózka nie mamy, bo zostawiliśmy w autku, którym jechaliśmy na wycieczkę i nie wiem kiedy odzyskamy! Ale mam nadzieję, że jak będziemy lecieć po męża do pracy to już nie będzie aż tak prażyć :eek:!

Łoł, Ms.Marple, a od kiedy Wy macie trzeciego ząbka????? GRATULACJE :laugh2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
A ja dzisiaj nigdzie nie wychodziłam wziełam się za pranie dywanów i sprzątanko ;-)w domku chłodek także fajnie jest:-) ale jak pranko szybko wysycha super:tak:nawet suszarki do prania nie trzeba:-) A więcej takich upałów to mężulek będzie zadowolony kaske zaoszczędzi:-Dbo żonka z domciu nie wychodzi:-D NORMALNIE SIĘ NIE DA:szok: KRYCHA teraz odpocznie od gotowania heh:) A nie wiecie jaka jutro ma być pogoda??chciałabym do centrum ale jak będzie taki ukrop to posiedze w domciu:)

Ja tak troszkę w kwestii organizacyjnej - przynosimy ze sobą jakieś żarełko, nie :eek:?
przyniesiemy, żeby justysi za bardzo nie obciążać:tak:

a ząbka znalazł szanowny M bawił się z Bąblem i jak go trzymał do góry nogami to ujrzał:-D:-D:-D

martuana
ja cię podziwiam kobieto z takim brzuchem takie sprzątańsko... i wstyd mi bo u mnie taki bajzel powiedziałabym więcej ale to już niecenzuralnie by było
trzy pralki prania do prasowania, czwarte na lince ( piorę na-hura bo pogoda dobra) i gruntowne sprzątanie całego domu by się przydało :baffled::baffled::baffled:

aha spojrzałam na prognozę-- zdążysz wydać kasę:-D:-D

reklama
Do góry