reklama
MsMarple, na początku też tak miałam, tak około trzeciego dnia mi się kręciło lekko w głowie, czytałam,że to jest reakcja organizmu na odstawienie węglowodanów(tych złych). Ja byłam uzależniona od węgli hihi, czyli strasznie mi brakowało chleba, ziemniorow itp., więc organizm się buntował. Potem to szybko minęło.
A produkty light czasami mi się udaje w Lidlu albo w Tesco dostać, ale przyznam, ze trochę z tym problem tutaj.Aaa, wszędzie dostępny jest serek topiony Krówka Smieszka light! LaughinCow to się chyba tutAj nazywa, z taką krową uśmiechniętą
a moze za mało pijesz? albo za małe porcje jesz...?
A produkty light czasami mi się udaje w Lidlu albo w Tesco dostać, ale przyznam, ze trochę z tym problem tutaj.Aaa, wszędzie dostępny jest serek topiony Krówka Smieszka light! LaughinCow to się chyba tutAj nazywa, z taką krową uśmiechniętą
a moze za mało pijesz? albo za małe porcje jesz...?
Ostatnia edycja:
aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
ja zziajana? nie no posprzatalam napastowalam podlogi zrobilam obiadek i se siadlam na chwile przed pojechaniem po dziewczyny
alex2339
Fanka BB :)
Witam sie pozno ale jestem
Ojoj nic straconego jeszcze Cię zdąże odwiedzić ) A tak to się mogłyśmy spotkać na mieście Jaki ten Limerick mały hah)A w name.it obniżka skończona :-(szkoda Mężuś się śmieje że więcej kieszeni ale dzisiaj naprawde aż niemożliwe bo nic nie kupiłam wszędzie świeciło pustkami))NIE LUBIE PONIEDZIAŁKÓWNo i masz, się spóźniłam, Martuana już na zakupach...
Ależ się cieszę, jednak w najbliższym czasie ktoś nas nawiedzi - na początku maja przyjeżdża moja siostra z rodzinką, jupi !!!!!!!!!!!!! Już się nie mogę doczekać...
K
krycha
Gość
Ojoj nic straconego jeszcze Cię zdąże odwiedzić ) A tak to się mogłyśmy spotkać na mieście Jaki ten Limerick mały hah)
Hahahaha, no w sumie fakt i trzymam za słowo !!!
A my troszkę pospacerowałyśmy, a teraz Pyza odpłynęła - lecę więc wciągnąć obiadek bez dzielenia się z Oliwą ;-)
Ja żadko jadałam sama nawet robiliśmy zakłady że jak siądę do stołu któryś brzdąc się obudzi;-)także kożystaj Aniu ile się da hahah Marecze właśnie wstał wyspany także teraz jego musze nakarmić może przy okazji sama coś skubne
aga_irlandia
ha ja wlasnie tez wciagam obiadek pieczone ziemniaczki,miesko smazone z pieczarkami i cebulka( ala gyrosik) i salatke z ogorka, pomidorka i szczypiorku ze smietana
hello, babki
my już po spacerku i teraz siedzimy w ogródku i stąd stukam a Bąbel kombinuje bo nie wie czy spać, czy nie
krycha ty dzisiaj po południu sama w domku?
aga bez takich obrazowych opisów obiadków poproszę bo ja na diecie i język mi do t... wchodzi
dzisiaj się zalogowałam na forum dietowiczeki walczę
aine czy waga to spada od razu czy trzeba się naczekać na efekty bo u mnie jeszcze wagowych nie zauważyłam
my już po spacerku i teraz siedzimy w ogródku i stąd stukam a Bąbel kombinuje bo nie wie czy spać, czy nie
krycha ty dzisiaj po południu sama w domku?
aga bez takich obrazowych opisów obiadków poproszę bo ja na diecie i język mi do t... wchodzi
dzisiaj się zalogowałam na forum dietowiczeki walczę
aine czy waga to spada od razu czy trzeba się naczekać na efekty bo u mnie jeszcze wagowych nie zauważyłam
Ostatnia edycja:
reklama
aga_irlandia
upsssss bozenko zapomnialam ze wy prawie wszystkie na dietach oprocz ciezarowek