reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

aine od wczoraj kręci mi się w głowie, czy ty też miałaś jakieś takie dziwne objawy na tej diecie? i jeszcze jedno, gdzie kupujesz produkty beztłuszczowe np sery?

reklama
MsMarple, na początku też tak miałam, tak około trzeciego dnia mi się kręciło lekko w głowie, czytałam,że to jest reakcja organizmu na odstawienie węglowodanów(tych złych). Ja byłam uzależniona od węgli hihi, czyli strasznie mi brakowało chleba, ziemniorow itp., więc organizm się buntował. Potem to szybko minęło.
A produkty light czasami mi się udaje w Lidlu albo w Tesco dostać, ale przyznam, ze trochę z tym problem tutaj.Aaa, wszędzie dostępny jest serek topiony Krówka Smieszka light! LaughinCow to się chyba tutAj nazywa, z taką krową uśmiechniętą:-D

a moze za mało pijesz? albo za małe porcje jesz...?

Ostatnia edycja:
No i masz, się spóźniłam, Martuana już na zakupach...

Ależ się cieszę, jednak w najbliższym czasie ktoś nas nawiedzi - na początku maja przyjeżdża moja siostra z rodzinką, jupi :-p!!!!!!!!!!!!! Już się nie mogę doczekać...
Ojoj nic straconego jeszcze Cię zdąże odwiedzić :)) A tak to się mogłyśmy spotkać na mieście :-DJaki ten Limerick mały hah:))A w name.it obniżka skończona :-(szkoda :)Mężuś się śmieje że więcej kieszeni ale dzisiaj naprawde aż niemożliwe bo nic nie kupiłam wszędzie świeciło pustkami:)))NIE LUBIE PONIEDZIAŁKÓW:-p:no:

Ojoj nic straconego jeszcze Cię zdąże odwiedzić :)) A tak to się mogłyśmy spotkać na mieście :-DJaki ten Limerick mały hah:))

Hahahaha, no w sumie fakt i trzymam za słowo :tak:!!!

A my troszkę pospacerowałyśmy, a teraz Pyza odpłynęła - lecę więc wciągnąć obiadek bez dzielenia się z Oliwą ;-)

Ja żadko jadałam sama nawet robiliśmy zakłady że jak siądę do stołu któryś brzdąc się obudzi;-)także kożystaj Aniu ile się da hahah Marecze właśnie wstał wyspany także teraz jego musze nakarmić może przy okazji sama coś skubne:)

hello, babki
my już po spacerku i teraz siedzimy w ogródku i stąd stukam:-D:-D:-D a Bąbel kombinuje bo nie wie czy spać, czy nie :eek:

krycha ty dzisiaj po południu sama w domku?

aga bez takich obrazowych opisów obiadków poproszę bo ja na diecie i język mi do t... wchodzi:nerd::laugh2::laugh2:

dzisiaj się zalogowałam na forum dietowiczek:baffled:i walczę
aine czy waga to spada od razu czy trzeba się naczekać na efekty bo u mnie jeszcze wagowych nie zauważyłam :zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry