reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

huraaaaa mam lozeczko rozlozone i juz sie moge nacieszyc hihihi i teraz tylko wszystko w nim poukladac dla mojej ksiezniczki musze...... wiem ze troche za wczesniej ale co tam jak sie moge juz cieszyc.... no to [po co z tego rezygnowac.....

Wcale Ci się nie dziwię, że już chciałaś je rozłożyć ;-)!!!! A teraz, tak już do porodu, pewnie będziesz ciąglę coś w nim zmieniać hihihihihihi... A co z tą imprezką? Aktualny czwartek czy przekładasz na inny dzień :confused:???

Kurcze ale nas wywialo:confused2:az mnie glowa rozbolala,wogole cala obolala jestem,spanie w trojke mnie dobija.Ale Jula ani mysli o przesypianiu calej nocki samej:-(
Wiecie co dziewczyki ja chyba jutro nie pojade do Gastone,bo Ola sie nie odzywa,Marta nie jedzie:-(A pozatym Jula mi sie dzis zwymiotowala

A tyle ludziów miało być, oj.... Tak czy siak jak jestem zdrowa, zwarta i gotowa i tylko jutro sałateczkę owocową zrobię hehe :tak:!!! A Wy się kobitki kurujcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Witam sie z wami koszmarny dzien dzisiaj niedosc ze ta pogoda to pol dnia u lekaza spedzilam i jeszcze jutro musze jechac na przeswietlenie
A co sie dzieje ze Ola sie nie odzywa ?

u mnie czwartek aktualny... mezus zlozyl lozeczko wiec sie lepiej czuje hihhi..... alex Ty rowniez wpadaj musimy Cie w koncu poznac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hej dziewczynki, normalnie nie mogę przeżyć, że akurat jak wyjechałam, to Wy tam życie towarzyskie rozkręcacie :-D Ale powiem Wam, że też chyba będę miała koleżankę do spacerków, z czego się bardzo cieszę, bom tu sama jak palec;-) przypadkiem na obiedzie w pracy Rafi poznał Polaka, który pracuje w tej samej firmie! ma żonę Anię i 1,5 roczną córeczkę, mieszkają całkiem blisko-baardzo fajni sympatyczni ludzie, na razie znam ich z gg, ale na sobotę jesteśmy umówieni:-)no to Natalka będzie miała koleżankę:)
A Ty Aga mam nadzieję wkrótce nasz nawiedzisz z rodzinką, maj, czerwiec lub wzwyż:)Już wtedy będziemy settled down, mam nadzieję;-)

moje dziecko coś dzisiaj marudne a mężu ciągle w robocie, ojjjj....

czesc dziewczynki moje "malenstwo" wazy 10,5 i ma 73-74 cm
ja juz po diecie przechodze na zdrowe jedzonko ze slodyczami na szczescie nie mam juz problemu...zobaczymy czs pokaze co z tego bedzie.
BEAKTA nie przejumuj sie ja tez tylko 3,5 kg na kopenhadfzkiej ja slyszalam ze ludzie z wieksza nadwaga wiecej traca.hahaha pocieszmy sie

reklama
Aga co do czwrtku to wy miedzzy soba musicie ustalic na ktora.... ja bede czekac i mi obojetne o ktorej wpadniecie..... ja dojezdzac nie musze :-D

Do góry