K
krycha
Gość
no krycha chyba biedactwo sama z bozenka pojedziesz do gastone
No, szkoda, że więcej nas jednak nie będzie, ale myślę, że nic straconego i jak najbardziej do nadrobienia może... w czwartek????? ;-) A właśnie o jakieś szczegóły prosimy!!!!!!
Witam sie z wami koszmarny dzien dzisiaj niedosc ze ta pogoda to pol dnia u lekaza spedzilam i jeszcze jutro musze jechac na przeswietlenie
A co sie dzieje ze Ola sie nie odzywa ?
Nie zazdroszczę takiego bólu głowy, mam nadzieję, że to nic poważnego...
hej dziewczynki, normalnie nie mogę przeżyć, że akurat jak wyjechałam, to Wy tam życie towarzyskie rozkręcacie Ale powiem Wam, że też chyba będę miała koleżankę do spacerków, z czego się bardzo cieszę, bom tu sama jak palec;-) przypadkiem na obiedzie w pracy Rafi poznał Polaka, który pracuje w tej samej firmie! ma żonę Anię i 1,5 roczną córeczkę, mieszkają całkiem blisko-baardzo fajni sympatyczni ludzie, na razie znam ich z gg, ale na sobotę jesteśmy umówieni:-)no to Natalka będzie miała koleżankę
A Ty Aga mam nadzieję wkrótce nasz nawiedzisz z rodzinką, maj, czerwiec lub wzwyżJuż wtedy będziemy settled down, mam nadzieję;-)
moje dziecko coś dzisiaj marudne a mężu ciągle w robocie, ojjjj....
Super, że kogoś znalazłaś!!!! Brak towarzystwa jest strasznie wkurzający!!!!!!! Moja Oyza dziś też marudna , ech...