reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

Mamuski zycze wam jutro udanego spotkanka:)))
Gastone chetnie bym wpadla ale tak jak Beata pisala moje kochane dziecie o tej porze smacznie spi:)))

no i dobranoc wszystkim

reklama
no ok jak wy nie wiecie o ktorej to moze ja zdecyduje co?? 11?? pasuje wszystkim.... mam nadzieje, ze tak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
slodkich snow zycze tym ktore to jeszcze przeczytaja.......:tak:

Dzien dobry,obejzalam wlasnie za namowa Oli dzien dobry tvn,o koncu swiata w 2012 roku:tak:Takze don't worry:-)
Justysia mi jaknajbardziej pasuje na 11 w czartek,chyba ze bede musiala isc z siostra na ten test glukozowy (bo np.szwagier nie dostanie urlopu).Ale jak na chwile terazniejsza to pasuje jak ulal:-D
Dziewczynki bawcie sie tam dzis dobrze,robcie fotki!
Gastone my sie wybierzemy do Ciebie,tylko ze w innym terminie.

Dzien dobry,obejzalam wlasnie za namowa Oli dzien dobry tvn,o koncu swiata w 2012 roku:tak:Takze don't worry:-)
Dzień dobry, dzięki Cytrusku za wiadomość, czyli nie muszę planowac urlopu w Polsce w tym czasie?:szok: No to może jeszcze rodzinka nam się powikszy bardziej do tego czasu. Tak tak Gastone, my na pewno wpadniemy.
Aguś znajdziemy domek Justysi:happy: Co cztery głowy to nie jedna;-)

Bry!!!! A ja od rana krzątam się jak nie wiem... Obiadek trzeba było zorbić, sałateczkę no i się szykować trzeba. Oliwka śpi, więc mam chwilkę to stukam hehe... Justysia21, zgadam się z Megan234 i damy znać jak przypełzniemy, oki? Ale myślę, że 11.00 jest oki :tak:!!!

Miłego, choć deszczowego, dnia życzę, do wieczorka paaaa :-)

Ps. Baterie mi padły w aparacie i nie zdąrzę ich naładować, więc ja fotek nie popstrykam...

dzień dobry no i skończyło się lato:nerd:
ale za to dzionek w miłym towarzystwie się szykuje
krycha ja już się też powoli zbieram, przed wyjazdem dam ci cynka
justysia jak mi się uda to wpadnę po avonki , wcześniej dam ci znać
w żadnym razie nie musisz na mnie nie czekać , jakby co to odbiorę we czwartek ok?

nie wiem ja Wy ale ja uwielbiam sobie pooglądać gwiazdy bez makijażu, podnosi mnie to na duchu:-D:-D:-D
Gwiazdy bez makijażu! - Fotonewsy - Onet.pl Życie Gwiazd

Ostatnia edycja:
reklama
Dzień dobry, dzięki Cytrusku za wiadomość, czyli nie muszę planowac urlopu w Polsce w tym czasie?:szok: No to może jeszcze rodzinka nam się powikszy bardziej do tego czasu. Tak tak Gastone, my na pewno wpadniemy.
Aguś znajdziemy domek Justysi:happy: Co cztery głowy to nie jedna;-)
Wiesz co Olu w internecie czytalam ze tylko Polska ocaleje,a w tv mowili ze jakis tam koles ktory tewierdzi ze ten koniec swiata bedzie w grudniu 2012 twierdzi ze ocaleje jakies inne miejsce na ziemi(i tu wlasnie zapomnialam jakie)Gdzie on ma wykupiona ziemie i mozna od niego jakas czesc wykupic tej ziemi i przetrwac z nim:-DAle co najsmiesniejsze jacys amerykanscy bogacze ponoc te ziemie wykupuja

Do góry