reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

Ojoj, Justysia21, to jak Twój mąż chory to spotkanie trzeba przełożyć!!!!!!! Ms.Marple, no to czekam na szczegóły :tak:!!! Megan234, chcesz powiedzieć, że na Karolcie pasuje już ta kiecka ??????????????????? Super fotki hehehe ;-)!!!!!!!

Pogoda, choć nie pada, to jest niewyjściowa :no:, wieje jak diabli, aż nie miło!!! Więc odpoczywamy dziś, po weekendowym szwędaniu się w domku hehehe...

reklama
Witam!
ja z Księciem znowu na wojennej ścieżce!tragedia normalnie!!!
Tak Aniu już Caroline miała sukienusie na sobie i wcale nie była zaduża!!bodki też w sam raz!!mam coś jeszcze dla Ciebie ale to chyba w czwartek?!

Witam sie i ja. Po porannym wazeniu wychodzi 3-4 kg mniej a dokladnie niewiem bo mam wage nie elektroniczna i wiecei jak to na tych wagach pokazuje. No niby nie jest zle ale jak slysze ze niektorzy po kopenhaskiej maja 7-9 kg mniej to mnie szlag trafia ze ja to zawsze musze osiagac te minimalne wyniki:-(...takze tym samym zakonczylam z dniem dzisiejszym kopenhaska i daje sobie kilka dni odpoczynku(bez przesady oczywiscie) i zaczynam south beach ;-)

To ja sie pochwale ze moje dziecko z kolei dzis sie obudzilo o 7:30...od wczoraj 20:00 bez pobudki na nocne jedzenie :-)

Aaa megan twoja Caroline to normalnie skora zdjeta z ksiecia :)

Witam!
ja z Księciem znowu na wojennej ścieżce!tragedia normalnie!!!
Tak Aniu już Caroline miała sukienusie na sobie i wcale nie była zaduża!!bodki też w sam raz!!mam coś jeszcze dla Ciebie ale to chyba w czwartek?!

Kurczaki, już pasują???? Ach, ten mój kurdupelek :-p... Bardzo się cieszę, że już Ci służą hihihi... I coś Ty znowu wygrzebała, co? No a jeśli chodzi o Waszą wojenną ścieżkę to cierpliwości Ci życzę...

Witam sie i ja. Po porannym wazeniu wychodzi 3-4 kg mniej a dokladnie niewiem bo mam wage nie elektroniczna i wiecei jak to na tych wagach pokazuje. No niby nie jest zle ale jak slysze ze niektorzy po kopenhaskiej maja 7-9 kg mniej to mnie szlag trafia ze ja to zawsze musze osiagac te minimalne wyniki:-(...takze tym samym zakonczylam z dniem dzisiejszym kopenhaska i daje sobie kilka dni odpoczynku(bez przesady oczywiscie) i zaczynam south beach ;-)

To ja sie pochwale ze moje dziecko z kolei dzis sie obudzilo o 7:30...od wczoraj 20:00 bez pobudki na nocne jedzenia

Jak ja bym chciała żeby chociaż wróciły czasy, że Pyza budziła mi się raz w nocy... A tak, jak zaśnie koło 20.00 to budzi mi się średnio co dwie godziny i niczym nie udaje mi się jej przed snem "napchać" żeby na dłużej starczyło, ech... GRATULACJE, wynik może monimalny, ale zawsze to kilka kilo mniej :tak::tak::tak:!!!

Zmykam do Pyzy, do później :sorry2:

beakta gratulacje marzy mi się 4kg mniej:sorry2:

megan super fotki na n-k przyłączam się do opinii, że twoja kruszynka jest tusiopodobna :tak::-D

krycha ty się nie przejmuj, ze twoja córcia malutka, za to nie będzie miała problemów z nadwagą jak my:-D:-D:-D

Ja wczoraj wazylam malego i 9 kg i 70 cm...:-)

Hehehehe, no to moja Pyza widzę, że najmniejsza - trochę ponad 6,5 kg a ciuszki na 68 cm nadal ciut za duże :sorry2:...

Sylwisko22, dopiero teraz doczytałam - Tobie oczywiście również GRATULUJE i życzę Wam dziewczyny wytrwałości w tym dietowaniu ;-)!!!!!!!

huraaaaa mam lozeczko rozlozone i juz sie moge nacieszyc hihihi i teraz tylko wszystko w nim poukladac dla mojej ksiezniczki musze...... wiem ze troche za wczesniej ale co tam jak sie moge juz cieszyc.... no to [po co z tego rezygnowac.....

Kurcze ale nas wywialo:confused2:az mnie glowa rozbolala,wogole cala obolala jestem,spanie w trojke mnie dobija.Ale Jula ani mysli o przesypianiu calej nocki samej:-(
Wiecie co dziewczyki ja chyba jutro nie pojade do Gastone,bo Ola sie nie odzywa,Marta nie jedzie:-(A pozatym Jula mi dzis zwymiotowala

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry