reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

czesc witam sie babeczki...WITAM MARTUNIE w naszym gronie.ja czasu nie mam bo mamusia z braciszkiem przyleciala a w poniedzialek juz do pracy smigam.Martunia wyslalam ci zapka na nk MEGAN gratuluje ZARECZYN.
a moze malo sie udzielam ostatnio na forum ale za to czytam ciagle co piszecie...pozdrawiam was wszystkie

reklama
Krycha uratowałaś mi życie tymi filmami!!!
właśnie się relaksuję przy "zatańcz ze mną"
a co do nastroju...staram się jak mogę,żeby mi chandra mineła,przecież powinnam być szczęśliwa!!!

Krycha uratowałaś mi życie tymi filmami!!!
właśnie się relaksuję przy "zatańcz ze mną"
a co do nastroju...staram się jak mogę,żeby mi chandra mineła,przecież powinnam być szczęśliwa!!!
megan chyba baby blues cię dopadł, nie martw się kochana przejdzie :tak:

aga zapomniałabym to z castletroy collage masz b.blisko do Castleconnell, zapraszam jak znajdziesz trochę czasu na bezkofeinową

Ostatnia edycja:
Megan234, Ty masz czas na handrę?????? Daj sobie z nią spokój :tak:!!!!!!!! Idź sobie jeszcze porządnego make-up'a strzel a nie tracisz czas na pierdoły!!!!!!

wiem,że macie racje,tylko mi się nie chce dupy z kanapy ruszyć!!!idę po lusterko i się wypacykuję,hehe ostatni raz się malowałam na początku ciązy!!!

ms.marple a ty tez moze do mnie zalezc:) ja na razie busy jestem tak ogolnie bo wiesz szkoly potem wracam dom obiad zawsze cos do zrobienia....a za tydzien rodzice przylatuja ze znajoma na 9 dni bo srednia corka ma bierzmowanie-) ale jakbys miala ochote to zapraszam:)aaaaa na normalna kawke( bezkofeinowa to chyba nie kawa nie ? heheh)

ms.marple a ty tez moze do mnie zalezc:) ja na razie busy jestem tak ogolnie bo wiesz szkoly potem wracam dom obiad zawsze cos do zrobienia....a za tydzien rodzice przylatuja ze znajoma na 9 dni bo srednia corka ma bierzmowanie-) ale jakbys miala ochote to zapraszam:)aaaaa na normalna kawke( bezkofeinowa to chyba nie kawa nie ? heheh)
wpadnę jak już kiedy goście wyjadą :tak:pijesz z kofeiną? nie ma sprawy:tak: (mnie mdliło na samą myśl, tylko inka szła:-D)

reklama
A kiedy lecisz do Polski??Ja lece 4 lutego:)) Może ty też lecisz w tym terminie miło by było mieć towarzystwo:)))
Jeśli lecisz tez do Wrocka to lecimy razem:) :-D:rofl2::-) SUPER!!! Bo tak się bałam że jak w kolejce padnę to nikt mnie nawet nie pozbiera hihi, poranek nie należy do mojej dobrej formy ostatnio, ale przed nowa koleżanką nie dam plamy;-) A jeśłi się spóźńisz to powiem im zeby poczekali:)

Do góry