reklama
no ja lece jutro się zapisac bo w tamtn piątek zaspałam. To daj znać na kiedy się zapisujesz skoro mamy wybór o jasne że lepiej razem, ale właśnie mi się przypomniało ze do polski lecę więc 13tego chyba zacznę, nie mam więc wyboru
Ostatnia edycja:
aaaa to już wiem kim jest tajemnicza Marta hahah!!!
a co do odpowiedzi,to widzisz,że każdą wolną chwilkę przy necie spędzam tu na forum!!!zresztą masz pipko do mnie nr tel!!!
wpadaj do mnie kiedy chcesz!a Twoja siostrzyczka już widziała Caroline heheh
a co do odpowiedzi,to widzisz,że każdą wolną chwilkę przy necie spędzam tu na forum!!!zresztą masz pipko do mnie nr tel!!!
A kiedy lecisz do Polski??Ja lece 4 lutegono ja lece jutro się zapisac bo w tamtn piątek zaspałam. To daj znać na kiedy się zapisujesz skoro mamy wybór o jasne że lepiej razem, ale właśnie mi się przypomniało ze do polski lecę więc 13tego chyba zacznę, nie mam więc wyboru
Słyszałam słyszałam siostrzyczka zdała mi relacje z przepięknej Carolci Ja też chcę ją zobaczyć!!!!!! Ale to już po 15 lutym jak wróce z Polskiaaaa to już wiem kim jest tajemnicza Marta hahah!!!
a lecisz z mężem i dziećmi czy tylko z Mareczkiem??
spoko ja zapraszam!!!tym bardziej,że pępkowe będę robiła dla dziewczynek z forum!!!trzeba jeszcze Gośkę na forum wkręcić!!!
a jak wogóle samopoczucie???
ja normalnie znowu jak laseczka wyglądam!!nawet brzucha mi niewiele zostało hihi zresztą pewnie Gosia Ci mówiła!!teraz Ona z Marcinem się o 2 postarają hiihi
spoko ja zapraszam!!!tym bardziej,że pępkowe będę robiła dla dziewczynek z forum!!!trzeba jeszcze Gośkę na forum wkręcić!!!
a jak wogóle samopoczucie???
ja normalnie znowu jak laseczka wyglądam!!nawet brzucha mi niewiele zostało hihi zresztą pewnie Gosia Ci mówiła!!teraz Ona z Marcinem się o 2 postarają hiihi
K
krycha
Gość
Nie no, ja za Wami nie nadąrzam!!!!!!! Ja tu się nastawiłam na ciszę, jak to ostatnio już bywało, a tu proszę - znów tyle do nadrobienia
... O, i jeszcze nowa mamusia się do nas dołączyła (MARTUANA BARDZO MIŁO MI POZNAĆ :-)) i odrazu klepie po naszemu, hehehehehe... Zaraz Cię, Kochana, na NK poszukam co by Cię również ujrzeć, a jak
!!!!!!!
Megan234, wiesz, że Pyza dopiero teraz padła? Szok normalnie...
![Zaskoczona(y) :baffled: :baffled:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/baffled5wh.gif)
![język :-p :-p](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/p.gif)
Megan234, wiesz, że Pyza dopiero teraz padła? Szok normalnie...
No Zuzka padła odrazu!!a ja mam już nowe włoski hihi!!!zaraz wyprasuje sukienkę(mieszczę się hura)!!trochę makijażu i gotowe!!
ale przyznam szczerze,że jakoś nastrój mi zdechł!!z jednej strony jestem szczęśliwa,ale ten wicher w oknach mnie przeraża!!
ale przyznam szczerze,że jakoś nastrój mi zdechł!!z jednej strony jestem szczęśliwa,ale ten wicher w oknach mnie przeraża!!
K
krycha
Gość
No Zuzka padła odrazu!!a ja mam już nowe włoski hihi!!!zaraz wyprasuje sukienkę(mieszczę się hura)!!trochę makijażu i gotowe!!
No coś Ty????? Przecież nikt Ci nie karze wychodzić z domku!!!! Co Cię wicher martwi??? Wieczorek spędzasz w ciepłym domku, z kochanym facetem u boku i, jeśli dzieczynki pozwolą to ze śpiącymi dziećmi ;-)!!! Ciesz się tym, a nie jakimś tam wiaterkiem z za okien będziesz się przejmować!!!
reklama
aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
marta wyslalam ci zaproszenie
na nk