reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

reklama
kurcze mnie nie ma 2 godz a tu się dizeje!!!witaj Marta!!!
ja właśnie nie wiem w co ręce wsadzić!!!
zaraz idę farbować włosy już kurczaczek w piekarniku,dzieci śpią jeszcze tylko czekam,aż mamuśka na skype się odezwie

Sluchajcie ciezarne, a wogole czy mozecie napisac ktora jest w ktorym tyg ciazy? bo jakos nie moge sie polapac, a postów jest tyle, ze wstecz nie chce mi sie zagladac. moze trafie z kims na porodówke? ;) miejmy nadzieje, ze tam trafie w terminie!
ja jestem w 15 tyg. porod mam na 25 lipiec.
czekam na wasze info.

dzieki i pozdrawiam!:-)
Mayaosa to chyba ze ze mną trafisz:rofl2:, bo ja jestem w 14 i 6ty dzień a termin mam dzień prze Tobą:) Oczywicie jeśli go jeszce z dziesięć razy nie zmienią:-D
No i Martuana te zwięc co wy ciotki na szkołę rodzenia się nie wybieracie? Ja mogę was autkiem zabierać i za darmo jest więc ruszać szanowne:) I chyba natinka też:)
Cytrusku to dzisiaj zostawiam wieczór dla was ale jutro jestem bo to ciacho mi się będzie śniło, znowu staję sie łasuchem więc wszystko wraca do normy, jaka ja jestem szczęśliwa:)

Ostatnia edycja:
Marta juz cie znalazlam na NK hih wysylam zaproszenie hih Masz przeliczne dzieciaki i z ciebie fajna mamuska!!!
Dzięki za zaproszenie właśnie Cię przyjełam:) Świetne foty:) Śliczny brzdąc:)):wściekła/y:Hej Cytrusku mam nadzieje że niespodzianka mężusiowi się spodoba no i nowa fryzurka;-) No i maleństwo zaśnie szybciutko aby wieczorek można było przypieczętować:happy: Megan najlepszego z okazji zaręczyn:))Miłego wieczorku:))

reklama
Olivca, wlasnie termin na 1 zajecia do szkolki mam na 6lutego lub 13 ltutego (piatek). jeszcze sie nie zdecydowalam, bo ponoc trzeba do 20 tyg zaczac chodzic. w ten pt tez bym mogla, ale nie chce mi sie, bo jestem zmeczona szpitalem...a co do przebiegu ciazy to u mnie tez sie nie mogli zdecydowac ktory to tydzien. wg lekarza z polski jestem w 15. wg usg w 14 i 6 dni. wg ostatniej daty okresu w 16. ale stwierdzili,ze beda polegac na USG:tak:co za ulga ze mozna na czyms polegac! to ktora ze mna jeszcze biegnie na te zajecia rodzenia?:-)

Do góry