sylwisko22
Fanka BB :)
oj babeczki pewnie sie powtarzam ale w ciazy przytylam 27-8kg wczesniej nosilam rozmiar 8lub 10 tera z12-14 co jest dla mnie koszmarem teraz tez ciagle dietka zero slodyczy skacze na skakance i ciagle jeszcze 7,5 kg mi zostalo a najgorsza ta skora na brzuchu poprostu worek wygladam jakbym byla znowu w ciazy juz nie wiem co mam robic wydaje mase kasy na kremy masazery i nosze ciagle ten pas ale dupa w pasie ciagle zaaa duzo nie wiem juz probuje wszystkiego ale jakos mi nie idzie...ms.marple ja tez mialam po porodzie 20 do zrzucenia minelo prawie 5 miesiecy a ja dalej sie mecze..tez zle sie czuje w swojej skorze na ta chwile no ale coz zrobic wazne ze mazowie kochaja nas takie jakie jestesmyja mam dopiero 23 lata wiec chcialabym jakos wygladac oczywiscie nie twierdze ze jak ktos jest starszy to musi byle jak wygladac NIE bron Boze tylko ja miedzy kolezankami czuje sie strasznie...nie wiem jak wy ale wlasnie dzisiaj mam jakiegos dola chyba przez pogode ale...powoli przechodzi w niedziele przylatuje mama z pl no i maz kupil mi nowy tel...hahahahha w ramach przeprosin za swoje zachowanie wiecie o co chodzi...