K
krycha
Gość
Wpadłam Wam życzyć słodziutkich snów, do jutra mamusie ;-), pa
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie akcja szukanie nowego domu od jutra. Zaprosilam dzisiaj moja wlascicielke zzeby podyskutowac z nia na temat czynszu a dokladnie na zjechanie troszke w dol...n o ale pani jest nieugieta i nie chce zjechac, chociaz wokol peeeelno domow za wiele nizsza cene coz szkoda troche tego przenoszenia sie bo nie wyobrazxam sobie tego w dodtaku z malym dzieckiem no ale mam juz pelno znajomych zaoferowalo swoaja pomoc wiec powinno pojsc gladko. Napisze jutro czy cos znalazlam. papa
Megan zadna nowosc!! Zwolnij tempo i jak powiesz dziewczyny dzis lenie sie caly dzien to bedzie news!a ja dziewczynki dzisiaj chodzę na 1000obrotach!!!
jestem po zakupach(nie wiem gdzie pomieszczę ciuszki?!),przebieram właśnie te co mi się znudziły,umyłam kamienie do nowego akwarium dla żółwi(kupiliśmy dzisiaj takie ładne),robimy przemeblowanie w domu(po raz ostatni)
teraz oglądam serial i zaraz dalej uciekam do roboty!!!!
miłej nocki śpiochy
Witam sie kobietki.tesciowa poleciala do PL i zostalysmy same...ale juz za tydz wraca na szczescie;-)mam pytanie moja mala nie chce jesc jabluszka ze sloiczka tylko marchewke i zupke jarzynowa zjei tak sobie pomyslalam czy moglabym zetrzec jej marcheweczke z domieszka jabluszka i dodac szczypte cukru???i co myslicie o tych kaszkach z bobovity??sa niektore od 4 miesiaca czy moglabym jej dawac juz taka kaszke???i jak jej to dawac ile razy dziennie itp???
a teraz z innej beczki jak tam wasze postanowienia co do slodyczy???
kurcze pusto tu troche...to chyba dlatego ze tak zimno jest...z lozka sie nie chce wychodzic.a ja niestety musze do sklepu dzisiaj sie wybrac musze zapakowac mala w kombinezon i jakos szybko obleciecno nic spadam na czerwona herbatke.pozdrawiam