reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

beata to rzeczywiscie nie zazdroszcze...
ale to chyba nie tak zle....zkoro maz przcuje to dacie sobie rade.....ja tez nie pracuje i mamy 3 dzieci ( wiekszych) i dajemy rade:)
zycze powodzenia z mieszkaniem

reklama
Hej!!! Aga_irlandia, szkoda, że Ci się nie udało z tym egzaminem, ale może to jakiś znak - skup się na sobie i dzieciątku i uważaj na Was???? Kaja_respect, jak wizyta w szpitalu przebiegła? Powiedzieli Ci coś ciekawego? Beakta, trzymam kciuki żeby udało Ci się znaleźć urocze i wygodne gniazdko!!!! Justysia21, ciesz się tymi delikatnymi rychami Maleństwa, pod koniec ciąży nie będzie już tak uroczo, hihi... Megan234, a Ty gdzie? Odpoczywasz czy znów doczyszczasz mieszkanko???? A może poszłaś w końcu rodzić, co?

Kurczaki, przechwaliłam ten kojec - Oliwka od wczoraj już nie bardzo chce w nim spać :baffled:... Wczoraj popołudniową drzemkę ucieła sobie na mnie - 2 godzinki, z dojadaniem (jak próbowałam ją położyć w kojcu właśnie), a dziś musiałam wrócić do spania na kanapie - a może powinnam do kojca wsadzić kocyk który jej podkładałam wcześniej???? Może w tym tkwi przyczyna? Nie ma pojęcia... Dobrze, że jeszcze w miarę bezpiecznie mogę ją położyć spać po stremu, ale normalnie mam już stresa, ech...

Pozdrawiam w ten mroźny dzionek, narka ;-)

moja mala nie chce jesc jabluszka ze sloiczka tylko marchewke i zupke jarzynowa zje:no:i tak sobie pomyslalam czy moglabym zetrzec jej marcheweczke z domieszka jabluszka i dodac szczypte cukru???

Ja mojej małej nie dosładzałam ani cukrem, ani glukozą. Jeszcze się w życiu naje dość słodkiego, uważam, że węglowodany z owoców i warzyw w zupełności wystarczą

ech krycha zloze wniosek znowu i zobaczymy czuy sie uda....wiele nauki przede mna ale co tam.....sprobuje.....nie lubie sie poddawac:)

Widzę, że twarde babki tu są :-)

dziewczynki chcialam kupic ta kaszke ale nie wiem jaka MLECZNO-RYZOWA czy RYZOWA obie sa od 4 miesiaca...jak myslicie???

Ja osobiście wolę mleczno-ryżową, bo nie trzeba już mleczka dodawać, tylko zalać wodą.

Edit: sorry, zapomniałam się przywitać. Cześć wam :-)

A ja pomimo iz stronilam od slodyczy, to jednaktroche cukru mu nie zaszkodzilo.Ale ogolnie tez nie przesadzam.
Beata ja ci nie zazdroszce, z tymi szefowymi tosie czlowiek ma.Moja kolezanka wlasnie przechodzi gehenne ze swoim bylym szefem
A co do domku, u mnie na osiedlu wiem ze jest do wynajecia, za 750 euro, taki jak moj.zaraz poszukam linka czy jeszcze jest to ci przesle moze bedziesz miala ochote obejrzec.Okolica i osiedle strsznie spokojne.Wszyscy sie tu znaja, wiec jest bezpiecznie.Z tego co pamietam ten dom jest w peni wyposazony i ma nawet zmyware.Zabieram sie do szukani9a linku.

ja się nie odzywam ze złości!!!!
Kajka została w szpitalu!!będą Jej wywoływać poród dzisiaj jakąś tabletką dopochwową pózniej nie wiem!!!!miała niby zawysokie ciśnienie!!!
tylko k........jak ja ostatnio miałam to mi kazali codziennie do gp chodzić i na tym się zakończyło!!!w dodatku mam termin na 16 a wizyte.....na 19 stycznia!!!!!!fajnie nie?????
miałam już dzisiaj skurcze co 2 min ale takie leciutkie,więc stwierdziłam,że nie będę się ośmieszać z jechaniem do szpitala!!!!
biegałam już ddzisiaj po schodach i jedyne co to złapał mnie skurcz w łydkach!!!
w dodatku mam cichy dzień z Księciem,bo szorowałam dywan na kolanach i on się teraz drze,że jest wilgotny(a co mam na sucho go prać??)
mam dosyć!!dopada mnie depresja i to taka nie na żarty!!!
co do mieszkań ja płace za 2 bedroomy 750,ale znajomi co mieszkają w tym samym apartamentowcu piętro niżej płacą od prawie lat 800,a ludzie,którzy wprowadzili się 3 dni temu 700!!
no i poszła kumpela do agencji,żeby jej zniżyli czynsz to się nie zgodzili-więc postanowiła się wyprowadzić!!!uważam,że to trochę nie sprawiedliwe w stosunku do starych lokatorów!!!!
z tego samego powodu ja przeprowadziłam się z poprzedniego apartamentu,bo ja płaciłam 750 a ludzie,którzy się przprowadzili pózniej tylko 650!!!!
teraz chciałabym domek!!!a tak naprawdę chciałabym wkońcu urodzić,bo zaczyna mnie to wszystko przytłaczać!!!
puchną mi strasznie ręce i nogi(wiem woda zatrzymuje się w organizmie)ale w Pl jak kumpela była w ciąży to mówili,że to nic dobrego,a tu jak byłam dzisiaj u GP powiedziała mi,że to nic!!!
mam pokrzywkę(lub coś innego-różowe kropki na brzuchu-raczej nie różyczka,bo ją przechodziłam w dzieciństwie)pokazałam to u piguły a ona,że to normalne!!1a może ja nie jestem normalna??wiem,że już się czepiam wszystkigo,ale dzisiaj mam największą depreche świata!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
już przestaję marudzić!!!

reklama
megan no kochana do terminu jescze troche masz a na sile chcesz urodzic.......przyjdzie twoj czas to urodzisz...niestety nie ty o tym decydujesz choc jak widze to bardzo bys chciala.....
zrelaksuj sie kochana bo te twoje przyspieszanie porodu to odwrotny skutek wywiera

Do góry