reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

hej
zimno mi dzisiaj jak nie wiem, zagrzac sie nie moge brrr
wczoraj poznym wieczorem sypal straszny snieg, w pewnym momencie bylo bialutenko na parkingu, szok, prawie kwiecien a tu snieg, rano wielkie slonce po chwili deszcz, masakra z ta pogoda
dzieciaki korby mi dostaja w domu o sobie nie wspomne ...

zdrowiec dziewczyny zdrowiec

Krycha dzieciaki sa slodkie, moj mlodszy czesto prosil zebym mu podala to co akurat reklamowali w tv, teraz juz kuma ze to tylko obrazek i mowi kupisz? kupisz? :-)
ja tez pospalam dzisiaj jak nigdy do 9 szok

MartaF cho na kawe, tego u mnie nigdy nie brakuje, umarlabym bez kawusi, wspolczuje

wlsanie skoro mowa o kawusi ide sobie zaparzyc jakas bo oczy same sie zamykaja

reklama
Dzien doberek dziewczynki:-)
Choc cisna mi sie na usta inne slowa,bo pogoda to raczej nie wiem do czego:baffled:
Ja sobie w kominku napalilam i przynajmniej jakos przytulniej sie zrobilo:tak:Wieje ,jak cholera:wściekła/y:
Z domu raczej wyjsc sie nie da,a jak nawet to chyba te wietrzysko wszystko by porwalo do gory no:baffled:

zrobilam sobie kawke ,komu jeszcze?:rofl:

Witam:-)Faktycznie dzień dzisiaj paskudny i w sam raz żeby się rozchorować.
Krycha może Oliwka zostanie kucharką skoro ją tak wciągają takie programy??:-)
A mojemu Igorowi wychodzi ząb i wczoraj jak go usypiałam to myślałam że pęknę ze śmiechu jak zobaczyłam że zamaist smoczka on w buzi trzyma......stopę i ją gryzie:-DDzisiaj za to obgryza misiom łapki:-DNo ale jeśli ma mu to pomóc:-D

Choc cisna mi sie na usta inne slowa,bo pogoda to raczej nie wiem do czego:baffled:
Ja sobie w kominku napalilam i przynajmniej jakos przytulniej sie zrobilo:tak:Wieje ,jak cholera:wściekła/y:
Z domu raczej wyjsc sie nie da,a jak nawet to chyba te wietrzysko wszystko by porwalo do gory no:baffled:

Ja sobie też, to wypijemy razem;-)

sama szukam takiego złotego środku-zwłaszcza teraz kiedy moje najmłodsze dziecię choruje i marudne nieziemsko:/nic to-trzeba przeczekać:)

No to jak ja szybciej znajdę to się na pewno podzielę ;-)

hej
zimno mi dzisiaj jak nie wiem, zagrzac sie nie moge brrr
wczoraj poznym wieczorem sypal straszny snieg, w pewnym momencie bylo bialutenko na parkingu, szok, prawie kwiecien a tu snieg, rano wielkie slonce po chwili deszcz, masakra z ta pogoda
dzieciaki korby mi dostaja w domu o sobie nie wspomne ...

zdrowiec dziewczyny zdrowiec

Krycha dzieciaki sa slodkie, moj mlodszy czesto prosil zebym mu podala to co akurat reklamowali w tv, teraz juz kuma ze to tylko obrazek i mowi kupisz? kupisz? :-)
ja tez pospalam dzisiaj jak nigdy do 9 szok

MartaF cho na kawe, tego u mnie nigdy nie brakuje, umarlabym bez kawusi, wspolczuje

wlsanie skoro mowa o kawusi ide sobie zaparzyc jakas bo oczy same sie zamykaja

Rozgrzać się nie możesz - herbatka z rumem by się zdała :tak::tak::tak: Czyli czeka mnie jeszcze etap "daj mi" to co w tv akurat Jej się spodoba? No pięknie...

Krycha ano mam konto na NK hehehe
Agnieszka Rajner Katowice/Limerick

Znalazłam i wysłałam zaproszenie :-D

U nas w domu cały czas przytulnie, temperatura stała ;-) tylko jakoś mało światła przez tą pogodę! Gdyby tylko Oliwia łap nie pchała to bym sobie choć świeczką zapaliła (której nie mam :baffled::-p:-D) i by mi przyjemnie mrygała...

Witam:-)Faktycznie dzień dzisiaj paskudny i w sam raz żeby się rozchorować.
Krycha może Oliwka zostanie kucharką skoro ją tak wciągają takie programy??:-)
A mojemu Igorowi wychodzi ząb i wczoraj jak go usypiałam to myślałam że pęknę ze śmiechu jak zobaczyłam że zamaist smoczka on w buzi trzyma......stopę i ją gryzie:-DDzisiaj za to obgryza misiom łapki:-DNo ale jeśli ma mu to pomóc:-D

Heh, Camomile, a na kogo Ona się nie zapowiada? Po domu chodzi ze stetoskopem i nas osłu****e, jak ułsyszy karetkę albo straż pożarną to stoi na baczność, a na paradzie oderwać oczu nie mogła od takich aut. Jak mój wąż ogląda rajdy to Oliwia koniecznie z nim a teraz to gotowanie... Aaaa i zapomniałam jeszcze, że z wody wyleźc nie chce czyli albo nurek albo pływak :-D:-D:-D:-D:-D

Ja sobie też, to wypijemy razem;-)

Chyba i ja się do Was dołączę tak sądzę...

dzięki dziewczynki za zrobienie smaka tą kawką:dry:ze tez zapomnialam wczoraj kupic:wściekła/y:

Tak sobie pomyślałam, że może rzucę Ci kawuchy w woreczku i wiatr do Ciebie doniesie??? Co za klops, no... Chciałabym jakoś pomóc i lipa :dry:

Drozdusia, a Ty gdzie Kobito????

Ms.Marple, wizyta na pocztę się udała? A może Was wiatr porwał :szok::szok::szok:;-)?

Olivca, jak Mayeczka się czuje? Polepszyło się Jej? Podobnie reaguje na antybiotyki jak Ty?

Aine, halo! Która u Ciebie godzina nasz Ty stróżu nocny ;-);-);-)?

Ciekawam jak tam nasza Sylcia007 się miewa...

No i widzę, że wcięło nam znów Kasię limerick, Alex2339, Kaje_respect, Gastone, Beakte, Madziekowalik i Dzindusie, hm... Justysia21 nadal bez neta, Cytrus też zapracowana, Natinke18 w Polsce odpoczywa, a reszta Laseczek chyba zabrała się na poważnie za porządki przedświąteczne :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry