sama szukam takiego złotego środku-zwłaszcza teraz kiedy moje najmłodsze dziecię choruje i marudne nieziemsko:/nic to-trzeba przeczekać
No to jak ja szybciej znajdę to się na pewno podzielę ;-)
hej
zimno mi dzisiaj jak nie wiem, zagrzac sie nie moge brrr
wczoraj poznym wieczorem sypal straszny snieg, w pewnym momencie bylo bialutenko na parkingu, szok, prawie kwiecien a tu snieg, rano wielkie slonce po chwili deszcz, masakra z ta pogoda
dzieciaki korby mi dostaja w domu o sobie nie wspomne ...
zdrowiec dziewczyny zdrowiec
Krycha dzieciaki sa slodkie, moj mlodszy czesto prosil zebym mu podala to co akurat reklamowali w tv, teraz juz kuma ze to tylko obrazek i mowi kupisz? kupisz? :-)
ja tez pospalam dzisiaj jak nigdy do 9 szok
MartaF cho na kawe, tego u mnie nigdy nie brakuje, umarlabym bez kawusi, wspolczuje
wlsanie skoro mowa o kawusi ide sobie zaparzyc jakas bo oczy same sie zamykaja
Rozgrzać się nie możesz - herbatka z rumem by się zdała
Czyli czeka mnie jeszcze etap "daj mi" to co w tv akurat Jej się spodoba? No pięknie...
Krycha ano mam konto na NK hehehe
Agnieszka Rajner Katowice/Limerick
Znalazłam i wysłałam zaproszenie
Dzien doberek dziewczynki:-)
Choc cisna mi sie na usta inne slowa,bo pogoda to raczej nie wiem do czego
Ja sobie w kominku napalilam i przynajmniej jakos przytulniej sie zrobilo
Wieje ,jak cholera
Z domu raczej wyjsc sie nie da,a jak nawet to chyba te wietrzysko wszystko by porwalo do gory no
zrobilam sobie kawke ,komu jeszcze?
U nas w domu cały czas przytulnie, temperatura stała ;-) tylko jakoś mało światła przez tą pogodę! Gdyby tylko Oliwia łap nie pchała to bym sobie choć świeczką zapaliła (której nie mam
) i by mi przyjemnie mrygała...
Witam:-)Faktycznie dzień dzisiaj paskudny i w sam raz żeby się rozchorować.
Krycha może Oliwka zostanie kucharką skoro ją tak wciągają takie programy??:-)
A mojemu Igorowi wychodzi ząb i wczoraj jak go usypiałam to myślałam że pęknę ze śmiechu jak zobaczyłam że zamaist smoczka on w buzi trzyma......stopę i ją gryzie
Dzisiaj za to obgryza misiom łapki
No ale jeśli ma mu to pomóc
Heh,
Camomile, a na kogo Ona się nie zapowiada? Po domu chodzi ze stetoskopem i nas osłu****e, jak ułsyszy karetkę albo straż pożarną to stoi na baczność, a na paradzie oderwać oczu nie mogła od takich aut. Jak mój wąż ogląda rajdy to Oliwia koniecznie z nim a teraz to gotowanie... Aaaa i zapomniałam jeszcze, że z wody wyleźc nie chce czyli albo nurek albo pływak
Ja sobie też, to wypijemy razem;-)
Chyba i ja się do Was dołączę tak sądzę...
dzięki dziewczynki za zrobienie smaka tą kawką
ze tez zapomnialam wczoraj kupic
Tak sobie pomyślałam, że może rzucę Ci kawuchy w woreczku i wiatr do Ciebie doniesie??? Co za klops, no... Chciałabym jakoś pomóc i lipa
Drozdusia, a Ty gdzie Kobito????
Ms.Marple, wizyta na pocztę się udała? A może Was wiatr porwał
;-)?
Olivca, jak Mayeczka się czuje? Polepszyło się Jej? Podobnie reaguje na antybiotyki jak Ty?
Aine, halo! Która u Ciebie godzina nasz Ty stróżu nocny ;-);-);-)?
Ciekawam jak tam nasza
Sylcia007 się miewa...
No i widzę, że wcięło nam znów
Kasię limerick,
Alex2339,
Kaje_respect,
Gastone,
Beakte,
Madziekowalik i
Dzindusie, hm...
Justysia21 nadal bez neta,
Cytrus też zapracowana,
Natinke18 w Polsce odpoczywa, a reszta Laseczek chyba zabrała się na poważnie za porządki przedświąteczne :-)