no własnie chyba zajrze tu dopiero wieczorem i hurtowo podziękuje ale nie tylko tutaj tobie podziękowałam na mamach z Irlandii a na nk musze każdemu z osobna:/ahhh meczący dzieńMarta F wygląda na to że cały dzień będziesz dziękowała
reklama
MArtaF wszystkiego najlepszego na 18tkę dopiero zajarzyłam
aha i nie dziękuj
u nas spokojne popołudnie ale pogoda taka paskudna, że nawet nosa z domu nie wychyliliśmy i kartek nie wysłałam
a nie przypomniałam sobie ..adal schodził z kanapy głowa w dół walnął rozciął sobie wargę do krwi i mu spuchła
aha i nie dziękuj
u nas spokojne popołudnie ale pogoda taka paskudna, że nawet nosa z domu nie wychyliliśmy i kartek nie wysłałam
a nie przypomniałam sobie ..adal schodził z kanapy głowa w dół walnął rozciął sobie wargę do krwi i mu spuchła
K
krycha
Gość
Witam w klubie, Oliwia biegała z pokoju do kuchni i spowrotem, choć prosiłam żeby tego nie robiła i żeby uważała i wyrżnęła o podłogę - spuchnięta warga, mały kriwaczek i ze środka buźki krewka troszkę leciała, ale nie wiem dokładnie skąd, bo sobie nie dała zaglądnąć Kochane Łobuzy
lubiczanka
Fanka BB :)
Kochane-pewnie,że tak,ale mamusie przy nich to chyba szybciej osiwieje))Witam w klubie, Oliwia biegała z pokoju do kuchni i spowrotem, choć prosiłam żeby tego nie robiła i żeby uważała i wyrżnęła o podłogę - spuchnięta warga, mały kriwaczek i ze środka buźki krewka troszkę leciała, ale nie wiem dokładnie skąd, bo sobie nie dała zaglądnąć Kochane Łobuzy
Agnieszka13111980
Ale mnie dziś rozłożyło... ehh ...chyba faktycznie jakiś wirus sobie kursuje Temeraturka katar kaszel masakra mam nadzieję ,że szybko się wyliże jak na razie maść majerankowa syrop z cebulki i paracetamol mam nadzieje że ten zestaw pomoże...
K
krycha
Gość
Kochane-pewnie,że tak,ale mamusie przy nich to chyba szybciej osiwieje))
No, może się i tak stać, dobrze, że są farby do włosów ;-).
Ale mnie dziś rozłożyło... ehh ...chyba faktycznie jakiś wirus sobie kursuje Temeraturka katar kaszel masakra mam nadzieję ,że szybko się wyliże jak na razie maść majerankowa syrop z cebulki i paracetamol mam nadzieje że ten zestaw pomoże...
Oby pomogło! Wracaj szybko do zdrowia
Tak jakoś chorobowo się tu zrobiło... Dobrze, że przez neta się nie pozarażamy, chociaż spotkania na żywca to zupełnie inna bajka, ale "jak się nie ma co się lubi..." ;-)
A na dobranoc opowiem Wam jeszcze co moje dziecie dziś wymodziło :-) oglądałyśmy sobie program kulinarny i Oliwcia przez cały czas uważnie patrzyła co pan w tv robi i coś po swojemu komentowała. Na sam koniec pan przygotował talerz i zaczął nakładać jedzonko, a w tym momencie mój Szkrab poleciał do swojego krzesełka do jedzenia, przyciągnęła je obok kanapy, kazała się wsadzić, bo będzie robić "am"
Słodkich snów Laseczki i oby jutro było już mnie tego choróbska, dobranoc...
K
krycha
Gość
Witojcie ! Ale dzisiaj pospaliśmy :-) Młoda nie budziła się w nocy, nie kręciła, a nad ranem, jak wylądowała u nas w wyrku to poszła dalej spać Noooo, ja tak częściej proszę! Katar już odpuszcza powoli widzę, chociaż jeszcze smary są, ale już nie kichamy i nic nam nie cieknie Tak, zdecydowanie mam dziś dobry humor! Szkoda tylko, że się zimno zobiło, ale nie można mieć wszystkiego ;-)
Ms.Marple, zapowiadali przechlapany cały tydzień, ale wszystko się może zdarzyć i byłoby miło dzisiaj słonko oglądać a nie deszcz ! A jak Wy się czujecie????
Ms.Marple, zapowiadali przechlapany cały tydzień, ale wszystko się może zdarzyć i byłoby miło dzisiaj słonko oglądać a nie deszcz ! A jak Wy się czujecie????
reklama
lubiczanka
Krycha-dobra fARBA NIE JEST ZŁA))).I jak-najadła się ta Twoja kuchareczka wczorajszymi potrawami ,które przygotowała?
MsMarple-nie wiem jak tam u Was,ale tu najzwyczajniej w świecie w nocy spadł śnieg(((((((((((
Zamiast w Boże Narodzenie w Wielkanoc będziemy lepić bałwana;/
Ale wietrzysko wieje-nie ma mowy o wychylaniu chociażby czubka nosa dziś na dwór
MsMarple-nie wiem jak tam u Was,ale tu najzwyczajniej w świecie w nocy spadł śnieg(((((((((((
Zamiast w Boże Narodzenie w Wielkanoc będziemy lepić bałwana;/
Ale wietrzysko wieje-nie ma mowy o wychylaniu chociażby czubka nosa dziś na dwór