reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

Krycha-to jakby co to ja czekam na receptę;)))
Agairlandia-nie chce się wychodzić,nie chce-gorzej kiedy człowiek musi(tak jak my)-w dodatku J wziął auto:(
Marta-chętnie zaprosiłabym na kawusię,ale na myśl o wiruchu siedzę cichusio,ale dobrze,że sklep zahaczysz:)))
mimo wszystko-miłego popołudnia:)

reklama
lubiczanka taką kawke co ty masz to ja też mam ale wiesz ze ja wole sypaną :) a gdzie ty musisz leźc w taką pogode??
krycha skończyło sie antybiotykiem:(

Marta F jena....sorki.....:baffled:zem zapomniala ,ze Ty bez kawusi siedzisz:zawstydzona/y:

ja juz nastepna zrobilam ....cappucino.....bo co innego mozna robic w taka pogode???????:dry:
Poprasowalam,deczko poprzestawialam i tak se siedze i obserwuje ,jak pizdzi za oknem:confused:dobrze,ze wychodzic nie musze:cool2:

dzien dobry bardzo babeczki:-):-):-) jestem po dlugiej przerwie:tak::tak: bylam dzisiaj z mala na bilansie 3miesieczniakow ( mala ma juz 4 i pol miecha :tak: ) i wazy mi klopsisko 6050;-);-);-)
kurcze laski zwariuje jak w koncu nie bede miala naprawionego laptopa:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:grrrrr.. tylko chyba skonczy sie na tym ze go nie naprawie bo czesci nie dostane,a na nowego brak funduszy:zawstydzona/y::-:)no:
pogoda pozal sie boze,zwariowac mozna:baffled::baffled::baffled: lece bo jeszcze dzisiaj mam busy wieczor :szok::szok: i sie musze przygotowac,paaaaaa:happy2::happy2::happy2:

Marta-Ty piczko-sypaną też mamy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1i cappucino tyż:pZdrówka dla Szymcia
AgaIrlandia-nic mi nie mów o pogodzie-nie wiem jak u Was w mieście,ale tu jak tylko się wyjdzie z domku-głowę urywa:/
KasiaLimerick-hmmm-może bez komentarza co do wagi twojej niuni.Mój Danielek jest w tym samym wieku(4 mies i dwa tyg)i waży 8kg!!!!

heja laseczkkiii :))

gratulejszynz okazji nowego zabka i duzo zdrowka dla chorowitkow :******

u nas jak to u nas nic nowego Ja sobie pracuje Nadinka zdrowa choc od dluzszego czasu pokaszluje ale zadnych innych objawow nie ma :)

Niewiem co mam pisac weny brak totalnie

Witam mamusie :)
ale pogoda masakra . musialam isc z mala do banku i tak mnie wywialo zimno i okropnie :-(
ale w domku cieplutko z herbatka w raczce . wskoczylam sie przywitac bo tak dawno mnie nie bylo ze az strach . dziewczyny mam pytanie chce ochrzcic mala tytaj jakie dokumenty sa potrzebne i jak dluga przed chrztem trzeba bukowac termin :)z gory dziekuje za odpowiedz .:-)

reklama
Do góry