reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

MsMarple-nie wiem jak tam u Was,ale tu najzwyczajniej w świecie w nocy spadł śnieg:((((((((((((
Zamiast w Boże Narodzenie w Wielkanoc będziemy lepić bałwana;/
Ale wietrzysko wieje-nie ma mowy o wychylaniu chociażby czubka nosa dziś na dwór:(
ło raju:szok::szok: u nas nieco lepiej na razie nie pada:nerd: mam nadzieję, że chociaż do sklepu i na pocztę wyjdę:dry:

reklama
witam
ja nawet widziałam jak ten śnieg padal :/ mały gorączkował całą noc,na dodatek kawy nie mam bo zapomniałam kupic i ledwo ekran widze :/

witam
ja nawet widziałam jak ten śnieg padal :/ mały gorączkował całą noc,na dodatek kawy nie mam bo zapomniałam kupic i ledwo ekran widze :/

Ja się mogę z Tobą chętnie podziałkować kawą, mam i sypaną i rozuszczalną i cappuccino :-D tylko kawał drogi do Ciebie :dry:...

Lubiczanka, no jak już Oliwka taką akcję zrobiła to oczywiście dałam Jej cosik do jedzenia i nawet się nie buntowała, że ma co innego w talerzu ;-)

Ufff, już mnie kręgosłup boli, ale chatka względnie ogarnięta, jeszcze tylko podłogi umyć, ale to jak już Młoda pójdzie podrzemać... Nawet kapuśniaczek na jutro już nastawiłam :-p... Ale musiałam w końcu usiąść na tyłku, bo jak wspominałam, kręgosłup mnie już boli i trza odpocząc chwilunie ;-)

Krycha-no i dobrze,jak się dziecko napracowało przy kuchceniu to i skosztować cosik musiało.Nie szalej też tak,bo tego brakuje,żebyś Święta z bólem kręgosłupa przecierpiała:/

Krycha-no i dobrze,jak się dziecko napracowało przy kuchceniu to i skosztować cosik musiało.Nie szalej też tak,bo tego brakuje,żebyś Święta z bólem kręgosłupa przecierpiała:/

No staram się nie przemęczać, ale samo się nie zrobi :dry: chyba, że znacie jakiś cudowny sposób, co? Chetnie bym wykorzystała u siebie ;-)...

Krycha ale słodziak z tej twojej córci :-)

Zwłaszcza jak śpi i o jeść nie woła :-D:-D;-):-D:-D Nie no, nie narzekam, nie mam z Nią jakiś większych problemów, czasem tylko marudzi jak nie wiem, ale z regóły jest fajna nawet... No i potrafi już sama nas rozśmieszać :tak:, a pomysłów ma tyle, że szok :szok: niestety nie wszystkie takie fajne... A Ty masz może konto na NK? Pochwaliłabyś się nam jak wyglądasz, bo z tego co zakumałam, to tylko Kaja_respect miała przyjemność Cię poznać bardziej :-)

No to pora rozgrzać olej na frytasy :-p;-):-D

reklama
sama szukam takiego złotego środku-zwłaszcza teraz kiedy moje najmłodsze dziecię choruje i marudne nieziemsko:/nic to-trzeba przeczekać:)

Do góry