ło raju u nas nieco lepiej na razie nie pada mam nadzieję, że chociaż do sklepu i na pocztę wyjdęMsMarple-nie wiem jak tam u Was,ale tu najzwyczajniej w świecie w nocy spadł śnieg(((((((((((
Zamiast w Boże Narodzenie w Wielkanoc będziemy lepić bałwana;/
Ale wietrzysko wieje-nie ma mowy o wychylaniu chociażby czubka nosa dziś na dwór
reklama
asienka_r
mama Ani i Gabrysi
Dzień dobry:-)
widzę, że ta paskudna pogoda jest wszędzie
widzę, że ta paskudna pogoda jest wszędzie
lubiczanka
Fanka BB :)
ło raju u nas nieco lepiej na razie nie pada mam nadzieję, że chociaż do sklepu i na pocztę wyjdę
Mam nadzieję,że dasz radęAle się opatulcie,bo nie ma nic gorszego niż wędrowanie w tak "zgniłym"powietrzu w taką wichurę
Asieńko-w końcu Irlandia nie jest oszałamiająco wielkim krajem:/
K
krycha
Gość
witam
ja nawet widziałam jak ten śnieg padal :/ mały gorączkował całą noc,na dodatek kawy nie mam bo zapomniałam kupic i ledwo ekran widze :/
Ja się mogę z Tobą chętnie podziałkować kawą, mam i sypaną i rozuszczalną i cappuccino tylko kawał drogi do Ciebie ...
Lubiczanka, no jak już Oliwka taką akcję zrobiła to oczywiście dałam Jej cosik do jedzenia i nawet się nie buntowała, że ma co innego w talerzu ;-)
Ufff, już mnie kręgosłup boli, ale chatka względnie ogarnięta, jeszcze tylko podłogi umyć, ale to jak już Młoda pójdzie podrzemać... Nawet kapuśniaczek na jutro już nastawiłam ... Ale musiałam w końcu usiąść na tyłku, bo jak wspominałam, kręgosłup mnie już boli i trza odpocząc chwilunie ;-)
lubiczanka
Krycha-no i dobrze,jak się dziecko napracowało przy kuchceniu to i skosztować cosik musiało.Nie szalej też tak,bo tego brakuje,żebyś Święta z bólem kręgosłupa przecierpiała:/
Agnieszka13111980
Krycha ale słodziak z tej twojej córci :-)
K
krycha
Gość
Krycha-no i dobrze,jak się dziecko napracowało przy kuchceniu to i skosztować cosik musiało.Nie szalej też tak,bo tego brakuje,żebyś Święta z bólem kręgosłupa przecierpiała:/
No staram się nie przemęczać, ale samo się nie zrobi chyba, że znacie jakiś cudowny sposób, co? Chetnie bym wykorzystała u siebie ;-)...
Krycha ale słodziak z tej twojej córci :-)
Zwłaszcza jak śpi i o jeść nie woła ;-) Nie no, nie narzekam, nie mam z Nią jakiś większych problemów, czasem tylko marudzi jak nie wiem, ale z regóły jest fajna nawet... No i potrafi już sama nas rozśmieszać , a pomysłów ma tyle, że szok niestety nie wszystkie takie fajne... A Ty masz może konto na NK? Pochwaliłabyś się nam jak wyglądasz, bo z tego co zakumałam, to tylko Kaja_respect miała przyjemność Cię poznać bardziej :-)
No to pora rozgrzać olej na frytasy ;-)
reklama
lubiczanka
sama szukam takiego złotego środku-zwłaszcza teraz kiedy moje najmłodsze dziecię choruje i marudne nieziemsko:/nic to-trzeba przeczekać