reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

Justysia no to masz wesolutko i gwarno.tylko nie daj zepsuć Juleńki co by już została takim aniołeczkiem;-):tak: a dlaczego musiałaś dokupować bilet dla małej?pozdrowionka i buziole

reklama
Hejka dziewuszki;-)Gosiulka akurat moja teściojaga to mi napewno nie pomoże:-D:-D:-D:szok::-D:-D:-D jeszcze przy niej będe miała rooooooooobooooootyyyyyy :szok: to jest taka wieeeeeeeeelka Paaaaaaaaaaniiiii:szok: uczoooooona:szok: ale dobrze że udało się te bilety jej prze:szok:bukować i tylko tydzień jakoś wytrzymam:-D CHYBA! a teraz lece cosik w domciu porobić hehhe puki maluszek śpi;-) Dziewczyny mam pytanie miała już któraś ten zastrzyk antykoncepcyjny?? bo ja się po nim suuuper czuje pro;-)blem tylko w tym że cały czas przy nim podkrwawiam:no::-p:szok: i nie wiem czy to nor:szok:ma?? bo czyba musze się przejść do gp. bo to troche niekomfortowe;-):cool2:

Stosowalam ten zastrzyk jakis 1,5 roku temu wzięłam jeden zastrzyki i przerwałam, nigdy więcej nikt by mnie na to nie namówił. Przytylam 17kg i te plamienie.............o matko bosko trwało przez wiekszośc dni miesiąca wiec doprowadzalo mnie do szału. Z tego co pamiętam to chyba tylko pierwszy miesiąc był ok a kolejne.....szkoda gadać, poprostu dla mnie niewypał.:no:

Justys kochana jak bedzie pozniej to wyltumacz mi ... Bo ja naleze do tych co trzeba im duzo tlumaczcy ... Zamowilas jakies kosmetyki teraz ? I jezeli tak to mam do twojego domku po nie przyjsc czy jak ?? :( Bo ja nie czajana
I superr z Julka byla grzeczniutka :)) To najwazniejsze ze dobrze lot zniosla :))

Sylwus ja Tobie dostarcze tak jak Ci pisalam bo zamawiam 19 a bedzie 26 :)

Justysia no to masz wesolutko i gwarno.tylko nie daj zepsuć Juleńki co by już została takim aniołeczkiem;-):tak: a dlaczego musiałaś dokupować bilet dla małej?pozdrowionka i buziole

Musialam dokupic bo mialam taki jak dla doroslego kupiony a wredna baba w odprawie powiedziala ze tak nie mozna a Natalia ostatnio tak samo jak ja leciala i bylo wszystko ok :) wiadomo w irl zalezy jaki kto ma chumor hihihihi

Justys fajnie ze Julcia grzeczniutka
.....tylko uwazaj.....bo naprawde Ci aniolka zepsuja hehehhe.....
a Maycia zupke wciagnela az jej sie uszy trzesly:)teraz sobie lezy w baseniku dmuchanym )

ojjj co to to nie Julenka aniolkiem pozostanie nie dam jej rozpuscic teraz sobie grzecznie spi w lozeczku

Witam sie i ja dzis, zagladalam predzej ale jakos czasu zabraklo zeby napisac. Ja nocka nie fajna maly tak sie przyzwyczail do smoka ze:szok: nawet mu sie w nocy nie chce poszukac obok tylko sie drze i co usnol to i tak sie obudzil zaraz bo smoczek wypadal:szok::wściekła/y::szok: a ja jak glupia z sypialni do lozeczka chyba z 8 razy:no: no i dzis ma dzien bez smoka i jest tragedia placze co chwila, az z tego placzu zasnol w lozeczku ale tak niemilosiernie placze ze az mi go zal a jak sie go przytula to macha lapkami ze zlosci i szuka smoczek:szok::szok: z Amela tak nie mialam a On??:wściekła/y::no: i to sie stalo przes ostatnie kilka dni:eek:
czyzbym gdzies cos zle zrobila, normalnie troche zalamana jestem a jescze dzis do miasta mamy jechac i co bez smoka?? a jak bedzie wyl a z drugiej strony jak mu dam to wygral no nie??:confused2: ja nie mowie ze juz dzis od razu zabieram i nie ma ale nie moze non stop z mim lazic i w nocy takie szopki odstawiac:crazy:
Justys a z tym biletem to slabo normalnie, tez na babsztyla trafilas co?!!

Witam wszystkie Mamy, te obecne i przyszłe. Jestem nowa na forum więc chwilka na słowo wstępne - Mam na imie Dorota, 25 lat i jestem z Limericku, zajmuję się fotografią i jednocześnie opiekuję się dziećmi - ale nie o tym chciałam pisać :)

W obecnej chwili buduje swoje profesjonalne portfolio i poszukuje "modelek i modeli" - szczególnie tych małych, jak najbardziej mogą być rozbrykani, a jeszcze lepiej jeśli roześmiani :) Również z chęcią zajmę się fotografią rodzinną, jak i przyszłej Mamy z większym lub mniejszym brzuszkiem.

Sesja oczywiście darmowa, najlepiej w środowisku które zna dziecko, Państwa dom, miejsce w które często Państwo chodzicie - tak aby dziecko czuło się swobodnie i zachowywało naturalnie.
Sesja będzie z korzyściami dla obu stron, ja będę mogła umieścić zdjęcia w portfolio i na www. (oczywiście strona internetowa dotycząca mojej fotografii), a Państwo będziecie mieli wspaniałe zdjęcia do rodzinnego albumu.
Jeśli ktoś jest zainteresowany serdecznie zapraszam:
le.rety@gmail.com

Oczywiście odpowiem na wszystkie pytania, mogę również drogą mejlową udostępnić kilka moich zdjęć tak aby było wiadomo co mniej więcej będzie efektem takiej sesji.

Pozdrawiam, Dorota. :)

heja!!!!!!!!!!!!
JUSTYNA no widzisz kurde zależy na kogo sie trafi!!!mi sie jakos udalo,ale tak jak pisalas i tak wyszlas na swoje bo bagaz wzielas ze soba :)
u mnie tez ostatnio pralka chodzi na okraglo!prania tyle,a gdzie to wszystko suszyc???
MARTA dla tego cie ostatnio tak malo na forum i w ogole!sprzatasz i szykujesz sie na wizyte teściówki :) a ja sie tak zastanawialam co z toba sie dzieje :)
KAJA slyszalam,ze wczoraj bylas u mojej sąsiadki za płotem!!a do mnie nie wstapilas ?!oj nie ładnie :( hehe
no wlaasnie dziewczyny,ktore z was jutro do mnie przychodza???????????????????meldowac mi tutaj :) papapa

reklama
natinke ja wieszam pranie na grzejnikach........niestety....bo inaczej to zanim by wyschlo to by chyba zbutwialo......wrrrrr......no i dlatego tez czesto piore aby pozawieszac te grzejniki ktore nie sa w sypialniach....bo inaczej zimno by bylo ze szok......jeszcze troszke i cieplo bedzie i znow na podworku bedzie mozna suszyc:)

Do góry