D
drozdusia
Gość
Justysia no to masz wesolutko i gwarno.tylko nie daj zepsuć Juleńki co by już została takim aniołeczkiem;-) a dlaczego musiałaś dokupować bilet dla małej?pozdrowionka i buziole
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hejka dziewuszki;-)Gosiulka akurat moja teściojaga to mi napewno nie pomoże jeszcze przy niej będe miała rooooooooobooooootyyyyyy to jest taka wieeeeeeeeelka Paaaaaaaaaaniiiii uczoooooona ale dobrze że udało się te bilety jej przebukować i tylko tydzień jakoś wytrzymam CHYBA! a teraz lece cosik w domciu porobić hehhe puki maluszek śpi;-) Dziewczyny mam pytanie miała już któraś ten zastrzyk antykoncepcyjny?? bo ja się po nim suuuper czuje pro;-)blem tylko w tym że cały czas przy nim podkrwawiam i nie wiem czy to norma?? bo czyba musze się przejść do gp. bo to troche niekomfortowe;-)
Justys kochana jak bedzie pozniej to wyltumacz mi ... Bo ja naleze do tych co trzeba im duzo tlumaczcy ... Zamowilas jakies kosmetyki teraz ? I jezeli tak to mam do twojego domku po nie przyjsc czy jak ?? Bo ja nie czajana
I superr z Julka byla grzeczniutka ) To najwazniejsze ze dobrze lot zniosla )
Justysia no to masz wesolutko i gwarno.tylko nie daj zepsuć Juleńki co by już została takim aniołeczkiem;-) a dlaczego musiałaś dokupować bilet dla małej?pozdrowionka i buziole
Justys fajnie ze Julcia grzeczniutka
.....tylko uwazaj.....bo naprawde Ci aniolka zepsuja hehehhe.....
a Maycia zupke wciagnela az jej sie uszy trzeslyteraz sobie lezy w baseniku dmuchanym )