reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

reklama
Witam mamusie :-) niebylo mnie dwa dni i tyyyleeee czytania :szok: myslalam ze nigdy nie skoncze...

dorota witam serdecznie, milo poznac

justynka to ladne przejscia mialas , a tak wogule to bardzo dziwne to jest - ale coz w koncu w irlandii jestesmy a tu wszystko zdarzyc sie moze;-)

sylcia mam nadzieje ze udal sie wypad sie udal , ja niestety zlapalam zakret i ledwo dzis udalo mi sie na chwile wyjsc na prosta... czasu na nic nie mam Ale mam nadzieje ze okazji jeszcze kilka sie nadarzy na wspolne polowanie w sklepach:-)

Dzindusia tak jak pisalam Ci jeszcze nie raz sie napewno zobaczymy :))
Kaja ahh moze maly ma jakies gorsze dni U mnie z Nadinka jest podobnie raz w nocy lepiej raz gorzej Raz budzii sie bo smoka nie ma a innym razem cos wlanie i wszyscy w domu slysza a ona sobie slodko spii :)

no i się rozpadało... u mnie pranie na szczęście jakoś schnie zanim zdąży zgnić;-):-) a jak coś to zawsze mogę podsuszyć w pralce ale staram się tego nie robić

a co z tym jutrzejszym spotkankiem?ja tam bardzo chętnie.a reszta laseczek co się nie wypowiada??:eek::eek::eek:

U mnie jakas masakra normalnie:szok: Mieliśmy z T mieć wieczór dla siebie a szwagier miał siedziec z maluchami a tu.... Młody świruje a Amela..-trzęsie ją stawy bolą< tj mówi że ręce i nogi i głowa> ma temperaturę:no: zadzwoniałam do GP a ten że mam podawać co 4 h campol a jak nie pomoże jutro mam podjechac do nich:cool: nie wiem ona ostatnie 3 dni kaszlała ale myślałam że jest już lepiej:crazy: Ja Natalia chce przyjść na to spotkanko i zobaczymy bo małej na bank nie puszcze do szkoły i jak będzie nieciekawie to lekarz a jak T da radę to wtedy mnie przywiezie;-) Chciałabym a T mówi żemoże nie czekać do jutra i jechać z nią do szpitala:eek: Na razie leży i dałam jej ten campol choć dawałam już jakis czas, więc czekam co i jak będzie:zawstydzona/y:

oj kaja....w szpitalu to Ty kochana spedzisz kilka dobrych godzin jak chcesz jechac....i jesli nic nie bedzie takiego to dadza recepte i do domku....

dobranoc kobietki
lece ogladac naznaczonego jeszcze a potem horror leci plaga:)
pa

Ostatnia edycja:
rodzinka sie rozjechala.... w poniedzialek lece Julce przebijac uszka dostala takie piekne zlote kolczyki ze juz sie nie moge doczekac az bedzie miala dziurki... taka moja slodka kruszynka...:laugh2:
Kaja kuruj te swoje pociechy i powodzenia z oduczaniem od smoka :sorry:

reklama
U mnie jakas masakra normalnie:szok: Mieliśmy z T mieć wieczór dla siebie a szwagier miał siedziec z maluchami a tu.... Młody świruje a Amela..-trzęsie ją stawy bolą< tj mówi że ręce i nogi i głowa> ma temperaturę:no: zadzwoniałam do GP a ten że mam podawać co 4 h campol a jak nie pomoże jutro mam podjechac do nich:cool: nie wiem ona ostatnie 3 dni kaszlała ale myślałam że jest już lepiej:crazy: Ja Natalia chce przyjść na to spotkanko i zobaczymy bo małej na bank nie puszcze do szkoły i jak będzie nieciekawie to lekarz a jak T da radę to wtedy mnie przywiezie;-) Chciałabym a T mówi żemoże nie czekać do jutra i jechać z nią do szpitala:eek: Na razie leży i dałam jej ten campol choć dawałam już jakis czas, więc czekam co i jak będzie:zawstydzona/y:

Kurcze ma nadzieje ze to nic powaznego !!!

oj kaja....w szpitalu to Ty kochana spedzisz kilka dobrych godzin jak chcesz jechac....i jesli nic nie bedzie takiego to dadza recepte i do domku....

dobranoc kobietki
lece ogladac naznaczonego jeszcze a potem horror leci plaga:)
pa

Dobrej nockii :) PS. a plage juz ogladalam wole jednak inne horrory :))

rodzinka sie rozjechala.... w poniedzialek lece Julce przebijac uszka dostala takie piekne zlote kolczyki ze juz sie nie moge doczekac az bedzie miala dziurki... taka moja slodka kruszynka...:laugh2:
Kaja kuruj te swoje pociechy i powodzenia z oduczaniem od smoka :sorry:

Ooo no to super daj pozniej znac co i jak Jak poszlo Bo my wlasnie Nadii tez robimy teraz kolczyczki :))

Do góry