natinke18
Fanka BB :)
hehe jeszcze troszke....optymistka!!!ja tez dekoruje grzejniki praniem,innego wyjscia nie mam !
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie jakas masakra normalnie Mieliśmy z T mieć wieczór dla siebie a szwagier miał siedziec z maluchami a tu.... Młody świruje a Amela..-trzęsie ją stawy bolą< tj mówi że ręce i nogi i głowa> ma temperaturę zadzwoniałam do GP a ten że mam podawać co 4 h campol a jak nie pomoże jutro mam podjechac do nich nie wiem ona ostatnie 3 dni kaszlała ale myślałam że jest już lepiej Ja Natalia chce przyjść na to spotkanko i zobaczymy bo małej na bank nie puszcze do szkoły i jak będzie nieciekawie to lekarz a jak T da radę to wtedy mnie przywiezie;-) Chciałabym a T mówi żemoże nie czekać do jutra i jechać z nią do szpitala Na razie leży i dałam jej ten campol choć dawałam już jakis czas, więc czekam co i jak będzie
oj kaja....w szpitalu to Ty kochana spedzisz kilka dobrych godzin jak chcesz jechac....i jesli nic nie bedzie takiego to dadza recepte i do domku....
dobranoc kobietki
lece ogladac naznaczonego jeszcze a potem horror leci plaga
pa
rodzinka sie rozjechala.... w poniedzialek lece Julce przebijac uszka dostala takie piekne zlote kolczyki ze juz sie nie moge doczekac az bedzie miala dziurki... taka moja slodka kruszynka...
Kaja kuruj te swoje pociechy i powodzenia z oduczaniem od smoka