reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

madzia gratulacje wielkie Boszeee jak ja sie ciesze Tak chcialabym zobaczyc malutka myszke :)) Jeszcze raz gratuluje !!!!!
natinke moja droga nic sie przeciez nie stalo :)) Kupilam malej skarpety 2 paki i i rajstopy Chcialam kupic kurtke w baby addams ale zostal rozmiar 12-18 i 3-6 chcialam kupic tez kamizelke w heatons ale byl rozmiar tylko 3-6 ahh i chcialam kupic komplecik ale jeszcze nie bylam pewna w H&M ale rozmiar 12-18 bardzo duzy Jeszcze sie nad kompletem namysle :))
gosia bardzo mi przykro ;( Skladam najszczersze wyrazy wspolczucia Prosze zloz Kieranowii kondolencje ;(

Ostatnia edycja:
reklama
dziekuje kochane za wyrazy wspolczucia , Kieran rowniez dziekuje.
Mowie wam co za noc wczoraj mielismy, o 1 w nocy mala sie obudzila i przez godzine ja na recach usypialam czego nigdy wczesniej nie robilam!!!! jak tylko mala zasnela i odlozylam ja do lozeczka Kierana telefon zaczol dzwonic, ( a on zawsze na noc wylacza telefon a akurat tej nocy nie wylaczyl, i mowi ze nie wie dlaczego tego nie zrobil) telefon byl oczywiscie z wiadomoscia ze babcia jego zmarla!! Pojechal do szpitala byc razem z rodzina i przede wszystkim z jego matka a ja sama w domu umieralam ze strachu, bo gdzie ja ogolnie boje sie ciemnosci i zostawac sama w nocy to jeszcze po tej wiadomosci jeszcze bardziej sie balam eh cala noc nie spalam, a dzisiaj tez caly dzien z jego rodzina.... eh umieram ze zmeczenia.....
Lece do lozeczka
dobranoc

Gosiulka wyrazy współczucia dla Was.
Madzia GRATULACJE i zdróweczka dla córci!!!!!!
A ja wróciałm do domku - Drozdusia DZIĘKI za barrrrddzzzooo miło spędzone popołudnie!!!!!;-)

dziekuje kochane za wyrazy wspolczucia , Kieran rowniez dziekuje.
Mowie wam co za noc wczoraj mielismy, o 1 w nocy mala sie obudzila i przez godzine ja na recach usypialam czego nigdy wczesniej nie robilam!!!! jak tylko mala zasnela i odlozylam ja do lozeczka Kierana telefon zaczol dzwonic, ( a on zawsze na noc wylacza telefon a akurat tej nocy nie wylaczyl, i mowi ze nie wie dlaczego tego nie zrobil) telefon byl oczywiscie z wiadomoscia ze babcia jego zmarla!! Pojechal do szpitala byc razem z rodzina i przede wszystkim z jego matka a ja sama w domu umieralam ze strachu, bo gdzie ja ogolnie boje sie ciemnosci i zostawac sama w nocy to jeszcze po tej wiadomosci jeszcze bardziej sie balam eh cala noc nie spalam, a dzisiaj tez caly dzien z jego rodzina.... eh umieram ze zmeczenia.....
Lece do lozeczka
dobranoc

Ohh bardzo mi przykro :( Jeszcze raz wyrazy wspolczucia ... Moze to glupie ... ale ja iwerze w rozne rzeczy ... Ale moze malenka byla nie spokojna bo cos orzeczuwala ... ? Niewiem to tylko taka sugestia

Ja juz chyba sie zegnam kochane Dobranoc moze jeszcze pozniej wpadne :))

Gosiulka wyrazy współczucia z powodu śmierci babci.a jutrzejszym dniem się nie przejmuj.to zrozumiałe że teraz musisz być przy mężu i rodzinie.a okazja do spotkania będzie jeszcze niejedna:tak:
Kaja ja również dziękuję za odwiedzinki.zapraszamy częściej;-)
Madzia wielkie gratulacje.w końcu dziewczyno,w końcu...:-)

Hejka na dobranoc:tak: Gosiulka przykro mi:-( Madziakowalik GRATULACJE:tak:;-):-) Dobranoc lasec:-)zki sorki że was ostatnio zaniedbuje ale nie wiem gdzie ręce włożyć:szok: Mati już nie sypia tyle i chce być cały czas noszony:wściekła/y:a jak przyśnie na chwilunie to obowiązków tyle że wow:szok: Mareczek też cały czas na mnie siedzi a jeszcze ta teściojaga przylatuje w piątek :szok: ale na szczęście tylko na tydzień :-D;-) A teraz szukamy Madzi szkoły i to też tyllllllllllllllllle zamieszania:szok: no ale cóż kochane nasze dzieciaczki hah:-D

Jeszcze do was zajrzalam, hehe ciagle nie spie dopiero malej dalam mleczko na snie i teraz ide juz lulu
Sylcia ja tez wierze w rozne rzeczy dlatego boje sie ciemnosci ehhhh a jesli chodzi o wczorajsze przebudzenie malej to mam wrazenie takie jakby przyszla do niej prababcia i ucalowala ja jeszcze na pozegnanie.... bo wiesz jak ostatnio Kieran ja odwiedzil w niedziele to caly czas o nia pytala i oniej mowila ze jest taka urocza ....
Drozdusia a spotkanko napewno musimy jakies zorganizowac w nastepnym tygodniu koniecznie:)
Martuana no skoro teraz bedziesz miec tesciowa to troszke Ci pomoze a Ty bedziesz miec wiecej czasu dla nas:)

reklama
Martuana widac zajeta bardzo jestes Ahh nie dziwie sie masz duza rodzinke i wiele spraw do zalatwiania :)) A co do tesciowej too loo hoo hoo milego tygodnia zycze :))
gosia i ja wierze w rozne rzeczy i sadze ze nie ma sie co wstydzic :)) A widzisz moze przyszla sie pozegnac z malenka :)) Mily gest

A tak w ogole to sie witam i milego dnia zycze :))

Do góry