justysia21
Elfikowa mama :D
Sylcia dam znac
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Justyś baw się kochana i wraaaaaaaaacaj )
Dziewczyny informuje wszem i wobec ze moja bbomowa skrzynka jest juz pusta i sorki ze jak ktoras pisala to nie odpisywalam ale mialam full i nie dostawalam wiadomosci.... weszlam sobie dzisiaj na maila a tam 30 wiadomosci ze mam zapelnionom skrzynke.... ale sierota ze mnie masakra..... zeby nie zauwazyc czegos takiego
Natalia ja tak na 99% też będę Amelii gorączka spada więc odpuszczę sobie ten szpital, i małą zostawię w domu jutro raczej tylko wiecie co < w sumie to będzie pytanko do tych mam które mają dzieci w szkole> ja nie wiem ile może dziecko tutaj opuścić dni w szkole Młada ma juz tydzień a ktos ki powiedział że jeżeli opuści w ciągu roku 20 dni to kuratora dają Amela ma ok tygodnia bo właśnie na takie przeziębienia a boje się jak niedaj Boże złapie ją coś na dłużej to co??!! może któraś z Was wie
ojjj jak tu mi dobrze Jula to nawet teraz spi z dziadkami w sypialni nie musze wstawac na karmionko hihihiih odpoczne za wszystkie czasy... i wszyscy tak ja chwala ze taka grzeczniutka i w ogole wszyscy zbzikowali.....
ale nie martw sie juz niedlugo mi sie zateskni bo wszedzie dobrze ale w domu najlepiej a dom w irlandi teraz mamy wiec na bank wroce i nadrobie nieobecnosc sciskam goraco :*