reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

reklama
Aga mi osobiście Plaga bardzo się podobała.od jakiegoś czasu jakoś nie trawię ciężkich horrorów.a taki thriller jest ok. nie wiem czy to z wiekiem przyszło czy jak bo jeszcze do niedawna uwielbiałam horrory-czytać i oglądać:sorry:
Kaja no to niedobrze się dzieje:no: miejmy nadzieję że do jutra się poprawi:tak:
Justysia powodzonka przy przekłuwaniu uszu.jak znam życie to będziesz bardziej przeżywała niż Julcia:-p
Sylcia a ty jutro u Natalii będziesz?

Dziewczyny informuje wszem i wobec ze moja bbomowa skrzynka jest juz pusta i sorki ze jak ktoras pisala to nie odpisywalam ale mialam full i nie dostawalam wiadomosci.... weszlam sobie dzisiaj na maila a tam 30 wiadomosci ze mam zapelnionom skrzynke.... ale sierota ze mnie masakra..... zeby nie zauwazyc czegos takiego :sorry:

Natalia ja tak na 99% też będę ;)Amelii gorączka spada więc odpuszczę sobie ten szpital, i małą zostawię w domu jutro raczej tylko wiecie co < w sumie to będzie pytanko do tych mam które mają dzieci w szkole> ja nie wiem ile może dziecko tutaj opuścić dni w szkole:cool: Młada ma juz tydzień a ktos ki powiedział że jeżeli opuści w ciągu roku 20 dni to kuratora dają:eek: Amela ma ok tygodnia bo właśnie na takie przeziębienia a boje się jak niedaj Boże złapie ją coś na dłużej to co??!! może któraś z Was wie:confused2:

Hejka Kaja nie jest tak źle z tym kuratorem to przereklamowana sprawa;-) moje w zeszłym roku bardzo chorowały aklimatyzowały się i potem byłam w polsce i tylko poszłam do dyrektora wytłumaczyłam i finito:tak:na szczęście w tym roku jeszcze ani dniówki nie zaniedbały ale co będzie później?? a z tym twoim szkrabem może być nieciekawie jak ją bolą stawy żeby jakiejś grypy nie przeziębiła i szkarlatyny nie miała:no: Justyś baw się kochana i wraaaaaaaaacaj :))

no ja w takim razie też się zjawię u Natalii bo może lada dzień się rozpakuję więc trzeba korzystać:-);-)
Kaja a z tą szkołą to nie martw się na zapas.przecież jak dziecko choruje to logiczne że nie pójdzie do szkoły.lepiej zostać dłużej w domu niż potem walczyć z powikłaniami.najwyżej tak jak Martuana pójdziesz i wytłumaczysz nieobecność i po sprawie
Martuana jak tam przygotowania na przyjęcie mamusi?:-p

:no: Justyś baw się kochana i wraaaaaaaaacaj :))

ojjj jak tu mi dobrze Jula to nawet teraz spi z dziadkami w sypialni nie musze wstawac na karmionko hihihiih odpoczne za wszystkie czasy... i wszyscy tak ja chwala ze taka grzeczniutka i w ogole wszyscy zbzikowali.....
ale nie martw sie juz niedlugo mi sie zateskni bo wszedzie dobrze ale w domu najlepiej a dom w irlandi teraz mamy wiec na bank wroce i nadrobie nieobecnosc :):):) sciskam goraco :*

Dziewczyny informuje wszem i wobec ze moja bbomowa skrzynka jest juz pusta i sorki ze jak ktoras pisala to nie odpisywalam ale mialam full i nie dostawalam wiadomosci.... weszlam sobie dzisiaj na maila a tam 30 wiadomosci ze mam zapelnionom skrzynke.... ale sierota ze mnie masakra..... zeby nie zauwazyc czegos takiego :sorry:

No to niezle miec pelna skrzynke :)) Ja to zazwyczaj co jakis czasu ja oprozniam :))

Natalia ja tak na 99% też będę ;)Amelii gorączka spada więc odpuszczę sobie ten szpital, i małą zostawię w domu jutro raczej tylko wiecie co < w sumie to będzie pytanko do tych mam które mają dzieci w szkole> ja nie wiem ile może dziecko tutaj opuścić dni w szkole:cool: Młada ma juz tydzień a ktos ki powiedział że jeżeli opuści w ciągu roku 20 dni to kuratora dają:eek: Amela ma ok tygodnia bo właśnie na takie przeziębienia a boje się jak niedaj Boże złapie ją coś na dłużej to co??!! może któraś z Was wie:confused2:

Fajnie ze bedziesz kochana dawno Cie nie widzialam ! A co do szkoly to zdaje mi sie ze tak jak mowii Marta pojdziesz i powiesz co i jak Przeciez kazdy choruje i dziecko i starszy przeciez to normalne

ojjj jak tu mi dobrze Jula to nawet teraz spi z dziadkami w sypialni nie musze wstawac na karmionko hihihiih odpoczne za wszystkie czasy... i wszyscy tak ja chwala ze taka grzeczniutka i w ogole wszyscy zbzikowali.....
ale nie martw sie juz niedlugo mi sie zateskni bo wszedzie dobrze ale w domu najlepiej a dom w irlandi teraz mamy wiec na bank wroce i nadrobie nieobecnosc :):):) sciskam goraco :*

Dziewczyno to Ty sie masz naprawde superowo Wolne masz ze hej :))

reklama
Do góry