reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Leigh

Wiecie napisalam wczoraj tyle i w miedzy czasie rozmawialam na skypie no i jak juz chcialam przeslac wiadomosc to mi napisalo zaloguj sie ,cholerka wylogowalo mnie i tak sie :angry: ze mi sie odechcialo pisac jeszcze raz to samo,kasiola mnie tez jakis katar dopadl i jestem smarkata hi hi,mam nadzieje ze nikogo w domciu nie zaraze bo moja corcia co dopiero doszla do siebie choc miala tylko kaszel ale meczacy,reszta rodzinki ok no dobra koniec o chorobach,pogoda taka ladna chyba naprawde wiosna nadchodzi choc w Polsce zima i sniegi:tak:,no dobra czas ogarnac w domciu to narazie zmykam MILEGO DZIONKA KOBIETKI !!!

reklama
Hi Dziewczyny zapowiada sie piekny dzien :) i z katarem idziemy na spacer. Bylam w ogodku w ktorym nie ma slonca a bylo calkiem przyjemnie. Szkoda tracic dnia. Do zobaczenia gdzies tam :)

ech tez tak mialam z tym logowaniem - napisalam sie a potem jak chcialam wyslac to wyskoczylo ze musze sie zalogowac mimo ze nigdy sie nie wylogowywuje ;/no i wszystko zniknelo. pogoda faktycznie za oknem cudna i mam nadzieje ze jest cieplo.ja tez mam sporo sprzatania ale chyba sie zbuntuje - moj Artek robi ostatnio wiecej balaganu od Oli i w dodatku ma problemy ze sprzataniem, ze nie wspomne o stosie naczyn do umycia.moze jak nie podam obiadu to sie ocknie o pomoze ;) no to mielgo dnia dziewczyny i dzieciaki :D

hallo. Faktycznie cieplutko , my właśnie wróciłyśmy ze spacerku :) całkiem przyjemnie. Sara szaleje z tatą w ogródku a ja zaraz biorę się za obiadek . A potem pakowanie walizki a tak mi się nie chce, jak pomyśle ze w Polsce czeka na nas zima bry bry.. A Wy dziewczyny zdrowiejcie i Wasze dzieciaczki też , jak wrócę to sprawdzę ha ha , pa

Ostatnia edycja:
Witamy.... u nas tak jakby lepiej,u pani doktor nie byłysmy bo dzwoniłam ale na dziś nie było możliwe,ale zadzwoniłam do naszej pani doktor do Polski pogadała ,podpowiedziała.... może będzie dobrze.Musi być !!!:-)
Byłyśmy też na spacerku ale tutaj blisko domku....bo obawiałam się że jak zaskoczy nas ......to żeby było blisko do domku się przebrać, Zuzia zaniosła" am am " dla kaka i uszczęśliwiona poszla teraz na drzemkę.
A ja zabieram sie za gotowanie ...dziś bigos - od dłuższego czasu mam ochotę na kapustkę :-)
To zmykam...... Pa

No Gabi zasypia wiec bedzie troche czasu dla mnie:-D,z nosa troche mniej kapie moze przejdzie,nie cierpie kataru zwlaszcza taki ze nic nie zrobisz chyba ze masz husteczke pod nosem:-),no dobra koniec smecenia o chorobach,jak tam spacerki sie udaly kobietki ?To do pozniej.

Sylainikaigabi spacerek byl fajniutki bo cieply moja Ola pobawila sie troche na placu zabaw a nastepnie przeszla kawaleczek drogi do domu no swoich nozkach :) poza tym ja dzisiaj zaliczylam aerobik gdzie nie dosc ze nie nadazalam to jeszcze z wysilku w oczach mi sie dwoilo ;> raaanyyy ale dostalam w kosc - kondycja zerowa ;/ obejrze sobie kube wojewodzkiego , potem kapiel no i w koncu spaaac, odpoczywac... do jutra dziewczyny na play group.CHMURKITRZY szczesliwego lotu i pobytu w pl!

Witam kobietki o poranku:-),kasiaiola super ze mialyscie udany spacer,chmurkitrzy bezpiecznej podrozy i udanego pobytu w Polsce,no a tak poza tym to pogoda miala byc ladniejsza moze pozniej sie rozpogodzi,a wiecie dzis snily mi sie wszy musze sprawdzic coto znaczy hi hi:-D,koncze bo musze szykowac sie do wyjscia do szkoly to do zobaczenia na play group dziewczynki;-).

Dzien dobry :) Chmurkitrzy udanego wypoczynku i dobrej zabawy na imprezce :) Kasiaiola dalas wczoraj czadu, jak na pierwszy raz. Dotrwalas do konca, a lekko nie bylo, wszystkie padalysmy na twarz :)
Sylainikaigabi nie zazdrosze Ci snow :) Mi sie ostatnio snilo, ze mialam 2 piersi wiecej :) Dwie tam gdzie zawsze a dwie pod pepkiem :) hahaha Ladnie wygladalam. Moze to jakis znak, ze jak nie przestane sie objadac to mi sie tam beda konczyly ;)
Do zobaczenia dzis dziewczyny :)

Ostatnia edycja:
reklama
Livi no nie powiem ze nie bo sie troszke usmialam z Twojego snu :) ciekawa interpretacja ;) ja ostatnio o niczym ciekawym chyba nie snilam bo nie pamietam.co do wszow to sprawdzilam w senniku z ciekawosci i mam nadzieje ze byly one u Ciebie Sylainikaigabi bo oznacza to wtedy bogactwo :)

Do góry