reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Leigh

Hej mamuski
Kasia a kto Cie tak namawial na car boot sale? Artur czy Ola? ;) Ja bylam i jezeli chodzi o mnie to nic specjalnego nie bylo. Musze poczekac, az sie rozkreci ;) Milego dnia mamuski

reklama
Dzień dobry wszystkim..... coś tutaj dziś pustki, ale nawet wiem dlaczego :-)
My bardzo chciałyśmy iść dziś do biblioteki, ale niestety od wczoraj zmagamy się z biegunką...dziś mamy jeszcze temperaturę i zostajemy w domku....ostatnie ząbki dają się nam we znaki :-)
Nastawienie mojej Zuzi jest dzisiaj na " NIE" więc ciężki dzionek przed nami....ale damy radę ;-)
Miłego dnia ......

witam mamusie widzie ze faktycznie powoli zaczyna wyciszac sie to forum niektore to sie pewnie ciesza ze nie udalo sie ale mnie to tito szkoda tylko ze niepotrafia niektore odpisac bo nie maja chwilki ale podczytywac potrafia .natomiast jest mi bardzo milo ze znalazly sie mamy ktore znalazly chwile i sa aktywne na tym forum fajnie i dzieki ze jestescie mamuski heheh dobra koniec marudzienia z reszta kazda ma swoje zdanie

oki doki ja wlasnie sie nudze bo juz wszystko porobione mala mi padla nie mam sie z kim pobawic hehe obiadek zrobiony ciasteczka sie pieka moze ja te zapachy obudza hehe

Livi mialas racje ten przecier siwetny w smaku i pomidorowa znakomita hehe od dzis bede tylko tam kupowac :))

pogoda nam sie popsula nie zaciekawie sie robi ale miejmy nadzije ze lato szybko sie pokaze :)

ZUZOLKA wspolczuje Zuzi biedactwo oby szybciutko minelo buziaczki od cioci :**

lece z nudow poprasowac i moze jakis budyn wykombinuje dla mojego M bo z niego to budyniozerca heheh buziaki pa :)

witam. ciężki dzień za mną. w środę wylot i jeszcze ostatnie zakupy. Trzy razy na deptaku, raz bez karty , drugi raz wróciłam obwieszona jak choinka, a i tak wszystkiego nie kopiłam, i poszłam jeszcze raz tym razem bez portfela , na szczęście zorientowałam się w połowie drogi. Nogi mnie bolą jak cholera a jutro aerobik, chyba wrócę na czworaka.

Hej Piękne :)
Myszavik nie ma sie czym przejmowac, tak to juz jest, ze zapal maja wszyscy i na tym sie konczy. Ja i tak bylam zaskoczona jak mi powiedzialas, ze wszytskie byly super entuzjastycznie nastawione. Tylko co z tego.
Trzeba podtrzymywac to co jest i bedzie dobrze :)
MIlego wieczoru

Ostatnia edycja:
Oj Chmurkitrzy to sie nachodzilas biedna. Jak to sie jednak mowi: ruch to zdrowie, a kto nie ma w glowie ten ma w nogach ;) To jak teraz tak szlejesz po sklepach, to nie mamy po co juz isc :) ale co tam, udanych zakupow.

Nachodziłam się faktycznie ale przynajmniej pogoda dopisała :-). Zakupy chyba zrobione, ale dla przyjemności można by jeszcze zaszaleć :D. Ale będę dobrą koleżanką i zostawię coś dla Was :-). Powiem szczerze że pustki w sklepach i ciężko coś fajnego znaleźć, no chyba ze się ma gruby portfel :-) :-) dobrze że za często nie latamy do Polski hi hi .
miłego wieczorku

Bardzo dziękuję myszavik :)
Przyznam że jest nie za dobrze. chociaż próbuję wszystkiego: marchewka gotowana, kisiele,smecta itd. jutro odwiedzimy panią doktor... i wiem że dostaniemy paracetamol :) choć tak sobie myślę może coś się zmieniło .
no nic czas pokaże co będzie.... spokojnej nocki :-)

reklama
Dobry wieczor :) u nas nic ciekawego sie nie dzieje - Ola ma katarek od paru dni a mnie gardelko pobolewa ale mam nadzieje ze sie nie rozwinie to w chorobe ani u mnie ani u Olci.mam nadzieje ze i Zuzia lada dzien juz zapomni o swoich przezyciach :) no tak - faktycznie w sklepach pustki - jak tak dalej pojdzie trzeba bedzie ruszyc sie gdzies dalej na zakupy :D no coz uciekam juz spac bo padam na twarz - moja Ola ostatnie 2 nocki budzi sie regularnie 5 - 6 razy ;/ dobrej nocki zycze

Do góry