reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Leigh

dziendobry mamusie widac sliczny dzis dzionek chod te sloneczko nam trosze umyka ale to i tak nie przeszkodzi nam w sapcerkach ehhe ja wybieram sie dopiero na 12 wiodomo poplacic wszystko porobic co trzeba i po wyplacie hehehe .

widze ze powolutku upiekszacie sobie swoje profile swietnie :))

ja dzis jakos padnieta jestem z rana ale wiadomo trudnie kobiece dni sie zblizaja i to chyb dlatego o jej ;(( ale pewnie mi minie i bede miec swietne samopoczucie hehe a jak widze ile energi ma Miki to az jej zazdroszcze hehe

oki buziqaczki mamusie jak ktoras chetna na kawke zpraszam :)) jak cos jestem na tel :))

reklama
ach zapomnialam zapytac ktora mama albo rodzinka wybiera sie w sobote 20-tego do Gollborn chyba dobrze napisalam na zabawe dla dzieciaczkow ? zapowiada sie mila zabawa my napewno sie wybierzemy :)

Ostatnia edycja:
Ech zaluje ale nie mozemy jechac do Gollborn - szkoda ze ta zabawa nie jest w niedziele :) trzeba sprawe zalatwic a przelozyc sie tego niestety nie da.a ze sprawa jest w Wigan to troche czasu zejdzie. probowalam przyozdobic jakims suwaczkiem profil ale jak wklejam link to sie pojawia ze jest blad :/

Czesc Kobietki a ja wlasnie wrocilam ze szpitala z Gabrysiem:-(,wymiotowal mi i dostal biegunki chyba jakis wirus jest w powietrzu wiec uwazajcie na swoje pociechy,poza tym siedze w domku,Gabrys na szczescie napil sie i spi,a w szpitalu dostal co ? oczywiscie PARACETAMOL,ok moze pojde cos zjesc bo z tego wszystkiego zapomnialam i teraz zoladek przyssal mi sie do zeber:tak:,moze jeszcze pozniej wpadne na forum to narazie.

no hej mamusie oj szkoda wlasnie tez zaluje ze to nie w niedziele no ale w sumie ja tez zobacze czy moj przypadkiem nie bedzie musial isc do pracy zobaczymy .

oj biedny GABRYS to faktycznie mialas dzis przezycia biedactwo najgorzej jak dzieciaczki choruja buziaczki dla was trzymajcie sie :**

a dzis jakos taki dziwny ten dzien nudy i samopoczucie nadal lipa heheh oki spadam z mama pogadac pa

no i lipa tez sie nie wybieram bo moj niestety pracuje chyba ze mozemy sie same wybrac co wy na to dziewczyny moze ktoras by chiala jak cos to pisac a jak nie to trudno poczekamy se na imprezke w leigh buzka pa mamusie milego wieczorku i weekendu :**

Hej Sylainikaigabi to straszne jak takie malenstwa sie mecza. Mam nadzieje ze Gabrys czuje sie juz lepiej. Duzo zdrowka zyczymy. Moje Malenstwo tez choruje. Dzis dostala antybiotyk.
Milego wieczoru dziewczyny :)

Oj livi bardzo:-(,z rana wszystko ok a potem z godziny na godzinke gorzej,nocke to mam napewno z glowy ale to nic mama przetrwa wszystko dla swojego dziecka,narazie Gabrys spi,mowia ze sen jest najlepszym lekarstwem i oby tak bylo:tak:,jakby cos to napisze czy sie polepszylo no to dobranoc wszystkim i spokojnej nocy buziolki:-).

reklama
dzień dobry drogie mamusie :-) mój mały tez przez to przechodzil ale juz wczoraj mu przeszlo,dopiero po wizycie w szpitalu w Wigan dostal DIORALYTE w szaszetkach i pomoglo :tak: juz jest ok milego dzionka

Do góry