reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Leigh

czes mamusie ale sie usmialam z twojego snu Livi hehhe dobre
chmurkitrzy milego pobytu i wracj tu do nas szybko heheh tylko nie wracaj nam tu z tym sniegiem heheh
o snach to ja sie nie wypowiadam ostatnio nie wiem o czym ja snie same gupoty hehe

oki mamuski do zobaczenia w kosciolku na herbatce chodz dzis ponoc sie szykuje wieksza rozrywka zobaczymy :))

reklama
A gdzie wszystkie wywialo cooooooo......,ja podrzucilam Gabrysia Jego siostrze i buszuje po kompie,chwilka dla mnie:-D,fajnie bylo dzis na play group,szkoda ze to tylko raz w tygodniu,no dobra spadam do wanny moze pozniej wejde na stronke:-p.

no my niedawno wrocilismy z Sainsbury's i lidla - wlasnie Ola skonczyla jesc kolacyjke i zaraz idziemy kapac sie :) zaczynam odczuwac aerobik wczorajszy coraz dotkliwiej i az boje sie jutra ;/ dobrej nocki wszystkim zycze - ja juz ide odprawic wieczorny rytual pa :)

Hej! My juz po spacerku - pogoda niepewna a ja nie mialam ani parasola ani kaptura, zreszta zaraz za obiad musze sie wziac a pozniej do college'u.ps. SUKCES!przetrzymalam mojego z obiadem no i w koncu wszystkie naczynia pomyte i kuchenka rowniez :D oplacilo sie a juz myslalam ze znowu wymiekne i mu podaruje, uff...

Jak chca to potrafia:-D no nie kasiaiola,no i sprawdzilo sie pada deszczyk,ale jutro bedzie lepiej:happy2:,ok spadam do polaka i po corcie do szkoly to do pozniej;-).

No Kasiaiola gratuluje. Jak widac czasami trzeba ich podejsc sopsobami :) tak czy inaczej dobrze, ze zadzialalo :)
Sylainikaigabi bardzo ładne suwaczki :)
My tez zaliczylysmy spacerek i na sam koniec deszcz nas zlapal :( Z cukru na szczescie nie jestesmy.
Pozdrawiam i milego popoludnia.

Wlasnie wrocilam z college'u i musze powiedziec ze sie troche tam ubawilam wiec mam humorek, wieczor cieply wiec przyjemnie sie wracalo zwlaszcza ze mam spory kawalek do przejscia.no najwyzszy czas Ole polozyc spac - to do nastepnego, papa :)

reklama
Kasiaiola to juz wiem ze ze mnie to nudziara nie jest hi hi hi...:-D,dobry tekst,ja tez juz ide polozyc Gabrysia,pora na spanko,wiec wszystkim moge napisac tylko Dobranoc.

Do góry