reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Leigh

MagdaiKasia dobrze, ze wogole Was zapisaly na wizyte :) Pielegniarka pewnie zaleci paracetamol albo wizyte u lekarza. Biedna Kasiulka sie meczy, ze tez male dzieci musza chorowac :( biedactwa.
My dzis jedziemy na wycieczke, nie tak daleko jak MagdaiKasia, ale zawsze to wycieczka :)
Milego dnia dziewczyny, sloneczko wychodzi :)

reklama
Czesc dziewczynki jak tam dzionek zlecial mi oczywiscie na zakupach,pogada sie popsula i zrobilo sie nie fajnie,moze jutro bedzie lepiej i slonko Nam zaswieci,no tak trzeba splywac bo maluszek sie niecierpliwi dodobranoc wszystkim,kolorowych snow:-).

hejka. sorki Livi ale trochę za późno wysłałaś zapytanie, bo to było na 15 :-). Na takich imprezkach kościelnych każdy miło widziany. Było bardzo miło dwie piosenki i życzenia, dzieci starały się jak mogły . Na koniec laurki i kwiatki :-). że by tak jeszcze ktoś za mnie posprzątał i obiad ugotował :D. pa

Witam! Siostra przelozona nawet paracetamolu nie przepisala. Stwierdzila ze ten kaszel to przez zabkowanie i nadmiar sliny (hyyy????). No ale osluchala, obejrzala gardlo i uszy i zmierzyla temperature. Z jednej strony sie ciesze ale z drugiej nie jestem w 100% przekonana.
Pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia w poniedzialek bo od jutra bede bez kompa. Milego weekendu dziewczynki.

Porzadki,porzadki,porzadki ale pracy ,pranie do poukladania a nazbieralo mi sie :tak:,obiadek trzeba ugotowac a wiosne czuc w powietrzu nie ma slonca ale zimno nie jest,az milo wpada powietrze przez otwarte okienka,och cos sie probuje przebic to sloneczko,a jutro to ile spotkam kobietek na carboots,moze bedzie cieplej niz ostatnio i wiecej ciekawych rzeczy:cool2:,pozdrowionka i milego dzionka zycze kobietki:-).

Witam.....oj dawno tu nie zaglądałam , "przyznaję się bez bicia" :)
Piątek miałyśmy dość zakrecony,a dziś mama cały dzionek w pracy a nusia z tatusiem....mogli się soba nacieszyć i nadrobić cały tydzień.
Livi już mnie informowala i to nie jeden raz :) ,ale ja zapomniałam.... a chodzi mi o aerobik (biblioteka ) wiem że poniedziałek ale nie znam godz.za odp będe wdzięczna...... :)
Teraz to już zmykam ,idę położyć kości bo jutro do pracy,
Spokojnej nocki życzę ..... Pa

Czesc wszystkim mamom i wszystkiego naj naj... :) Zuzolka aerobik jest od 11 do 12. mialam nie isc dzisiaj na carboot ale za namowa poszlam i sie troszke obkupilam a wlasciwie Olę.no a teraz ide powoli szykowac obadek.milego dnia zycze :)

reklama
WITAM SERDECZNIE Z RANA WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI ANGIELSKIEGO DNIA MAMY
::-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
czerwone_roze.gif

MILEGO DNIA KOCHANE JAKI TO PIEKNY DAR BYC MAMUSIA :tak:

Do góry