reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Leigh

Dzien doberek,dzis nastepny dzien moja corcia nie poszla do szkoly,trudno lepiej niech sie dobrze wykuruje poza tym nudy az nawet pisac mi sie nie chce,moze pozniej wena mnie najdzie a teraz zmykam bo Gabrys chce spac i troche marudzi;-).

reklama
no witam mamusie z rana dziekuje kasiaiola nie jest zle ale moglobybyc lepiej no ale coz ze mna juz tak jest heheh .

faktycznie dzis znow sliczna pogoda ja niestety dzis musze jeszcze zaliczyc nasza pania dr. M heheh ale to dopiero o 14:20 zobaczymy co znow wymysli heheh

chmurki trzy dostalam nowe oferty mieszkan z tego linka co ci wczorj dalam wkleje je to sobie zobaczysz moze cos znajdziesz dla siebie :*
2 bedroom terraced house to rent in Warrington Road, LEIGH, Lancashire, WN7

2 bedroom terraced house to rent in Mere Avenue, Leigh, WN7, WN7

3 bedroom terraced house to rent in Ennerdale Road, Leigh, WN7, WN7

2 bedroom apartment to rent in Ledgard Avenue, Leigh, WN7, WN7

powiem wam ze ceny tak skoczyly w gore masakra az sie bac bo kiedys za niska cene mozna bylo mniec sliczny dom a teraz nie ma w sumie z czego wybierac heheh

no hejka kurcze ale sie dzis zdenerwowalam mialas dzis isc do pani dr a co sie okazalo miala tam byc ale wczoraj hehehhe tak moj maz mnie wrobil no a ja juz od 13 siedzialam w pareczku i czekalam a cholewka tylko zmarzlam a o miki juz nie mowie biedna tyle kilometrow na nozkach ;( no trudno heheh

Czesc dziewczyny jak tam dzionek? Marzena oczywiscie z wrazeniami. U nas dzis bardzo spokojnie.
Chmurkitrzy to mieszkanie co wisi u POlaka wydaje sie byc calkiem rozsadne. 400 F z oplatami to calkiem niezle. Ciekawe tylko jak wyglada mieszkanie. Pozdrawiami i milego wieczoru zycze.

Ostatnia edycja:
hejka. To mieszkanie z ogłoszenia z polaka widziałam, moi znajomi byli obejrzeć, ponoć śmierdzi niesamowicie, przynajmniej tak mi powiedzieli :-). Dzień minął spokojnie bez wrażeń, dziewczyny zdrowieją :-). Jutro rano szaleje w sklepach , bo w przyszłym tygodniu na chrzciny lecimy i jakoś trzeba wyglądać :D. Nie wiem tylko gdzie ukryć mój brzuch :D. :D. po obiadku do kościołka na dzień matki. Więc czekam mnie dzień pełen wrażeń :-). Wszystkim mamą i dzieciaczkom życzę słonecznego weekendu :-)

Livi chodzimy do kościoła za netto. Mszy pewnie nie będzie jak to w Anglii bywa . mamy przyjść na 3 p.m. pewnie jakieś przedstawienie będzie dla mam :-). pa

Witam :) a czy starsza CHMURKA bierze udzial w przedstawieniu :) no ja juz nie moge sie doczekac ciepelka prawdziwego - chociaz wieczory ostatnio sa coraz cieplejsze :D

reklama
Czesc wszystkim, dawno nas nie bylo ale strasznie intensywny tydzien mialaysmy. Jedziemy jutro do Nottingham odwiedzic znajomych wiec nie bedzie nas caly weekend a tu w nocy Kaska sie pochorowala, rzezila strasznie cala noc biedactwo, dzwonie wiec zeby sie umowic do jakiegos lekarza ale zaden nie mial juz dzisiaj miejsca i umowili mnie do pielegniarki (!!!?????!!) opisze wrazenia po poludniu. No i do fryzjera ide a co! Znowu bede piekna ;)))

Do góry