reklama
Chmurkitrzy
Zaciekawiona BB
hallo. ale tu dziś cisza. u mnie w domu też , mężuś na nockę poszedł, a dziewczyny w końcu zasnęły:-). Znów chore tym razem Wiki w nocy wymiotowała a Sara dostała biegunki i też wymiotuje. To pewnie wszystkim już znany wirus :-(. W końcu nas dopadł . Oczywiście z rana poleciałam do college na mój angielski. A tam zaskoczenie, zrobili nam wycieczkę :-) do biblioteki . poszliśmy podziwiać obrazy ale wystawa zamknięta i wylądowaliśmy w sali gdzie byłyśmy na aerobiku dla dzieci . Fajne takie zajęcia w plenerze :-). Zaraz spadam do łóżeczka do nie wiem jak moje laski będą spać w nocy. Mam nadzieje ze jutro poczują się lepiej , spokojnej nocki wszystkim mamą :-)
Chmurkitrzy
Zaciekawiona BB
A zapomniałam szukam nowej chatki pod wynajem, może któraś z Was coś ma na oku :-)
Sylainikaigabi
Zaciekawiona BB
Kamila z checia bym poszla ale mam szlaban poniewaz moja corcia sie przeziebila i zostaje dzis w domu:-(,moze nastepnym razem,a co do chatki Marzenko to nic nie widzialam ale jakby co to dam znac,poza tym nudy,pozostala mi telewizja na dzis wiec pozdrowionka dla wszystkich i milego dzionka:-).
witam ja bardzo przepraszam ze musialayscie czekac na mnie a ja nie dalam znac ale niestety mialam ciezka noc zmow jelita mi dokuczaly i nie nalepiej sie czuje ,przystelam dopiero o 5 rano przepraszam bardzo jeszcze raz ale ja juz niestety tak mam nigdy nie wiem kiedy mnie dopadnie ;(
hej chmurkitrzy wspolczuje wam te chorubska to jakas zaraza normalnie ,co do chatki to ja zarsze szukam tu UK's number one property website for properties for sale and to rent i zawsze cos fajniego znajde takze powodzenia a czemu chcesz sie przeprowadzac ?
Chmurkitrzy
Zaciekawiona BB
Witam drogie PANIE :-). Dziewczyny już lepiej przynajmniej tak wygląda. Dzięki myszavik za link. A zmiana mieszkania konieczna bo grzybek wyszedł, i prawdopodobnie moje dziewczyny chorują od niego. Ja biorę leki na alergie więc jakoś to znoszę a ostatnio nawet mężuś kaszle już od 3 tygodni i może tez grzyb dopadł jego. Więc koniecznie trzeba zmienić mieszkanie. Pogoda dopisuje , choć zimny wiaterek. Byłam ze Sarą na spacerku a teraz śpi, więc muszę z tego korzystać i biorę się za porządki wiosenne . Miłego dzionka
no hej my wyszlysmy dos pozno i dopiero teraz weszlam do domu no pogoda zeczywisice mieszana ale znosna .
no to faktycznie chmurkitrzy faktycznie nieciekawie heheh to wynajmij sobie flat to szybciej dostaniesz mieszkanko z counsilu no i odpoczniesz od grzybka i plesni bo w tych nowych flatach zadko spotkac plesn wiem to po swoim doswiadczeniu no ale tam to twoja decyzja hehe .tez uciekam zabieram sie za klopsiki w sosie pomidorowym chodz dostalam taki malenki przecier ze sosu to starczy dla manka tylko heheh buziaczki pa
no to faktycznie chmurkitrzy faktycznie nieciekawie heheh to wynajmij sobie flat to szybciej dostaniesz mieszkanko z counsilu no i odpoczniesz od grzybka i plesni bo w tych nowych flatach zadko spotkac plesn wiem to po swoim doswiadczeniu no ale tam to twoja decyzja hehe .tez uciekam zabieram sie za klopsiki w sosie pomidorowym chodz dostalam taki malenki przecier ze sosu to starczy dla manka tylko heheh buziaczki pa
Chmurkitrzy
Zaciekawiona BB
hallo . czy tu już nikt nie zagląda? widać kobietki zajęte :-) jeszcze chwile i do łóżeczka,
rano trzeba wstać, rano to jest tak gdzieś przed 8 ........ hi hi
słodkich snów dla dzieciaczków , pa
rano trzeba wstać, rano to jest tak gdzieś przed 8 ........ hi hi
słodkich snów dla dzieciaczków , pa
reklama
Witam! My wczoraj mialysmy dosyc aktywny dzien ;-) najpierw play group (gdzie dowiedzialam sie ze jednak dzieci potrafia walczyc o swoje ;-) ) a nastepnie wyprawa do parku i w jego zalesiony głąb no a poznym popoludniem wyprawa po pizze bo juz mi sie nie chcialo obiadu gotowac. mam nadzieje ze u obu Marzen jest juz wszystko dobrze i sie wszyscy dobrze czuja. chmurkitrzy wczoraj w polskim sklepie widzialam jakies ogloszenie ale wy juz pewnie tez widzialyscie - tak na wszelki wypadek pisze.