reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Leigh

ooo ja niestety nie znam ale moze sproboj carboot moze tam za grosze cos dostaniesz ? ale jak popytam moze ktos taki sie znajdzie :)

reklama
czesc dziewczyny! no ja w sprawie wozka nie pomoge - widzialam co prawda jeden w charity shop ale chyba za tani nie jest bo w tym sklepie wszystko jest dosyc drogie a nie wiem czy na 2 tyg oplaca sie Wam.
patrze i patrze i widze ze za oknem szaro,mam jednak nadzieje ze pozniej bedzie lepiej a tymczasem zaraz uciekam do dentysty brrr.... do "uslyszenia" pozniej :)

Magada ten wozek o ktorym pisze Kasia jest w pierszym Charity idac od Icelandu, po prawej stronie. Nie da sie go nie zauwazyc, bo stoi na wystawie. Pozdrawiam

Tak - to dokladnie ten sam DERBA.ja chodze do dentystki niedaleko "koledżu" tylko po drugiej stronie ulicy.zabki zrobione i zaczyna mi juz wracac czucie :) no a teraz biore sie za obiadek - dzisiaj spagetti :)

Hej dziewczyny :) jak tu ciocho. W piatkowy wieczor wszystkie zajete. Co takiego ciekawego robicie? Ja obejrzalabym jakis dobry film ale oczywiscie w tele nic fajnego. Na anielskiej dzis jest Super Nanny i Swap Wife wiec juz tradycyjnie dziecko myju, myju i aaaaaa kotki dwa a mamusia w lozeczku sobie pooglada :) a w niedziele juz car boot :) heheh
i pewnie bedzie padac ;)

Livi sorki ze dopiero teraz ale jakis zabiegany mam ten piatek,wiec ten przepis:2 ugotowane piersi oczywiscie z kurczaka nie swoje :-D,rodzynki,ananas,kukurydza,pedy bambusa jesli sie dostanie ale moze byc bez,majonez wszystko razem i salatka gotowa,smacznego zycze:-p

hej kobietki! ja wlasnie wrocilam z krotkiego wypadu z kolezankami i troche "odzylam".chyba ostatni raz w pubie bylam 2 lata temu wiec to byla mila odmiana.fajnie sie tak trche oderwac od codziennosci :) no a zaraz ide zajac sie moja Perełką i moze znajde cos dla siebie do ogladania w telewizji. Sylwia, salatka na pewno jest przepyszna i sama z checia bym zrobila - niestety tylko ja bym ja jadla bo moj Artek zjadlby z niej tylko kurczaka i majonez, taki wybredny ;/ ech.... takiemu w kuchni to nie dogodzisz ;)pozdrawiam , buziaki...

Niemartw sie Kasiu z moim mezem jest tak samo,wybredne to :-D ale nic,tak to bywa z tymi facetami,moj Gabrys juz spi starsza corcia prawie a ja mam luz choc pewnie sama zaraz walne sie do lozeczka,no dobra na dzis wystarczy rozpisywania sie to dobranoc kobietki;-).

reklama
Halo dziendoberek,jak noc wszystkie wyspane:tak:,ja tak,wlasnie ide sprawdzic jak mi wyszla galaretka z kurczaka hi hi mam nadzieje ze stezala bo jak nie to bedzie zupa hi hi:laugh2:,pozniej napisze czy sie udala i czy smakowala:-p,pozdrowionka.

Do góry