reklama
czesc dziewczyny! no ja w sprawie wozka nie pomoge - widzialam co prawda jeden w charity shop ale chyba za tani nie jest bo w tym sklepie wszystko jest dosyc drogie a nie wiem czy na 2 tyg oplaca sie Wam.
patrze i patrze i widze ze za oknem szaro,mam jednak nadzieje ze pozniej bedzie lepiej a tymczasem zaraz uciekam do dentysty brrr.... do "uslyszenia" pozniej
patrze i patrze i widze ze za oknem szaro,mam jednak nadzieje ze pozniej bedzie lepiej a tymczasem zaraz uciekam do dentysty brrr.... do "uslyszenia" pozniej
Ha ja tez do dentysty dzisiaj ale na 11.30 ciekawe czy ty tez do Marcinka chodzisz? A ktory to ten Charity shop?
Livi
happy
Hej dziewczyny jak tu ciocho. W piatkowy wieczor wszystkie zajete. Co takiego ciekawego robicie? Ja obejrzalabym jakis dobry film ale oczywiscie w tele nic fajnego. Na anielskiej dzis jest Super Nanny i Swap Wife wiec juz tradycyjnie dziecko myju, myju i aaaaaa kotki dwa a mamusia w lozeczku sobie pooglada a w niedziele juz car boot heheh
i pewnie bedzie padac
i pewnie bedzie padac
Sylainikaigabi
Zaciekawiona BB
Livi sorki ze dopiero teraz ale jakis zabiegany mam ten piatek,wiec ten przepis:2 ugotowane piersi oczywiscie z kurczaka nie swoje ,rodzynki,ananas,kukurydza,pedy bambusa jesli sie dostanie ale moze byc bez,majonez wszystko razem i salatka gotowa,smacznego zycze
hej kobietki! ja wlasnie wrocilam z krotkiego wypadu z kolezankami i troche "odzylam".chyba ostatni raz w pubie bylam 2 lata temu wiec to byla mila odmiana.fajnie sie tak trche oderwac od codziennosci no a zaraz ide zajac sie moja Perełką i moze znajde cos dla siebie do ogladania w telewizji. Sylwia, salatka na pewno jest przepyszna i sama z checia bym zrobila - niestety tylko ja bym ja jadla bo moj Artek zjadlby z niej tylko kurczaka i majonez, taki wybredny ;/ ech.... takiemu w kuchni to nie dogodzisz pozdrawiam , buziaki...
Sylainikaigabi
Zaciekawiona BB
Niemartw sie Kasiu z moim mezem jest tak samo,wybredne to ale nic,tak to bywa z tymi facetami,moj Gabrys juz spi starsza corcia prawie a ja mam luz choc pewnie sama zaraz walne sie do lozeczka,no dobra na dzis wystarczy rozpisywania sie to dobranoc kobietki;-).
reklama
Sylainikaigabi
Zaciekawiona BB
Halo dziendoberek,jak noc wszystkie wyspane,ja tak,wlasnie ide sprawdzic jak mi wyszla galaretka z kurczaka hi hi mam nadzieje ze stezala bo jak nie to bedzie zupa hi hi,pozniej napisze czy sie udala i czy smakowala,pozdrowionka.