reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Leigh

Witam nowe dziewczyny :) Fajnie ze jest nas wiecej.
Sylainikaigabi DZIEKI Ci ze jako jedyna, odpowiedzialas na moja prosbe o przepis. Co prawda przepisu nie mam ale doceniam Twoje checi :) Wielka buzka
My tez uciekamy trzeba wykorzystac ta pogode. Aparat do torby i w droge :)
Milego dnia wszytskim.

reklama
LIVI,nie ma problemu lubie czytac co piszecie,a co do salatki to moze :ogorek moze byc swiezy,kiszony lub konserwowy pokroic w kostke do tego pomidory tez w kostke troche cebulki,pieprz i sol do smaku i lyzka majonezu dla tych co dbaja o linie majonez light proponuje,wymieszac i gotowe salatka do obiadku lub sama,sprubujcie i smacznego zycze;-).

Witam! my jak narazie mamy zaliczony park - pogoda dopisuje i wciaz swieci sloneczko dlatego tez stwierdzilam ze szkoda czasu na marnowanie go w kuchni i na obiad byla pizza :) a co pozniej to nie wiem - poczekamy na tatusie i moze jemu cos wpadnie do glowy - zycze milego popoludnia :)

My mialysmy dzien pelen wrazen, szczegolnie Kasia. Najpierw spacerek, potem sesja zdjeciowa w pieknym sloncu, potem szybkie zakupy a potem tzw "baby club" z kolezankami autochtonkami ;). Na dzisiaj chyba wystarczy zreszta Kaska padla i spi. Co do obiadu to brak weny tworczej zupelnie - chyba zgapie od kolezanki te pizze.

Spacerki napewno byly udane:tak:,slonce tak swiecilo az czulo sie jakby wiosna sie zblizala:-D,a moze w koncu przyjdzie bo kazdy ma napewno dosc tej zimy ktora sie ciagnie i ciagnie,no tak koniec luzu,Gabrys sie obudzil to do pozniej:-).

My tez bylysmy na spacerku. Oczywiscie u nas tez byla sesyjka. Pogoda piekna, szkoda bylo siedziec w domu. Jutro na basen sie wybieramy, o ile bedzie tak jak dzis :)
Dobra ide do kuchni zabrac sie za salatke. Wykorzystam stary przepis ale za to na pyszna salatke z kurczaka.

Widzę że każda jak mogła skorzystała dziś z pięknego słonka na sesję zdjęciową. Moja córcia dziś zajmowała się jedzeniem kameni z ogródka, mamy tego ustrojstwa w bród niestety w tym roku chyba będzie musiało tak zostać :( Ja dziś się za to nabawiłam odcisków na małych palcach bo poszłam po Bartka do szkoły bez skarpetków w samych tenisówkach i masz ci los myślałam że nie dojdę z powrotem.

witam my też prawie caly dzien spędzilismy na sloneczku, z rana byla wyprawa do pani Misterek, spotkaliśmy olę i bartusia:tak:, a potem to juz w ogródku szykowalismy piaskownice :))))))) :-)

reklama
no witam z wieczorka widze ze kazda miala dzis sliczny dzien ja niestety nieeee .

wiecie co taka wkurzona dzis bylam nic mi nie wychodzilo a na dodatek musialam jechac do warrington i oczywiscie czekalam na wizyte dupka ktory powiedzial mi ze mam sie wychylic w przod i tyl i koniec wizyty u reumatologa a i tylko jeszcze krew i x-rey i pupa to to se moglam w leigh zrobic a nie czekac na nia az 3 godziny zeby dupek wolowy mnie przyjol lol a potem jeszcze ciagnac sie tymi autobusami i jak dotarlam do domu to bylo juz ciemno i lipa ze sloneczka taka wsciekla ze szok sorki ale musze sie wygadac tak cieplutko bylooooo mam nadzieje ze jutro tez tak bedzie i uda mi sie skorzystac

o boziu ja zawsze musze miec pod gorke wiecei co ta opieka NHS tu to wielka lipa oki spadam nacieszyc sie mezem chociaz hehe

Do góry