reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Leigh

Witam wszystkie dziewczyny a najbardziej nasza solenizantke Marzenke (myszaviki) - wszystkiego najlepszego kochana! duzo zdrowka, radosci z zycia oraz spelnienia marzen!!! buziakiii

reklama
Kurcze jak ten weekend szybko minął :) Ja bym się na tą wystawę kotów wybrała, ale mam alergię. Dla dzieciaków bomba, tylko że nie wiem czy Bartek też nie uczulony. Nie wiem jak wy ale ja tam głosuję za wiosną bo mam dosyć siedzenia w domu ze smarkami ;)

Hej dziewczyny jak sie udala zabawa na wesolym miasteczku? My bylysmy na wystawie kotow i musze powiedziec, ze nie bylo to warte tych 5 F Najwieksza radosc to mialam ja, bo moglam podotykac sobie kotka ktorego bardzo bardzo chcialam zobaczyc na zywo. Nie przepadam za kotkami, ale jak kots by chcial oddac takiego sfinksa to chetnie przygarne :) Noramlnie milosc od pierwszego dotyku ;)Opowiadajcie jak Wam minela niedziela. xx

hej mamusie no dlatego wlasnie my tez nie wybralismy sie na te kotki bo wiedzialam ze tak bedzie heheh .a jak nam minela niedziela ja po carboodzie padlam jak kawka i przestalam tak do 4 hehhe a teraz moj manius pojeham mi kupic niezdrowe jedzonko heheh nie ma to jak mezus zrobi monce kolacje hehhe a tak to nudaaaa hehe i oczywiscie kabarety na 2 -ce heheh uciekam buzka pa

Niestety z wesolego miasteczka wyszlo nic:-( poniewaz bylo zamkniete,jakby co to otwarte maja w pon.,czwartek,piatek od 5:30 do 10:00 wieczora lub w sobote od 1:00 do 10:00,moja corcia byla bardzo zawiedziona :wściekła/y: ale" co sie odwlecze to nie uciecze" i idziemy jutro,no carboots byl choc myslaslam ze beda mieli ciekawszy wybor moze nastepnym razem,poza tym siedze w domku i za chwile ide do wanny:-D wiec koncze,milego wieczorka zycze wszystkim:happy:.

dobry wieczor! no my nie zaliczylismy ani kotow ani karuzeli (dziwne ze akurat w niedziele nieczynne gdzie akurat "wszyscy" maja wolne). no ale przynajmniej Ola "pojezdzila" sobie na tych samochodzikach w markecie.teraz ogladam koncowke tanca z gwiazdami i zaraz do lozeczka zbierac sily na jutrzejszy aerobik :) dobranoc :D

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO KOCHANE KOBITKI

reklama
a co tu taka cisza heheh wszystkie zapracowane .moja miki dopiero teraz wstala tak padla z dzisiejszej wyprawy hehe jutro jak bedzie tez tak cieplutko to wyprawa kolejna hehe .a teraz zmykam dokonczyc szczawiowia bo juz tu padne z glodu heheh

Do góry