reklama
Sylainikaigabi
Zaciekawiona BB
Hej mamusie to na dzis moje ostatnie pisanie poniewaz pora na Gabiego,jak zwykle cycus i spac wiec kolorowych snow dla maluszkow i spokojnej nocy dla mamusiek zycze"Dobranoc".
Hej kobietki! moja Olcia juz spi i ja juz w sumie tez jestem gotowa do spania ale na dobranoc jeszcze maly przeglad na necie jak zwykle przy ciasteczkach ;/ chyba nigdy juz nie przestane sie objadac slodyczami na noc.wlasnie jednym okiem ogladam "rodzine zastepcza" - Alutka hipnotyzuje swojego Jedrule i dzieki temu kaze zapominac mu o tym ile wydaje pieniedzy albo mu w tej hipnozie kaze zrobic kolacje, ech czasami i nam by sie przydaly takie moce hipnotyczne ;P no to kolorowych snow :*
A ja wlasnie napisalam wymowienie z pracy:-)( bardzo szczesliwa z tego powodu) i tez wybieram sie do lozeczka. Jeszcze po poludniu zdazylysmy odwiedzic Olge i Zuzie ktore mieszkaja dwa kroki odemnie i dopiero dzisiaj sie o tym dowiedzialam. Bylo bardzo fajnie. Dobranoc wszystkim.
aldi222 kto ci nie przyslal linka wszedzie go mozna bylo znalejsc u mnie szczegolnie na gg ,nk a tobie kochana to nawed na gg prywatna wiadomosc wyslalam lobuzie po pupie dostaiesz jak przyjdziesz znowu na herbetke do kosciolka heheheh .
U mnie juz wszystcy spia a ja wylegiwalam sie w wannie przy ulubionych swiecach i jak zawsze rozmyslalm heheh a moj biedny tak dlugo na mnie czekal az zasnol hehheh ale ze ze mnie zona hehehheh .
widze ze nas coraz wiecej jednak sie rozkrecmy buziaki mamuski ))) milej nocki ja niestety jutro do warrington do ukochanego pana reumatologa brrrrrrr nie lubie goooo ale jak trza to trza buziolki pa kochane
U mnie juz wszystcy spia a ja wylegiwalam sie w wannie przy ulubionych swiecach i jak zawsze rozmyslalm heheh a moj biedny tak dlugo na mnie czekal az zasnol hehheh ale ze ze mnie zona hehehheh .
widze ze nas coraz wiecej jednak sie rozkrecmy buziaki mamuski ))) milej nocki ja niestety jutro do warrington do ukochanego pana reumatologa brrrrrrr nie lubie goooo ale jak trza to trza buziolki pa kochane
hej mamusie dzindoberek ale maly dzis sliczna pogode co i jeszce dzis mi tak slicznie ptaszki spiewaly fajnie heheh .
ide se herbatke i sniadanko zrobic bo dopiero co wstalysmy ale wiadomo pierwsze co hops na bb heheh do pozniej buziaczki :*
ide se herbatke i sniadanko zrobic bo dopiero co wstalysmy ale wiadomo pierwsze co hops na bb heheh do pozniej buziaczki :*
reklama
Witam mamuśki :-)
Tak to prawda ...piękny mamy dzionek,trzeba szybko się wynurzać z domku....
My mamy w planie odwiedzić bibliotekę....oddać zaległe książeczki....i pójdziemy odwiedzić też kaczuszki:-)
Tak więc miłego dnia dziewczynki (te małe i duże);-)
madziaikasia nam też było równie miło...oby więcej takich spotkań...
Teraz już zmykam
Pa!
Tak to prawda ...piękny mamy dzionek,trzeba szybko się wynurzać z domku....
My mamy w planie odwiedzić bibliotekę....oddać zaległe książeczki....i pójdziemy odwiedzić też kaczuszki:-)
Tak więc miłego dnia dziewczynki (te małe i duże);-)
madziaikasia nam też było równie miło...oby więcej takich spotkań...
Teraz już zmykam
Pa!