reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Leigh

Dzien dobry wszystkim :) mmmm galaretka chcialabym miec tyle checi i w koncu zrobic taki smakolyk - ale obawiam sie ze w tej sprawie to i talentu nie mam hihi.moja nocka nie byla najlepsza i srednio wyspana jestem ale mysle ze kapiel i kawka postawia mnie na nogi :) no to do pozniej ;)

reklama
Dzien dobry, dzien dobry :) och Sylainikaigabi dzieki za przepis, napewno wyprobuje. Za to za galareta nie przepadam i tak samo flakow nie toleruje. Flakow to za sama nazwe bo jeszcze nigdy nie probowalam, ale ten zapach przy gotowaniu mowi mi wszytsko... feeeeee.
Sloneczko nie moze sie przebic przez te chmury. Mam nadzieje, ze padac dzis nie bedzie, bo pranie rozwiesilam w ogrodku :) Zimno nie jest to pewnie aparat spakujemy i wyskoczyny w miejscowy plener :)
Pozdrawiam wszystkie mamuski...

Czesc dziewczyny,
widzialam wozek ale kosztuje 100 funtow!!!! Sprobuje chyba ebay lub carboot, ale dzieki. Wiecie ze jest wystawa kotow w Leigh Sports Village dzis i jutro. 2 funty za dorosla osobe, 5 funtow za rodzinny. My sie na pewno wybierzemy bo moja Kaska goni koty po parkingu i bardzo ja to cieszy, ale raczej jutro. Pozdrawiam i milego weekendu wszystkim.

Galaretka sie udala:-ppycha,a co do flaczlow to znam przepis na bardzo dobre z zoladkow od kurczaczka i skrzydelek super smakuja lecz troche pracochlonne,ja dzis mam leniuszka i jeszcze w szlafroku chodze ha ha,ale jutro wstane z rana i na carboots ide chyba zeby padalo mam nadzieje ze pogoda dopisze,no to zmykam narazie,obiadek szykowac,dzis szybki bo rosolek,milego popoludnia zycze:tak:.

Oki juz wiem wystawa jest dzis i jutro od 10 do 16 :) bedzie konkurs plastyczny dla dzieciakow w wieku od 6-10 lat wiec kto ma dzieciaki w tym wieku to niech startuja :) a co :)

hej! my wlasnie wrocilismy z Wigan - jak zwykle siaty zapelnione TYLKO rzeczami dla Oli.ooo my na pewno jutro wybierzemy sie na wystawe kotkow no i moze jeszcze pojdziemy do wesolego miasteczka, ktore jest kawalek za polskim sklepem.a wiec do zobaczyska :)

Oooo wesole miasteczko,to moze sie spotkamy dziewczynki tez sie przejde,Gabi moze wielkiej frajdy nie bedzie mial ale Nika napewno sie ucieszy a od ktorej zaczyna funkcjonowac wesole miasteczko,z gory dzieki za info?

reklama
Dzieki kasiaiola:tak:,no tak,daleko nie mam wiec sie przejdziemy po obiadku:happy:,a teraz dobranoc wszystkim i oby noc byla przespana:-),a w niedziele na carboots ma byc slonecznie to pa.

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry