reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

Niech Marta spoczywa w spokoju,najwazniejsze ze juz nie cierpi:(a zycie jest cholernie nie sprawiedliwe:(
Asienko_r gratulacje moze to bedzie wreszcie roczek dziewczyn bo tak to wszedzie kolo mnie tylko slyszalam o chlopakach a tu juz druga dziewczynka sie szykuje:)
U mnie w miare ok staram sie stosowac diete i jakos odpukac moje dolegliwosci ucichly:)
Wczoraaj na tlc ogladalam znowu program wielodzietni ogladala ktoras z was?i jak zwykle miaalam wyrzuty sumienia ze nie poswiecam sie wystarczajaco swojej dwojce:(a tu kobiety maja 10cioro a nawet 15scioro dzieci i tyle energi do zycia podziwiam te babki:)

reklama
damada,wiesienka123 muszę sprawdzic czy w aptece dostanę wit.C. mały kaszlał całą noc, obudził się po 8 i jest zły na cały swiat.nie wyspał się mały nerwus.
a starszy zrobił rano awanture, bo dlaczego tylko on musi chodzic do szkoły a my nie?
biola ja wczoraj ogladałam ten program. nie wyobrażam sobie miec tyle dzieci. czasami przy dwójce brakuje mi sił i czasu na wszystko. podziwiam te kobiety.
ehhh, za oknem znowu szaro. bez mrozu, ale za to deszcz. chyba nigdy nie uda mi się wyjsc z chłopcami na rowery.

U mnie nici ze spaceru bo zaczęlo padac i pada do chwili obecnej:wściekła/y:kurcze mogło by być juz ciepełko:tak:
biola Ja tego programu nie oglądałam nigdy.A na jakim programie leci???I czy to jest jakis odcinkowy program???

Nati a my mimo deszczu wyszłyśmy, w końcu się nie roztopimy, młodej założyłam folię na wózek, bo przy okazji musiałam zrobić zakupy. Nie było najgorzej, znowu lumpek odwiedziłam i znowu kilka rzeczy kupiłam:):), tym razem konkretnie dla córci:rofl2:

Biola, też oglądałam ten program, czad normalnie! tak sobie tylko pomyślałam że takie małe dzieci jak mam teraz to jeszcze są do ogarnięcia, te swoje wygonie spać o 19 i mam czas dla siebie, ale weśśś człowieku ogarnij se nastolatki :/ i takie to to nie pójdzie ci spać przed 20...

Asienka, fajne takie zakupki coooo? :)

asienka_r u nas niestety nie dało rady wyjść bo tak padało:no:na dziewczynke jest tyle ślicznych ubranek<marzy>hehe;-)

U mnie maluszek juz spi:tak:a my z mężem wspólny wieczorek przed kominkiem i jakiś film zamierzamy obejrzeć:-)
Miłego wieczoru .Dobranoc:tak:

Witajcie

Melduję, że żyjemy. Kubula ma już 3 ząbki, jedynym objawem są zarwane nocki, tzn. późno zasypia (około 1-wszej), a potem śpi do 11-tej. Dzień mam totalnie rozbity.

Barmanka - mój pije z butli juz tylko raz - w nocy przez sen, inaczej nie da rady, tylko łyżeczka. I ja wychodzi ząbek, to nie bardzo chce jeść ciepłe, woli raczej chłodne rzeczy, pewnie łagodzą ból i swędzenie dziąsełek.

Lubiczanka - spóźnione, ale szczere życzenia wszystkiego najlepszego!!!!

Asieńka - GRATULUJĘ drugiej córci (ja tez mam dwie, do trzech razy sztuka...),

Zdrówka życzę Wam i dzieciaczkom.

(*) dla Marty

reklama
Dzień dobry
Barmanko a żebyś wiedział, że fajne takie zakupy:cool2:, a ja widzę te wszystkie śliczne sukienusie, kolorowe, ładniutkie, sweterki to wcale nie rozpaczam, że będzie druga córka:):):). Dla chłopców jakieś szare te ubranka, a dla dziewczynek no cuda normalnie. Jakbym była milionerką to bym w każdym większym odzieżowym pół asortymentu wykupiła:cool2::-p
Nati a no chyba, że tak. U nas padało, ale tragedii nie było. Zresztą, po tylu latach się człowiek przyzwyczaił

Ledwo wstałam z łóżka, tak mi się nie chciało wstawać...

Dobrego dzionka

Do góry