reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam się;-)
I u nas biało na trawie od szronu a poliki szczypały jak wróciliśmy ze szkoły,że hoho:-)
Lubiczanko Ty (jeszcze) dwudziestolatko:szok::-DWszystkiego najlepszego i spełnienia marzeń!

BOU10_72.jpg

soft+white+birthday+cake.jpg

Asieńko_r powodzenie i czekamy na wieści,chociaż jestem jakoś przekonana,że tam ogonek między nóżkami będzie:tak::-)
Idę pranie wieszać,szok ile go u mnie wciąż a przecież na bieżąco piorę:sorry:

reklama
Dzien dobry! :)

Lubiczanko wszystkiego najlepszego :)

Damada
ja mam termin na 28 kwietnia :) Jesli chodzi o znieczulenie to nie mowie nie ;)

Asienko
- ja jestem z 23 maja ;) piekna data :) A ty dzisiaj juz plec poznasz :) A wlasnie doczytalam dalsze info, ze bez dizeci... moze trzeba bylo zadzwonic do szpitala najpierw? Kurcze! Ale znowu doczytalam, ze sprawa rozwiazana! :) sie dzialo ;)

Nati to Asienka ma dzisiaj USG :) ale tez juz widze, ze sie wyjasnilo ;)

Ja za tydzien w Polsce mam 3d/4d usg :) Juz nie moge sie doczekac :) Akurat moi rodzice w dniach 'Dzien Babci/Dziadka' beda miec okazje obejrzec wnuka prawie na zywo ;) taki prezencik ;)

Lubiczanko STO LAT STO LAT:):)SPEŁNIENIA WSZYSTKICH MARZEŃ:):)
:-)
Wichurka Prezencik super:)ale się ucieszą:tak:Na takim UGD już super widać:-)
My po obiadku wychodzimy własnie na spacer.Do póżniej :);-)

Ogonka między nóżkami nie ma:-p:rofl2:, śliczna zdrowa córka:):):, waży 460 gr, widziałam jak sobie paluszek do buzi wkładała:rofl2:. Termin na 21 maja:):)

A Ania faktycznie by nie weszła, AsienkaM z rodzinką jej przypilnowali. Dziękuję kochani za cudowny dzień:):):)

Lubiczanko wszystkiego najlepszego kochana:):)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry