reklama
barmanka79
Deus Dona Me Vi
Hejka, boszzz jaka pogoda :/
Młodego do szkoly odtransportowałam, kawulca spiłam, kapuśniak już się gotuje, no i mi się już nic nie chce .. a plany mam takie że hooo, szkoda że w głowie
Młodego do szkoly odtransportowałam, kawulca spiłam, kapuśniak już się gotuje, no i mi się już nic nie chce .. a plany mam takie że hooo, szkoda że w głowie
AsienkaM1986
mama Zuzi
Co za pogoda, wieje, leje, szaro buro. Zuzia dzisiaj przywędrowała do mnie o 6 akurat tatus miał wstawać do pracy. Pospałysmy prawie do 9. miałam dzisiaj iśc do sklepu po mięso ale nigdzie sie nie ruszam z domu.
Co do termometru to ja mam taki do ucha malutki Graco ale chce kupić coś lepszego.
Uf udało się, 3 razy pisałam tego posta. Myslałam, że juz nie dam rady nic skrobnąć bo mój internet dzisiaj słabo chodzi.
Co do termometru to ja mam taki do ucha malutki Graco ale chce kupić coś lepszego.
Uf udało się, 3 razy pisałam tego posta. Myslałam, że juz nie dam rady nic skrobnąć bo mój internet dzisiaj słabo chodzi.
GLIWA
Fanka BB :)
Witajcie Dziewczynki
Wczoraj wróciliśmy z Polski.Teraz musze sie klimatyzować.Dziwnie mi jakos i smutno.Niewiem za co mam sie wziąść.
Wczoraj wróciliśmy z Polski.Teraz musze sie klimatyzować.Dziwnie mi jakos i smutno.Niewiem za co mam sie wziąść.
asienka_r
mama Ani i Gabrysi
No ja z domu też się chyba nie ruszę a przynajmniej nie z Anią, wypadałoby zakupy jakieś zrobić. Zobaczę, chyba że chłopaki wieczorem pójdą. Obiadek prawie gotowy, tylko do piekarnika wstawić.
Gliwa welcome back, piękna pogoda Cię przywitała. No ale jak to styczeń w Irlandii
Gliwa welcome back, piękna pogoda Cię przywitała. No ale jak to styczeń w Irlandii
agis83
Początkująca w BB
Aale pogoda , nic sie nie chce, obiadek mam od wczoraj wiec dzis dzien lenia:-)
Barmanko wspolczuje, biedne malenstwo, zal patrzec jak tak cierpi. moja aniusia niedawno tez plakala na zabki, dwa na zewnatrz i na razie spokoj.
Nati widze ze twoj maluszek juz nie robi ci pobudki o 5 rano, super:-)
Gliwa wiem co czujesz, ostatnio po miesiacu spedzonym w polsce dwa tygodnie sie klimatyzowalam
zmykam bo sie dziecko obudzilo, az pol godziny pospala
Barmanko wspolczuje, biedne malenstwo, zal patrzec jak tak cierpi. moja aniusia niedawno tez plakala na zabki, dwa na zewnatrz i na razie spokoj.
Nati widze ze twoj maluszek juz nie robi ci pobudki o 5 rano, super:-)
Gliwa wiem co czujesz, ostatnio po miesiacu spedzonym w polsce dwa tygodnie sie klimatyzowalam
zmykam bo sie dziecko obudzilo, az pol godziny pospala
anineczka
królowa mrówek :P
Witam
U nas śnieżnie,biało i ciągle sypie.
Zaraz M wróci z pracy,zabierze sanki i pójdzie po chłopaków do szkoły.
Ja kończę robić łazanki i może uda mi się młodego położyć na drzemkę.
Gliwa welcome back :-)
U nas śnieżnie,biało i ciągle sypie.
Zaraz M wróci z pracy,zabierze sanki i pójdzie po chłopaków do szkoły.
Ja kończę robić łazanki i może uda mi się młodego położyć na drzemkę.
Gliwa welcome back :-)
AsienkaM1986
mama Zuzi
Nati oooo kawa, dobrze, że mi przypomniałaś, a tak myslałam co ja miałam zrobić.
Gliwa witaj.
Gliwa witaj.
reklama
Tichonek
Mamusia Radusia i Matusia
Hello;-)
A u nas leje,mokro a najbardziej to w moim salonieLeje się ciurkiem z sufitu,dwie miski i wanienka stoją i deszczówkę łapiąPonoć zdrowa dla cery taka deszczówka,może się nią umyję?Tylko nie wiem czy taka przefiltrowana przez sufit się nadajeJuż mnie to nawet nie wkoorwia,śmiać mi się chce tylko bo wczoraj fachowcy właśnie skończyli łatać ten daszek nad nami,płytki położyli a dziś nad ranem lunęło i cały ich misterny plan poszedł w piz*u!
Matt śpi,Radek jeszcze w szkole,ale kumpel mi go odbierze bo tak zimno na dworze i paskudnie,że nosa mi się nie chce wystawiać.
Męża na słodkie wzięło,a ja w lodówce tylko pół margaryny miałam więc upiekłam dawno zapomnianą babkę olejową i pachnie już w całym domkuSzanowny się ucieszy jak z pracy wróci
Leca obiad kończyć...
A u nas leje,mokro a najbardziej to w moim salonieLeje się ciurkiem z sufitu,dwie miski i wanienka stoją i deszczówkę łapiąPonoć zdrowa dla cery taka deszczówka,może się nią umyję?Tylko nie wiem czy taka przefiltrowana przez sufit się nadajeJuż mnie to nawet nie wkoorwia,śmiać mi się chce tylko bo wczoraj fachowcy właśnie skończyli łatać ten daszek nad nami,płytki położyli a dziś nad ranem lunęło i cały ich misterny plan poszedł w piz*u!
Matt śpi,Radek jeszcze w szkole,ale kumpel mi go odbierze bo tak zimno na dworze i paskudnie,że nosa mi się nie chce wystawiać.
Męża na słodkie wzięło,a ja w lodówce tylko pół margaryny miałam więc upiekłam dawno zapomnianą babkę olejową i pachnie już w całym domkuSzanowny się ucieszy jak z pracy wróci
Leca obiad kończyć...