reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

asienka ahh ta pogoda.U nas tez zimno,wieje,leje.Az z łóżeczka sie nie chciało wychodzic:sorry:

Ja sie pomalutku biore za gotowanie obiadku.Dzisiaj zrobie zurek domowy;-)mały pospał dzisiaj do 7.30:-):-):-)

Miłego dnia dla Was:happy:

reklama
Hejka, boszzz jaka pogoda :/
Młodego do szkoly odtransportowałam, kawulca spiłam, kapuśniak już się gotuje, no i mi się już nic nie chce .. a plany mam takie że hooo, szkoda że w głowie ;)

Co za pogoda, wieje, leje, szaro buro. Zuzia dzisiaj przywędrowała do mnie o 6 akurat tatus miał wstawać do pracy. Pospałysmy prawie do 9. miałam dzisiaj iśc do sklepu po mięso ale nigdzie sie nie ruszam z domu.

Co do termometru to ja mam taki do ucha malutki Graco ale chce kupić coś lepszego.

Uf udało się, 3 razy pisałam tego posta. Myslałam, że juz nie dam rady nic skrobnąć bo mój internet dzisiaj słabo chodzi.

No ja z domu też się chyba nie ruszę a przynajmniej nie z Anią, wypadałoby zakupy jakieś zrobić. Zobaczę, chyba że chłopaki wieczorem pójdą. Obiadek prawie gotowy, tylko do piekarnika wstawić.

Gliwa welcome back:):), piękna pogoda Cię przywitała. No ale jak to styczeń w Irlandii

Aale pogoda , nic sie nie chce, obiadek mam od wczoraj wiec dzis dzien lenia:-)
Barmanko wspolczuje, biedne malenstwo, zal patrzec jak tak cierpi. moja aniusia niedawno tez plakala na zabki, dwa na zewnatrz i na razie spokoj.
Nati widze ze twoj maluszek juz nie robi ci pobudki o 5 rano, super:-)
Gliwa wiem co czujesz, ostatnio po miesiacu spedzonym w polsce dwa tygodnie sie klimatyzowalam
zmykam bo sie dziecko obudzilo, az pol godziny pospala

agis83maluszek budzi sie po 5 ,ale daje mu mleczko i znów zasina:tak::tak::tak:rewelacja,wkońcu mogę troszkę dłużej pospac:happy:
Kurcze co za dzień.Nic się mi nie chcę.Zrobiłam obiad ,mały spi ,a ja chyba kawę drugą sobie wypiję bo padne jak mufffa:-D

Witam

U nas śnieżnie,biało i ciągle sypie.
Zaraz M wróci z pracy,zabierze sanki i pójdzie po chłopaków do szkoły.
Ja kończę robić łazanki i może uda mi się młodego położyć na drzemkę.

Gliwa welcome back :-)

reklama
Hello;-)
A u nas leje,mokro a najbardziej to w moim salonie:confused2::crazy::wściekła/y:Leje się ciurkiem z sufitu,dwie miski i wanienka stoją i deszczówkę łapią:eek:Ponoć zdrowa dla cery taka deszczówka,może się nią umyję?:sorry::-DTylko nie wiem czy taka przefiltrowana przez sufit się nadaje:sorry:Już mnie to nawet nie wkoorwia,śmiać mi się chce tylko bo wczoraj fachowcy właśnie skończyli łatać ten daszek nad nami,płytki położyli a dziś nad ranem lunęło i cały ich misterny plan poszedł w piz*u!:sorry:
Matt śpi,Radek jeszcze w szkole,ale kumpel mi go odbierze bo tak zimno na dworze i paskudnie,że nosa mi się nie chce wystawiać.
Męża na słodkie wzięło,a ja w lodówce tylko pół margaryny miałam więc upiekłam dawno zapomnianą babkę olejową i pachnie już w całym domku:tak:Szanowny się ucieszy jak z pracy wróci:rofl2:
Leca obiad kończyć...

Do góry