reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Niech Marta spoczywa w spokoju,najwazniejsze ze juz nie cierpi:(a zycie jest cholernie nie sprawiedliwe:(
Asienko_r gratulacje moze to bedzie wreszcie roczek dziewczyn bo tak to wszedzie kolo mnie tylko slyszalam o chlopakach a tu juz druga dziewczynka sie szykuje:)
U mnie w miare ok staram sie stosowac diete i jakos odpukac moje dolegliwosci ucichly:)
Wczoraaj na tlc ogladalam znowu program wielodzietni ogladala ktoras z was?i jak zwykle miaalam wyrzuty sumienia ze nie poswiecam sie wystarczajaco swojej dwojce:(a tu kobiety maja 10cioro a nawet 15scioro dzieci i tyle energi do zycia podziwiam te babki:)

reklama
damada,wiesienka123 muszę sprawdzic czy w aptece dostanę wit.C. mały kaszlał całą noc, obudził się po 8 i jest zły na cały swiat.nie wyspał się mały nerwus.
a starszy zrobił rano awanture, bo dlaczego tylko on musi chodzic do szkoły a my nie?
biola ja wczoraj ogladałam ten program. nie wyobrażam sobie miec tyle dzieci. czasami przy dwójce brakuje mi sił i czasu na wszystko. podziwiam te kobiety.
ehhh, za oknem znowu szaro. bez mrozu, ale za to deszcz. chyba nigdy nie uda mi się wyjsc z chłopcami na rowery.

U mnie nici ze spaceru bo zaczęlo padac i pada do chwili obecnej:wściekła/y:kurcze mogło by być juz ciepełko:tak:
biola Ja tego programu nie oglądałam nigdy.A na jakim programie leci???I czy to jest jakis odcinkowy program???

Nati a my mimo deszczu wyszłyśmy, w końcu się nie roztopimy, młodej założyłam folię na wózek, bo przy okazji musiałam zrobić zakupy. Nie było najgorzej, znowu lumpek odwiedziłam i znowu kilka rzeczy kupiłam:):), tym razem konkretnie dla córci:rofl2:

Biola, też oglądałam ten program, czad normalnie! tak sobie tylko pomyślałam że takie małe dzieci jak mam teraz to jeszcze są do ogarnięcia, te swoje wygonie spać o 19 i mam czas dla siebie, ale weśśś człowieku ogarnij se nastolatki :/ i takie to to nie pójdzie ci spać przed 20...

Asienka, fajne takie zakupki coooo? :)

asienka_r u nas niestety nie dało rady wyjść bo tak padało:no:na dziewczynke jest tyle ślicznych ubranek<marzy>hehe;-)

U mnie maluszek juz spi:tak:a my z mężem wspólny wieczorek przed kominkiem i jakiś film zamierzamy obejrzeć:-)
Miłego wieczoru .Dobranoc:tak:

Witajcie

Melduję, że żyjemy. Kubula ma już 3 ząbki, jedynym objawem są zarwane nocki, tzn. późno zasypia (około 1-wszej), a potem śpi do 11-tej. Dzień mam totalnie rozbity.

Barmanka - mój pije z butli juz tylko raz - w nocy przez sen, inaczej nie da rady, tylko łyżeczka. I ja wychodzi ząbek, to nie bardzo chce jeść ciepłe, woli raczej chłodne rzeczy, pewnie łagodzą ból i swędzenie dziąsełek.

Lubiczanka - spóźnione, ale szczere życzenia wszystkiego najlepszego!!!!

Asieńka - GRATULUJĘ drugiej córci (ja tez mam dwie, do trzech razy sztuka...),

Zdrówka życzę Wam i dzieciaczkom.

(*) dla Marty

reklama
Dzień dobry
Barmanko a żebyś wiedział, że fajne takie zakupy:cool2:, a ja widzę te wszystkie śliczne sukienusie, kolorowe, ładniutkie, sweterki to wcale nie rozpaczam, że będzie druga córka:):):). Dla chłopców jakieś szare te ubranka, a dla dziewczynek no cuda normalnie. Jakbym była milionerką to bym w każdym większym odzieżowym pół asortymentu wykupiła:cool2::-p
Nati a no chyba, że tak. U nas padało, ale tragedii nie było. Zresztą, po tylu latach się człowiek przyzwyczaił

Ledwo wstałam z łóżka, tak mi się nie chciało wstawać...

Dobrego dzionka

Do góry