Witam w Nowym Roku:-) nie miałam kilka dni netu i dopiero dziś podłączyli
jaka to radość
korzystałam trochę z netu z tel, ale to nie to samo;-) Na sylwestra byliśmy w domu, wpadli z najomi. Moja kochana córeczka, jak poszła spać o 19, to spała do 21(!!!) i zasnęła dopiero po północy, po toaście
normalnie mała imprezowiczka;-)
nati,katrina,Barmanka - cieszę się, że chrzty się udały
priv, u nas bunt trwa już prawie rok
myślałam, że będzie łatwiej teraz, a niestety jest różnie, a pogląd, że mam dziecko rozpuszczone też słyszałąm...
damada, dla mnie Baranowska jest ok, u nas potwierdziła skazę, ale mała naprawdę ją ma, do tej pory ma wysypkę, zwłaszcza na brzuszku, no i u nas pepti bardzo pomogło i pomaga. A Ty jaką pediatrę polecasz?
nati, super, że wszystko udane, fotki ze chrztu śliczne
musimy się w końcu umówić na jakąś kawkę;-) super, że mały już mówi
moja tylko am am
ząbki wychodzą i wychodzą ale jeszcze nie przebiły się.
wichurka, co do wózków, to polecam ze skretnymi kołami i z opcją dopięcia fotelika samochodowego, przydaje się na szybkie wyjście. Ja teraz używałąm quinny buzz, ale przeskoczyliśmy właśnie na quinny zapp xtra bo lżejszy. Quinny buzz fajny, jedynie gondolę ma jak dla mnie za małą. W wieku 3 mies, już była za ciasna na małą.
AsienkaR, myślę, że takie rozstania bardziej przeżywamy my niż dzieci. Ja z synkeim rozstałąm się na 1 dzień jak rodziłam i zniósł to ok, no ale miał praktykę, bo ja pracuję na nocki więc w nocy mnie czasem nie ma.
AsienkaM, mojemu tez wychodzą/wychodzi piątka, bo ślini się okropnie i paluszki wpycha co chwilę, no i maruda straszny.
lubiczanka, gratki dla Dadzi i torcik piękny:-)
Dziewczyny macie radę jak zachęcić dziecko do siusiania w nocy do nocnika? W dzień ładnie siusiu robi, w nocy czasem da się na nocnik posadzić a czasem nie... ale bez pampka śpi, więc czasem pościel do zmiany, jak wychodzimy to pieluchę zakładam, bo boję się, że się zsika i przeziębi.