reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Wichurko chyba jednak ja:cool2::-p, niepotrzebnie panikuję, Ania dopytuje kiedy jadę, pewnie dopiero wieczorem, jak już pojadę może być maleńki problem, no i jak rano się obudzi. Za to jak wrócę to pewnie nie odklei się ode mnie. Pierwsza próba zaśnięcia, była jak była wtedy w listopadzie w Dublinie, ale jak się obudziła to ja byłam, a teraz nadal mnie nie będzie, dopiero w niedzielę przed snem wrócę. M mówi, że niepotrzebnie panikuję, bo ona będzie super grzeczna:cool2: i pewnie ma rację. Myślę, że dobrze nam wszystkim zrobi taki weekend.

Gdyby któraś była zainteresowana do 14 stycznia jest w Dunnes baby event: Dunnes Stores Baby & Toddler Event

Maz ma racje, bedzie super grzeczna :)

Dzieki za info, kurcze, od kiedy to jest? Jak ja bylam w Dunnsie spisywac ceny to nie widzialam takich cen ;)
Moze nawet bym sie skusila juz na jakies Newborn.... one ida w pierwszych tygodniach jak woda........

Przywiez jej cos fajnego ze szkolenia :D Ja pamietam, jak tata jezdzil na jakies konferencje, wystawy to zawsze przywozil nam (tzn mojej siostrze, mamie i dla mnie) jakies drobiazgi ;) To bylo bardzo mile :)

Oj cos czuje, ze zaciagne dzisiaj meza do Dunnesa! Mamy pod nosem ;)
Zestaw butelek tez niedrogi.... zamierzam karmic piersia, ale... nie wiadomo jak to wyjdzie, checi sa ;)

Witajcie:)Jak Wam mija dzionek.Ja właśnie skończyłam robić obiadek dla męża:)Młody szaleje ,od wczoraj tylko tata i tata;-)Ale dzisiaj u nas piekna pogoda.Zaraz zmykamy na długaśny spacerek .Połącze przyjemne z pożytecznym:)spalanie swiatecznych kalorii ze spacerkiem hehe:-D

lubiczankaTort sliczy,a w smaku pewno pychotka:tak:MĄŻ strasznie dumny:p. U naszego Adrianka pierwsze słowo to mama:-)jakies 3 tyg temu;-)Wiec dziewczynka następna:tak::tak::tak:
asienka_r mądra dziewczynka z tej Ani;-)Zatęsknicie za sobą;-)Mlutka będzie napewno grzeczniutka:tak:
Dzieki na informacje napewno skorzystam:-)
Wichurka jak tam poszukiwanie wózka?Pewno mętlik w głowie masz.Ja jak zobaczyłam na all ile jest firm z wózkami to szok:szok::szok::szok:Ja też skorzystam z przecen Dunnis;-)

Miłego dnia:*

Nati-to kiedy staranka o siostrzyczke;)))))korzystajcie z uroków pogody-u nas nijako...nie pada,ale szaro buro:dry:
AsieńkoR-no wyobrazam sobie Twój stresik...bedziesz pewnie dzwonic i to nie tylko przed snem;)To miego szkolenia juz teraz Ci zyczę:tak:
Wichurko-jakoze ciężarnym się nie żauje chętnie bym poczęstowała Cię kawakiem tego tortu;)))Moze się kiedys zapuscicie w nasze strony-my w każdym razie zapraszamy...drzwi zawsze otwarte mamy-jak nie od frontu,to któreś z tyłu;-)

AsieńkoR-prawdziwa córeczka Mamusi...Pewnie tez lubi się popieścić wiedząc,że"lada dzień"pojawi się Ktoś mniejszy:sorry2:Tak jak mój Daniel...Długo był spokój,a od jakiegoś cvzasu tylko wypatruje kiedy Mika znika z horyzontu i sie"koperci"do tulania,bawi się,że jest dzidzią:sorry2:

reklama
Kurcze, zapomnialam Wam wczesniej napisac, ale nadal jest czas -
znacie kogos, kto szuka pracy? Moj szef wlasnie rozpoczal rekrutacje, umowa na czas okreslony, na moje miejsce jak bede na macierzynskim, praca od 1 marca do konca grudnia tego roku, stanowisko office administrator, miejsce - Dublin, Finglas.

---------------------------
Nati
przyznam, ze wczorajsze popoludnie spedzilam na ogladaniu wozkow w necie ;) W glowie lekki chaos ;) ale moze w sobote cos sie wyjasni :)

Lubiczanko jesli sie zapuszcze w twoje strony to chetnie wstapie :) Jak nie drzwiami to wejde oknem ;) hehehehe po takie pysznosci jakie robisz ;)

Ostatnia edycja:
Do góry