reklama
asienka_r
mama Ani i Gabrysi
Wichurko chyba jednak ja, niepotrzebnie panikuję, Ania dopytuje kiedy jadę, pewnie dopiero wieczorem, jak już pojadę może być maleńki problem, no i jak rano się obudzi. Za to jak wrócę to pewnie nie odklei się ode mnie. Pierwsza próba zaśnięcia, była jak była wtedy w listopadzie w Dublinie, ale jak się obudziła to ja byłam, a teraz nadal mnie nie będzie, dopiero w niedzielę przed snem wrócę. M mówi, że niepotrzebnie panikuję, bo ona będzie super grzeczna i pewnie ma rację. Myślę, że dobrze nam wszystkim zrobi taki weekend.
Gdyby któraś była zainteresowana do 14 stycznia jest w Dunnes baby event: Dunnes Stores Baby & Toddler Event
Gdyby któraś była zainteresowana do 14 stycznia jest w Dunnes baby event: Dunnes Stores Baby & Toddler Event
Maz ma racje, bedzie super grzeczna
Dzieki za info, kurcze, od kiedy to jest? Jak ja bylam w Dunnsie spisywac ceny to nie widzialam takich cen
Moze nawet bym sie skusila juz na jakies Newborn.... one ida w pierwszych tygodniach jak woda........
Przywiez jej cos fajnego ze szkolenia Ja pamietam, jak tata jezdzil na jakies konferencje, wystawy to zawsze przywozil nam (tzn mojej siostrze, mamie i dla mnie) jakies drobiazgi To bylo bardzo mile
Dzieki za info, kurcze, od kiedy to jest? Jak ja bylam w Dunnsie spisywac ceny to nie widzialam takich cen
Moze nawet bym sie skusila juz na jakies Newborn.... one ida w pierwszych tygodniach jak woda........
Przywiez jej cos fajnego ze szkolenia Ja pamietam, jak tata jezdzil na jakies konferencje, wystawy to zawsze przywozil nam (tzn mojej siostrze, mamie i dla mnie) jakies drobiazgi To bylo bardzo mile
asienka_r
mama Ani i Gabrysi
Wichurko ponoć do 14 stycznia są te promocje, sama też bym te najmniejsze pieluchy kupiła i może zestaw butelek, przy Ani też używałam i sobie chwaliłam, trzeba mieć w razie wu
WitajcieJak Wam mija dzionek.Ja właśnie skończyłam robić obiadek dla mężaMłody szaleje ,od wczoraj tylko tata i tata;-)Ale dzisiaj u nas piekna pogoda.Zaraz zmykamy na długaśny spacerek .Połącze przyjemne z pożytecznymspalanie swiatecznych kalorii ze spacerkiem hehe
lubiczankaTort sliczy,a w smaku pewno pychotkaMĄŻ strasznie dumny. U naszego Adrianka pierwsze słowo to mama:-)jakies 3 tyg temu;-)Wiec dziewczynka następna
asienka_r mądra dziewczynka z tej Ani;-)Zatęsknicie za sobą;-)Mlutka będzie napewno grzeczniutka
Dzieki na informacje napewno skorzystam:-)
Wichurka jak tam poszukiwanie wózka?Pewno mętlik w głowie masz.Ja jak zobaczyłam na all ile jest firm z wózkami to szokJa też skorzystam z przecen Dunnis;-)
Miłego dnia:*
lubiczankaTort sliczy,a w smaku pewno pychotkaMĄŻ strasznie dumny. U naszego Adrianka pierwsze słowo to mama:-)jakies 3 tyg temu;-)Wiec dziewczynka następna
asienka_r mądra dziewczynka z tej Ani;-)Zatęsknicie za sobą;-)Mlutka będzie napewno grzeczniutka
Dzieki na informacje napewno skorzystam:-)
Wichurka jak tam poszukiwanie wózka?Pewno mętlik w głowie masz.Ja jak zobaczyłam na all ile jest firm z wózkami to szokJa też skorzystam z przecen Dunnis;-)
Miłego dnia:*
lubiczanka
Fanka BB :)
Nati-to kiedy staranka o siostrzyczke))))korzystajcie z uroków pogody-u nas nijako...nie pada,ale szaro buro
AsieńkoR-no wyobrazam sobie Twój stresik...bedziesz pewnie dzwonic i to nie tylko przed snemTo miego szkolenia juz teraz Ci zyczę
Wichurko-jakoze ciężarnym się nie żauje chętnie bym poczęstowała Cię kawakiem tego tortu))Moze się kiedys zapuscicie w nasze strony-my w każdym razie zapraszamy...drzwi zawsze otwarte mamy-jak nie od frontu,to któreś z tyłu;-)
AsieńkoR-no wyobrazam sobie Twój stresik...bedziesz pewnie dzwonic i to nie tylko przed snemTo miego szkolenia juz teraz Ci zyczę
Wichurko-jakoze ciężarnym się nie żauje chętnie bym poczęstowała Cię kawakiem tego tortu))Moze się kiedys zapuscicie w nasze strony-my w każdym razie zapraszamy...drzwi zawsze otwarte mamy-jak nie od frontu,to któreś z tyłu;-)
asienka_r
mama Ani i Gabrysi
Lubiczanko oj będę będę, ale chyba na to pora, by chociaż trochę przeciąć pępowinę, ona lubi przy mnie zachowywać się mało samodzielnie, a z tatusiem i moment się ubierze, rozbierze, uśnie
lubiczanka
Fanka BB :)
AsieńkoR-prawdziwa córeczka Mamusi...Pewnie tez lubi się popieścić wiedząc,że"lada dzień"pojawi się Ktoś mniejszyTak jak mój Daniel...Długo był spokój,a od jakiegoś cvzasu tylko wypatruje kiedy Mika znika z horyzontu i sie"koperci"do tulania,bawi się,że jest dzidzią
reklama
Kurcze, zapomnialam Wam wczesniej napisac, ale nadal jest czas -
znacie kogos, kto szuka pracy? Moj szef wlasnie rozpoczal rekrutacje, umowa na czas okreslony, na moje miejsce jak bede na macierzynskim, praca od 1 marca do konca grudnia tego roku, stanowisko office administrator, miejsce - Dublin, Finglas.
---------------------------
Nati przyznam, ze wczorajsze popoludnie spedzilam na ogladaniu wozkow w necie W glowie lekki chaos ale moze w sobote cos sie wyjasni
Lubiczanko jesli sie zapuszcze w twoje strony to chetnie wstapie Jak nie drzwiami to wejde oknem hehehehe po takie pysznosci jakie robisz
znacie kogos, kto szuka pracy? Moj szef wlasnie rozpoczal rekrutacje, umowa na czas okreslony, na moje miejsce jak bede na macierzynskim, praca od 1 marca do konca grudnia tego roku, stanowisko office administrator, miejsce - Dublin, Finglas.
---------------------------
Nati przyznam, ze wczorajsze popoludnie spedzilam na ogladaniu wozkow w necie W glowie lekki chaos ale moze w sobote cos sie wyjasni
Lubiczanko jesli sie zapuszcze w twoje strony to chetnie wstapie Jak nie drzwiami to wejde oknem hehehehe po takie pysznosci jakie robisz
Ostatnia edycja: