reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Mnie dzionek mija spokojnie. Z rana ugotowałam zupke a drugie danie mam więc luzik.
Chwile temu skończyłam z Zuzią bawic się masą solną. Miała radoche, a fajnie paluszkami przebierała jak pozwoliłam jej pomieszac wszystkie skladniki i tylko wode dolewałam po troszku. Teraz w piekarniku sie suszy masa a my zajadamy popcorn :-)

Wichurka no to udanych poszukiwań.

Ostatnia edycja:
U mnie młody śpi,kurczaczek się piecze,ziemniaczki też.
Młody śpi,a starszaki się nudzą.Poszliby już do szkoły z chęcią :-D

Wichurko owocnych poszukiwań.
Ja miałam kilka wózków,ale nie będę żadnego polecać,bo to trzeba samemu wypróbować.Ale jakby nie było za każdym razem nie mogłam się doczekać,aż dziecko będzie w takim wieku,że wsadzę go w zwykłą,ultra lekką parasolkę :-D
Choć nie powiem,gondola fajna rzecz,ale ja jako osoba w ciągłym ruchu uwielbiam wózki,które szybko się składają i z łatwością wrzuca się do bagażnika auta :-D
Jedyna rada to taka,jeśli masz auto to sprawdź rozmiary bagażnika,bo nie wszystkie wózki się do nich mieszczą,oczywiście zależy jak duży masz bagażnik.
Mój młody jeździ od jakiegoś czasu Red Kite Push Me Quatro Damson | Prams, Strollers & Buggies | ASDA direct i jestem mega zadowolona,choć żadnych rewelacji nie ma,ale jest właśnie leciutki.No ale dla noworodka to już inna bajka.

Hej wichurko musisz pojezdzic i poogladac wozki na zywo i napewno wybierzesz odpowiedni dla ciebie i twojego malenstwa:-) ja mam wozek JEDO ,z polski przywiozlam i jestem z niego zadowolona , wazne jest zeby mial obrotowe kola i byl dosyc lekki i fajnie jest jak gondola jest dosyc duza. My po pol roku zmienilismy na spacerowke i nie dlatego ze corcia wyrosla z gondoli ale nie chcialo jej sie juz lezec, teraz musi wszystko widziec:-) udanych lowow.

AsieńkoM-no gratki dla Zuzi-oj zaraz będzie komplecik;)))hehe-a na weekend cosik przygotuję-spokojna głowa-bedzie co do buzi wsadzić;-)
Nati,Wichurko,Anineczko-wielkie dzięki za życzenia:tak::-D
Kamcia-DZIEKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nati-no to mąż musi być meeeega dumny z pierwszego słowa;))))Czyli następny Synek bedzie:confused:;-)
Wichurko-fajnie tak sobie z ukochana osobą spędzic Noc Sylwestrową-a jak sie jeszcze człowiek przyłozy odpowiednio(wystrój,nastrój,ubranko;))))Super:)To ostatni Wasz Sylwester we dwoje-więc tym bardziej super go spędziliście:)
Anineczko-Buziak od synówki dla Ciebie:)szok:)...oczywiście dla Antka też-nie inaczej...
Co do tortu-wszystko cacy by było,ale do jednej z warstw uzyłam galaretki...pozeczkowej-no nic bardziej ochydnego nie mogło mnie spotkać:baffled::-(,ale poza tym całkiem,całkiem,choc i wizualnie musiałam pokombinować żeby "jakos"wyglądało:sorry2:
DSCF9999.jpgDSCF0005.jpg

AAAAAAAAAA Lubiczanko, ty to cudo nazywasz 'jakos' ??????????? Bosze, takie smakolyki od samego rana!!!!!!!!!!!! :D Nawet nie chce myslec jak smakuje :p

AsienkoM tak mi sie przypomniala historia o zabkach - moja mlodsza siostra w pudelku od zapalek zbierala swoje mleczaki, a potem dala je Mamie z okazji Dnia Matki :D :D :D Moze tez dostaniesz wzystkie 'klawisze' kiedys w prezencie ;)

reklama
Bry
Lubiczanko cudny tort:):)
AsienkoM gratki dla Zuzi

No a ja się psychicznie nastawiam, bo jutro wieczorem wyjeżdżam na kurs dla polonistów do Waterford, Ania zostaje z tatusiem, dwie pierwsze noce bez Ani i Ani bez mamy od urodzenia:cool2:, ale moje dziecko jest duże i na szczęście wiele rozumie. Powiedział mi tylko, ale zadzwoń do mnie przed spaniem i wróć do mnie, obiecujesz?:cool2:.

Dobrego dzionka

Do góry