reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

gastone[/Bw "moim' tesco jest teraz promocja na to dolce gusto picollo i melody

U nas w Tesco też sa:tak: I też się dzisiaj nad nimi zastanawiałam, bo kosztuje 100e, a wcześniej, czyli z jakieś 2-3tygodnie temu, kosztował 130. No i kapsułki to pewnie bym na ebayu kupowała, bo jest duuży wybór;-) Ale zainteresował mnie również teraz ten ekspres gastone:-p Muszę zobaczyć, który ma większy wybór kapsułek i jakiego rodzaju:tak:
A tak dla tych którzy nie maja kart kredytowych, to polecam:
Moneybookers.com - Send Money - Receive Money - Online Payments - Money Transfers
Ja korzystam już od kilku miesięcy i jestem bardzo zadowolona:-) No i odchodzi dodatkowa opłata 6e/lot/osobe w ryanair, to tak dla przykładu:tak: Naprawdę super rozwizanie:tak::tak:

Sorry, że tak wpadam bez przywitania, ale nie mogę się zebrać jakoś na regularniejsze pisanie:sorry:

reklama
Dziewczyny!
Przepraszam, ze sie wtracam, ale kiedys czytalam, ze na Waszym forum jest mama z autystycznym synkiem!
Czy wiecie moze jak tutaj w Irlandii zdiagnozowali to schorzenie u tego chłopca?
Przechodze ostatnio ciezkie chwile, bo w przedszkolu mojego synka zasugerowali, ze moj synek moze miec ADHD lub AUTYZM !!!
Moim zdaniem, to bunt dwulatka, ale lepiej byc ostroznym, wiec prosze o pomoc.
Pozdrawiam!

Pierwsza??:eek::eek:
Nie ma to jak synuś wstający o 7.15 :cool2:
Jak jutro też tak wstanie to go normalnie ubije :wściekła/y:
Ale pogoda, co? :sorry2: To skończyło się jednodniowe ciepełko...

Witam
My od 6.50 nie śpimy...ale komp dopiero ruszył;)
Miłego weekendu chciałam Wam zyczyć:)
Kamcia-czy Twój Łukasz dziś świętuje?Jeśli tak,to wszystkiego naj dla Niego:)))
Asieńko-już w pracy,ale i tak zyczę Ci oby dzień miną przyjemnie:)
Barmanka-no własnie-podpowiedz gdzie mozna nabyc takiego pana robiącego i serwującego kawkę...To może i ja zacznę pijac kawkę;)))Nawet uniform bym mu zakupiła...o taki HIT seksowne JOCK STRAP GMW - L - najtaniej !! (1791889156) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

reklama
siemanko

milego weekendu życze

Dziewczyny!
Przepraszam, ze sie wtracam, ale kiedys czytalam, ze na Waszym forum jest mama z autystycznym synkiem!
Czy wiecie moze jak tutaj w Irlandii zdiagnozowali to schorzenie u tego chłopca?
Przechodze ostatnio ciezkie chwile, bo w przedszkolu mojego synka zasugerowali, ze moj synek moze miec ADHD lub AUTYZM !!!
Moim zdaniem, to bunt dwulatka, ale lepiej byc ostroznym, wiec prosze o pomoc.
Pozdrawiam!

napisz do Pauletty na priva.. bo to napewno dluższa rozmowa..

Do góry