reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Witajcie sobotnio,

anineczka - chyba po to, żeby dupka jędrniej wyglądała (cos mi sie kojarzy, że zawodnicy futbolu amerykańskiego takie "gatki" nakładają pod stroje),
i zmykaj do lekarza, bo to może być zapalenie oskrzeli, a kaszel jest niebezpieczny dla dzidzi!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
cos na wesolo :-)

Modlitwa wieczorna kobiety:

Ojcze nasz, który jesteś w niebie
Mam taką prośbę wielką dziś do Ciebie
Daj mi faceta i ma być bogaty
Ma mieć Ferrari - za cash nie na raty
Duze mieszkanie, a najlepiej willę
Ma mnie wciąż słuchać, nie tylko przez w chwilę
Ma mnie zadowalać kiedy mam ochotę
Śniadanie mi robić - nie tylko w sobotę
Oglądać romansy, biżuterię kupić
W życiu mym nie będzie mogł się nigdy upić
Nie chce nigdy widzieć jego własnej matki
Ja wydaję kasę - on płaci podatki
On nie ma kolegów - ja mam koleżanki
Kont ma mieć on wiele - okoliczne banki
Złotych kart bez liku, czeków co nie miara
Jak mi to załatwisz - wzrośnie moja wiara

milego dnia :-D

Margaritkajeszcze jedna roznica w kapsulkach..Dolce gusto go jedynie extrakt z kawy ( plyn lub kawa rozpuszczalna)a krazki do tassimo to w srodku prawdziwa kawa:-) No i sa inne nie pasuja do tassimo.
A zakup przez internet to zaden problem, kawa przychodzi szybko.Ja tam uwielbiam zakupy przez internet Sprzety kupuje, ciuszki a nawet 3 wozki kupilam.Mebelki itp.Wciskam, place i lazic nie musze bo zakupy z dzieeczynami teraz to zadna przyjemnosc:-(
Jesli brak karty kredytowej tez no problem bo teraz AIB ma karye kredytowa prepaidowa wydajeszz tyle ile chcesz.Mam od niedawna taka i swietna sprawa bo nie obciazam karty tylko wplacamhttp://www.tassimo.com/country_selector/ tyle ile chce i cos kupuje.A wplacac mozna w wielu punktach, sklepach, stacjach:-)

A tak wogole witam.Pozniej reszte pocztam bo musze moje kozy pilnowac bo sie leja.Hanka wczoraj przylala Zosce jakas zabawka az krew z nosa poleciala..

Ostatnia edycja:
witam!

Wietrznie strasznie,rzeczywiście:eek: Na poniedziałek zapowiadają wiatr 130km/h :shocked2:
My po zakupach,mala była w play centre pobrykać.. i nie śpi oczywiście:eek:Muliło ja w aucie,ale przeszło :cool:

kasiuleczka- zdrówka Olivce! Moja tez prychająca wstała,ale póki co z nosa nie leci. Moze to było coś alergicznego,oby:tak:
Mnie tez walki nie interesują.A.chce obejrzeć wiec pewnie się dosiądę.Dla chętnych - na tych stronkach ma być transmisja:
http://www.huckenbuschspace.eu/wordpress/
LiveTV / LiveStream, Broadcast Vitali Klitschko – Tomasz Adamek (Boxing)

anineczko- zdrówka Wam!

U nas,jak Wikta wstanie o 7mej to jest dobrze:sorry:Z reguły wcześniej wstaje, 6ta, po 6tej.Mogłoby jej się wydłużać to spanie z wiekiem,choć już się zdążyłam przyzwyczaić- nie mam wyjścia :blink:Przynajmniej dzień dłuższy :blink:

miłego weekendu!

Witam
Lubiczanko L miał urodziny 7 , ale dziś robi imprezke dla znajomych, i będą walke oglądać też:)
Słyszałam dziś w pracy że jutro pod wieczór zbliża sie huragan do Irlandii z Ameryki :/
Miłego weekendu - bezwietrznego:)

hejka:-)
ale smaka narobilyscie tymi kawusiami,ze az mojemu powiedzialam, ze chcialabym ekspres zakupic a ten cytuje" to juz jako prezent na urodziny,tak??":eek::errr: faceci:dry: no ale lepiej na urodziny niz wcale:-D
Wlasnie salatke z gyrosa koncze, winko juz sie chlodzi jeszcze sie tylko spakowac i wybywamy do Larci na walke:-) a jutro od niej na te pokazy o ile pogoda bedzie mozliwa, bo teraz wieje straszliwie:szok: Chyba musze zabawki z ogrodu posciagac,bo nie bedzie komu zbierac w nocy;-)
kamcia-niestrasz tym huraganem:szok:
chorowitkom zdrowka:tak: a reszcie spokojnego i milego weekendu:-)

no i pieknie jeszcze mi tu huraganu brakowalo:szok::szok:

Anineczko nie jestes sama,bo ja chyba do was dolacze...glowa mnie boli,z nosa lekko zaczyna leciec i jakos dziwnie sie czuje:baffled::baffled:

Marcysia udanej imprezki u Larci:)

a mnie glowa nadal boli,przestala na troche ale jak wrocilam z zakupow to znow mnie boli...masakra jakas...

Witam
Kilka godzin temu wróciłam, ale nie miałam jak do kompa zasiąść:cool2:. Szkoła i dzieciaki fajne:-):tak:, chętne do nauki i zdolne:):):-):-), udało mi się zrobić wszystko, co zaplanowałam. Tatuś odebrał Anulkę. Mam nadzieję, że nie dokuczyła Asi ani Zuzance przede wszystkim

Chorowitkom zdrówka

reklama
Do góry