reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam
My od 6.50 nie śpimy...ale komp dopiero ruszył;)
Miłego weekendu chciałam Wam zyczyć:)
Kamcia-czy Twój Łukasz dziś świętuje?Jeśli tak,to wszystkiego naj dla Niego:)))
Asieńko-już w pracy,ale i tak zyczę Ci oby dzień miną przyjemnie:)
Barmanka-no własnie-podpowiedz gdzie mozna nabyc takiego pana robiącego i serwującego kawkę...To może i ja zacznę pijac kawkę;)))Nawet uniform bym mu zakupiła...o taki HIT seksowne JOCK STRAP GMW - L - najtaniej !! (1791889156) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
no no lubiczanko aty niedobra juz z samego rana sprosne mysli ci przychodza,ale on ma pupcie:)))))))))))))))))))))

reklama
Witam.
Tez dzis nie pospalam,Igorek obudził sie na mleczko po 7,i pozniej był troche markotny.Teraz leży w łóżeczku,może przyśnie.
Kurcze pogoda dziś do bani,a wczoraj tak fajnie było.M w pracy,dziś wieczorkiem będziemy oglądać walke Adamek i Kliczko,jestem ciekawa kto wygra.
Miłej soboty.

witam
faktycznie wczoraj bylo ladnie,pol dnia przesiedzialysmy na dworze
Moja Oliva obudzila sie dzis z goraczká prawie 39 i twierdzi ze ja brzuszek boli. Nurofen podalam , mietke jej zrobilam i zobaczymy co to z tego bedzie. Tak sie zastanawiam czy jej wczoraj nie przewialo bo mi kurteczke sciagnela, moze jej kielbasa z grilla zaszkodzila bo wczoraj jadla, a moze to ze stresu przed przedszkolem:confused::confused::confused: No nic poczekamy zobaczymy.
Lubiczanka :-D
Asienko powodzenia w pracy

ja to chyba jakas dziwna jestem bo ani mnie nie interesowal mecz ostatni ani ta walka.:zawstydzona/y:

Lubiczanko..:-D:-D:-D:-D:szok::szok::szok:...zapodalas z rana linka:-D

wieje niemilosiernie dzis od rana..a mnie glowa boli trza sie brac za jakies sprzatanie ale strasznie mi sie nie chce:no:

milego dnia zycze

A u nas słonko wyszło:)))))))
Biola-po takim przebudzeniu,jakie mi J zapodał od rana mam takie myśli;)))))))))))))))))
Ewelcia-na ból głowy...lody;))))
Didi-co tam,jak tam?

Witam
U nas słońce.

Lubiczanko zastanawiam się po co te białe paski pod pośladkami tego pana?
Jakaś do tyłu jestem :eek::-D

Ja cherlam jak gruźlik,nie wiem czy to nie oskrzela bo jak kaszlę to boli klata :dry:
Słabo mi i do dooopy no!
Antek też smarka,aż mu krewa z nosa poszła.Matt cherla..Pięknie :dry:

Miłego dnia.

Witam

Lubiczanko wczesnie wstajecie my wstalismy o 9
Ewelcia mi cos glowa boli a i lenia tez mam ale przejdzie zaraz sie biore za rybe po grecku :tak:
Anineczko zdrowka dla Was
Kasiuleczka zdrowka dla Olivii

Uciekam pranie powiesic i za robote trzeba sie brac,Milego dnia :-)

witam sobotnio :-)

troche mnie nie bylo, ale jakos mi ostatnio doba za krotka :dry: maly zaczyna pokazywac co potrafi wiec nawet poczytac nie mam jak, bo sie nie pobawi sam :confused2:

maz mnie wzial na zakupki ostatnio wiec sie ciesze bo juz nie mialam w czym chodzic, i w koncu kupilam cos sobie a nie malemu :-p
a dzis poszlam na spacer z malym i znalazlam kase :cool2::-p nie duzo bo tylko 30 euro ale zawsze cos :rolleyes2: wiec pojechalam i buty kupilam :-D

wieczorem Adamek wiec mezu zagladac bedzie a ja poczytam co u Was, a teraz ogarnac ide bo Marcel powyciagal wszystkie zabawki jakie ma i tak leza:zawstydzona/y:

chorowitkom zdrowka zycze :tak:

do pozniej, milego dnia

reklama
Witam:-) Moze któraś mi pomoże bo szukam i szukam w internecie i nie mogę znaleźć Potrzebuje jakieś fajne życzenia dla kuzynki z mężem na powrót na stale do Polski Kupiłam fajna kartkę ale nie mam pomysłu co tam napisać:-((( Dzisiaj idę na imprezke pozegnalna a kartka nadal nie gotowa:-(((

Do góry