reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
a ja mam bigosik w sloikach i z 6 golabkow w zamrarzalce:-p:-p:-p:-ptylko sosik pomidorowy trza dorobic...
Barmanko no wlasnie ja robie jak Margaritta,wkaldam b.goracy bigos i zakrecam sloik,stawiam do gory dnem na sciereczce i druga przykrywam i zostawiam tak do nastepnego dnia:)

Barmanko kupilam Szymkowi buty,brazowe na dwie rzepy...chcialam kozaczki bo tez byly,ale Szym ma tak nogi wysokie ze nie dalo rady mu wepchac.

Kamcia zapodalas linka z tym expresem i zobaczylam ze on taki tani i sama wszystkie argosy przeszukalam...i nigdzie nie ma:wściekła/y::-(....

Anineczko no to bedziesz miala wesolo jak Dora bedzie miec malutkie kicie:)

bylam u dentystki...Moniadan pytalam o 8 i...obejrzala moje i powiedziala ze ja mam swoich nie usuwac bo sa "piekne":szok::-Dsa wyleczone i w ogole...a ze nie mam 6 to ladnie mi sie ponasuwaly,ale jesli bardzo chce to nie ma problemu na MC mi usunac moze.
Jak nie da rady sama to zawsze szefa moze poprosic....;-)
Usuwaja tu tez chirurgicznie i tez na MC,ale to w szpitalu okres oczekiwania to od 2 do 6 miesiecy...ale...mozna to tez prywatnie zrobic-o koszta zapomnialam spytac;-):-)

:-D:-D Tichonkowa- nie wiem czy proste- znaczy tak jak ja robie to proste,ale pamiętam jak mama moja gotowała słoiki :eek: wieki gar na cztery palniki czyli na całą kuchenkę i jazdaaaa- ta to zdrowie ma do tego- bo po dziś dzień wekuje:tak: papryczki, buraczki, salatki szewdzkie i inne takie tam cuda - slinotoku zaraz dostane:-D

:-D:-D Tichonkowa- nie wiem czy proste- znaczy tak jak ja robie to proste,ale pamiętam jak mama moja gotowała słoiki :eek: wieki gar na cztery palniki czyli na całą kuchenkę i jazdaaaa- ta to zdrowie ma do tego- bo po dziś dzień wekuje:tak: papryczki, buraczki, salatki szewdzkie i inne takie tam cuda - slinotoku zaraz dostane:-D
moja mama jak zyla to co roku tak robila,a jak ja juz podroslam to jej pomagalam a pozniej juz sama.
Pamietam jak robilam soki na zime a z pozostalych owocow dzemy:)

My z mama gotowalysmy ogorki i np.salatki,grzybki,weki itp..to co zimne,zeby sie zawekowalo,ale to co gorace czyli dzemy i soki to tylko w sloki,odwracalysmy do gory dnem i przykrywalysmy i tyle:)

Marcysia,no z Oliva ciut lepiej nie placze juz jak ja zaprowadzam, rano jeszcze jest nie chetna musze troszke ja przekonywac.Zobaczymy co bedzie w nastepnym tygodniu.
Gastone ja mam z Argosa to sa takie guziczki zatrzaski plastikowe nie wiem jak one sie fachowo nazywaja.

no i nie straszcie ze taka zima tu bedzie:szok:bo jak mi woda zamarznie znowu to sie chyba powiesze.
Tichonku ehh no mnie tez przyszedl list za tv 160 i bede robic ten direct debet ze co miesiac pobieraja 13e.

To tak jak moja teściowa:-p:-p:-pPyszności robi w słoikach:-pKapusta,buraczki z papryką,ogórki w musztardzie,w miodzie,sałatki:-p:-p:-p
Jak była u mnie i mi ogórki małosolne zrobiła to myślałam,że razem ze słoikiem zjem:zawstydzona/y:No ale czosnek,koperek,liście chrzanu z Polski przywiozła:tak::-)Szkoda,że człowiek bliżej nie mieszka bo bym nie musiała myśleć przy każdym obiedzie o dodatku jakimś:sorry:
Dobrze,że spojrzałam jeszcze raz na ofertę Lidla bo chciałam jechać za butami dla Radka ale tam rozmiarówka tylko do 9nr:confused2:No i nie dostanie dziecię butów z Lidla:-D

tichonek, ja myslalam ze ta walka dzisiaj..? Polsat sport chyba nadaje, ale nie nie wiem czy mam, zreszta i tak mam nocke
barmanko mam dwójkę dzieci bardzo grzecznych dziewczynka 1.5 r a chłopczyk 3 latka

ewelcia dzieki kochana ze pamietalas :-) ja tu nigdy u dentysty nie byłam
kurcze mogłabym poczekac nawet te kilka miesięcy ale boje sie tutaj to robic

przyszedł facet do pralki, poogladal, pokrecil pokretlem i stwierdził ze lepiej kupic nowa, śmieszy mnie to ich podejście, on nawet jej nie obejrzał dokładnie, no ale dla mnie to lepiej
oby landlord szybko dał kase
mozecie polecić jakie marki tutaj są dobre????
pierwsza miłość puscilam przez przypadek 100 lat tego nie oglądałam :-)

reklama
AsienkoM-a gdzie dokupujesz te "naboje"do ekspresu?? drogo wychodza??
nie mowcie o przetworach, bo jak bylam w Pl i widzialam ile moja mamcia narobila to mnie sciska, ze nie moge sobie ich zabrac:wściekła/y: a tutaj jakos sie za nie zabrac nie moge:unsure:
Ktoras pisala o osemkach do wyrwania(ktore jeszcze nie wyszly),wspolczucia ja usowalam jedna i masakra. Nie dosc, ze opuchnieta chodzilam to jeszcze posiniaczona jakbym od kogos porzadne lanie dostala:-D:-D a o jedzeniu przez pare dni mozna zapomniec, chyba ze zupki przez slomke;-)
lece sie ponudzic............ :confused2: a z ta walka to juz przesadzone ze trza zaplacic?? bo wczoraj cos pisali, ze moze jednak bedzie za free:confused:
doczytalam, ze jak ktos ma n-ke to na RTL ogladnie walke za free mhhhhhhhhh niemam wiec nie obejrze :crazy:

Ostatnia edycja:
Do góry