reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Ktoras pisala o osemkach do wyrwania(ktore jeszcze nie wyszly),wspolczucia ja usowalam jedna i masakra. Nie dosc, ze opuchnieta chodzilam to jeszcze posiniaczona jakbym od kogos porzadne lanie dostala:-D:-D a o jedzeniu przez pare dni mozna zapomniec, chyba ze zupki przez slomke;-)
nie tylko po usunieciu 8 tak moze byc...ja mialam tak po usunieciu 6...chodzilam przez 3dni chyba do dentysty jeszcze i przykladalam do buzi taka poduszke,pomagala w leczeniu dziury po zebie,a mialam ogromna,dentystka nawet chciala mi tej poduchy do domu pozyczyc,ale ja sie balam ze zepsuje sie i bedzie kiszka,wolalam jezdzic do niej..
po powrocie z PL poszlam do pracy a wszyscy mysleli ze m mi wpiepszyl:eek::sorry:

reklama
Marcysia kapsulki do ekspresu mozna kupic tylko przez internet, albo na glownej stronie, bo jestem zarejestrowana na irlandzkiej stronie, albo na e-bay, ceny praktycznie takie same. Tylko, ze ja mam z tym lekki problem bo nie mam karty kredytowej. Na szczesie sasiadka ma i mi zamowila wieksza ilosc, a ja jej przelew zrobilam.
W polsce mozna kupic w sklepie a zamawiajac z neta to przelew mozna zrobic, a tu tylko w necie i karta kredytowa.

Ja teraz bedac w Polsce usuwalam za jednym zamachem gorna prawa piatke i osemke ale na szczescie dlugo nie bolalo, opuchlizny nie bylo i dosc szybko sie wygoilo. chociaz raz sie nie meczylam

lubiczanka no:eek:no:eek:tak jakby:eek:nie wiem o co chodziło ci z tym parkowaniem:eek:na środku:confused2:usmiałam sie no:sorry::-D

anineczko tak myśle i myśle to bliżej nam z sąsiedniego osiedla:confused2::sorry:i przez łake:tak::sorry:no ale ze K jest pomyslowy to coś wymyśli:-Da mam jeszcze sól z tamtego roku:tak:

poszorowałam wykładziny na gorze:sorry:padam na ryjek:confused2:

Witam wieczornie

Tichonek zuch dziewczyna,dobrze zrobilas ze sie zapisalas na angielski

Lubiczanko jak czytalam o myszch to az mnie ciary przeszly buuuu

Anineczko zdrowka,oby Cie nie rozlozylo

Biola u mnie tak samo jak u Ciebie Lenka spi cala noc a Natalia nie chce spac u siebie w pokoju bo twierdzi ze sie boi bo piesek szczeka,spi ze mna i przespi cala noc

Asienko u Ciebie bigosik a za mna chodzi od kilku dni ryba po grecku i jutro bede robic :tak:
powodzenia jutro:-)

Co do wekowania to moja mama tez robi pysznoscie ehhh na sama mysl slinka cieknie:-p
Mam nadzieje ze przez weekend tez bedzie takie ciepelko:tak:

Margaritta, oprócz kawiarki zakup, lub wynajmij kolesia który będzie Ci robił te pyszne kawusie :-D mi się zawsze podobają te wzorki..aż szkoda kawusie tknąć :confused2:
Wiesz ja nawet gotowałam jeszcze z 5 minutek ten bigos w słoiku, odwracałam a i tak coś nie pykło...co mnie dziwi to to że słoik trzyma, a mimo tego plesia jest - i tego nie czaje łaaaaaj :-:)-(

Jesssuuu ale jestem głodna! Bigosu bym zjadła :zawstydzona/y:

margaritkoale moj Expres jest na takiej samej zasadzie jak dolce gusto.
Ja nie moge bez niego zyc.Mam juz drugi:-) Pierwszy szlag juz trafil hihi
W kazdym razie zastanawialam sie nad dolce gusto ale tassimo przewazyl bo ma wiecej kawki do kupienia.Ma tez pyszne herbaty.
Szkoda tylko ze wycofali z tesco krazki bo mozna bylo kupic..Tetaz tylko internet.Ostatnio jak bylam w Pl to we Francji w Auchan kupilam spory zapas ale sie wlasnie skonczyl:-)

gastone no własnie- te herbatki - marzenie.. bo ja kawy to niekoniecznie. ale musze Ci powiedzieć i Asieńce1986, ze własnie w "moim' tesco jest teraz promocja na to dolce gusto picollo i melody - a co najwazniejsze kapsułki do nich sa w stałej sprzedazy w Tesco:tak: i nie wiem czemu Wy mówicie ze tylko online zamawiac mozna :confused2: do gastone Twojego to nie wiem , ale do tego Asieńkowego jak najbardziej kapsułki na półkach zalegają:tak:

marcysia koszt kapsułek- zalezy jaka kawa -ale tak w granicach 6-7 euro . a teraz na promocji po 4.5;-)

barmanko
noooo te cuda na kawach robione są bomba- tez bym nie tknęła,az sie nie rozpłynie samo:-D a tak badełej- słyszałas gdzies o takim kolesiu do wynajęcia moze? :cool2::-D

Tichpnkowaaaa łyżeczki zakupione :tak:

głodnam :confused2: jak zwykle qrde o tej porze:sorry:

Co do tych ekspresów Dolce to właśnie cięzko dostać w sklepach te wkładki i chyba trochę drożej wychodzi z tą kawą. Chyba z normalnym ekspresem jest ekonomiczniej-tak mi sie wydaje...Ja używam LaVazze czerwoną i rewelacja, zakupiłam syropy smakowe do kawy, przyprawe itp i kawka pierwsza klasa (cappucino oczywiście:)

Ewelcia to ile zębów w ciągu roku można wyrwać na MC? Bo ja pewnie będe musiała coś usunąć zanim aparat założe.

Dobranoc

PS Meggi moja koleżanka mówiła że kapsułki wycofali z tesco w Galway:/

Ostatnia edycja:
Witam.
Wreście usiadłam,troche odpocząć.Pomyłam podłogi,zeby jutro nie myć.Igorek po kąpiel śpi słodko.
Dzionek minął miło i szybko.Z Ania83 odwiedziliśmy Centrum Handlowe tu u Nas.Dosyć sie nachodziliśmy:tak:z naszymi Skarbami w wozkach.Pogoda dopisała dziś,oby taka była przez wekeend.
Anineczko dużo zdróweczka.
Tichonek super że sie zapisałaś na angielski.
Asienko powodzenia jutro w szkole.
Dobranoc.

reklama
Do góry