reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy z Irlandii!!

witam po urlopowo
po 2 miesiacach pobytu w Pl od wczoraj jestesmy w Irlandii...
niestety trzeba bylo juz wracac, a chetnie bym jeszcze posiedziala, to byly chyba nasze najlepsze wakacje ;-)
na razie nie rozpisuje sie, sprobuje byc na biezaco
pozdrawiam

reklama
Madbebe-oby na katarze sie zakończyło:)i też juz wracajcie!!!;)))
Anineczko-mam kilka gadżetów z cyklu"zelazo"4U;)))Kurcze-jakies witaminy bierzesz?Albo gp zapytaj o coś na wzmocnienie!!!
Monidan-no witaaaaaj:)))
Asieńko-byłas tu rano???Bo cos malutko?Jak Anulka(jesli pisałas wczesniej to przepraszam,ale zakręcona jestem-koło braciszka trzeba pobiegac żeby odwdzieczyć się za przywiezienie moich skarbków;)))

Witam
Ja oczywiście busy weekend, wczoraj byłam na imprezie , dziś rano do pracy i teraz przyszłam sie przywitać i uciekam spać bo o 23 jade w KOŃCU!!!! po swoich chłopaków. Jezu jak sie stęskniłam za moim synem wyściskam go i wycałuje i nie wypuszcze przez kolejne kilka dni z rąk:))))

Crazy Girl witaj fajnie że do nas wróciłaś:))
Anieczka życze więcej energii i zdrówka!!
MoniaD welcome back!
Ewelcia fajne zdjęcia , widac że Wam sie wypad udał:)

Melduję się że jestem, mężowy miał dwa dni pod rząd wolne (rozpusta normalnie :-D), na dodatek korzystamy z boskiej pogody :tak::tak:
Odezwę się jutro, pewnikiem coś kole wieczora. Sijka

Madbebe jeszcze rok mi został...
Lubiczanka na poczatku i my się około 4 miesiące nie widzieliśmy... a później to już było kombinowanie żeby tylko się spotkać i tak latałyśmy albo my albo on w ta i z powrotem takze budzet domowy na tym baaardzo ucierpiał.. :/

Uciekam.. musze jeszcze zrobic kilka rzeczy... bo niedługo do pracy.. do zobaczenia jutro po południu...
miłego wieczoru :)

czołgiem dziewczęta

wróciłam z PL - pobyt zaliczam do udanych jednak bardzo wyczerpujacych i na najwyzszych obrotach:confused2:

poczytałam po tzw."łebkach" ale ogarnąc to :baffled: w kazdym razie zawijam poki co, bom zdygana strasznie:sorry:

pozdrawiam laseczki wszystkie

Dziolchy, podajcie mi plis cos co mozna tutaj kupic na zabkowanie dla dzidzika :-) Meczy sie ta moja Kruszyna... Moze znacie jakies wyjatkowe sposoby na usmiezenie bolu, plis.

dziewczyny a ja mam takie pytanko z innej beczki. jesli któraś wie to bardzo proszę o info na priv gdzie w Dublinie znajdę sklep H&M z ubrankami dzieciecymi??z góry bardzo dziękuję za info pozdrawiam

reklama
Drannisimo-my smarowaliśmy bonjela,ale szczerze mówiac bez rewelacji:(natomiast my posiłkowaliśmy się czopkami:)
Margaritta-oj jak mi się serce uradowało na"Twój widok":)))teraz czekam na relacje i fotki:)))
Kamcia-wreszcie Synuś w domku-znam ta radość:)Ja dziś z Dawidkiem pół dnia układałam(składałam)armię lego:)))
Barmanka-no skoro dorobiłaś się "kondomków"to się nie zastanawiaj po co Ci one,tylko działaj;)))
Ewelcia-zapomniałam-przeswietne Wasze zdjęcia:)))

Do góry