reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Aurelia za dorosla osobe 2,5e a za dziecko 5e...za basenem caly czas prosto(trzeba skrecic w ta uliczke jak na basen,czyli w prawo),bedzie ci sie wydawac ze to koniec swiata,ale po 2km po prawej stronioe zobaczysz napis O'Railly's ranczo.....
Jak cos to zapraszam jutro na kawke,po p-oludniu na bank bede w domu:)

Załączniki

• P5240496.jpg
    P5240496.jpg
    40,4 KB · Wyświetleń: 44
  • P5240497.jpg
    P5240497.jpg
    41 KB · Wyświetleń: 39
  • P5240498.jpg
    P5240498.jpg
    46,8 KB · Wyświetleń: 40
  • P5240511.jpg
    P5240511.jpg
    25,8 KB · Wyświetleń: 41
  • P5240521.jpg
    P5240521.jpg
    37,8 KB · Wyświetleń: 41
  • P5240524.jpg
    P5240524.jpg
    55,5 KB · Wyświetleń: 40
  • P5240526.jpg
    P5240526.jpg
    48,9 KB · Wyświetleń: 40
  • P5240527.jpg
    P5240527.jpg
    51,6 KB · Wyświetleń: 40
  • P5240531.jpg
    P5240531.jpg
    43 KB · Wyświetleń: 35
reklama
c.d.

Załączniki

• P5240532.jpg
    P5240532.jpg
    38 KB · Wyświetleń: 38
  • P5240539.jpg
    P5240539.jpg
    33,8 KB · Wyświetleń: 42
  • P5240544.jpg
    P5240544.jpg
    44,9 KB · Wyświetleń: 39
Ostatnia edycja:
c.d
sorry ze 3 posty pod rzad,ale zapomnialam przy drugim dolaczyc jeszcze 3 zdjec,a ja nie umiem zrobic takiej edycji zebym mogla fotki dolaczyc....wiec Kamcia lub Anineczko polaczcie dwa ostatnie posty...sorki za klopot;-)

Załączniki

• P5240515.jpg
    P5240515.jpg
    37,4 KB · Wyświetleń: 35
  • P5240502.jpg
    P5240502.jpg
    38,4 KB · Wyświetleń: 35
  • P5240493.jpg
    P5240493.jpg
    52,5 KB · Wyświetleń: 36
Hej dziewczyny.. Dawno mnie tu nie było... tzn byłam ale nie "ujawniałam się" podczytałam Was trochę a czasem nawet pisałam ale nie dokończyłam nigdy.. Jakoś tak nie chciałam się Wam wtrącać w wątek...

My jesteśmy już w Irlandii znowu na stałe.. wróciłyśmy z PL w czerwcu i zaraz po przyjeździe zaczełam pracę także ciężko u mnie z czasem. ale mam nadzieje że teraz juz znajde chwilkę żeby poczytac Was trochę bo jestem baaardzo ciekawa co u Was!

pozdrawiamy...

Dobry wieczor :-)
Ja juz skonczylam prace i znowu 4,5 dnia wolnego :)))
Bede sprzatac i scigac faceta, zeby w koncu sciany pomalowal!!
Alexa mojego malego nadal katar meczy :(
Macie jakies sposoby, zeby wypedzic to cholerstwo?? Dodam, ze nie ma ani goraczki, kaszlu czy tez innych objawow. Tylko z nosa zolte gluty leca :/
Daje mu naturalna wit. C i smaruje pulmexem. I nic :eek:

Anineczko bardzo mnie wtedy moja ginekolog podbudowala :) A najwazniejsze, ze M byl za mna i popieral kazda decyzje :) Ty tez dobrze zrobilas!!

Madbebe zdrowka dla Wikty!! A wiesz, ze nie oblewalam jeszcze? :zawstydzona/y::-p

Na dzis tyle, uciekam do wyra ;-)

Hej Dziewczynki.:-)
Ewelcia widze ze wyjazd na farme sie udał,super foteczki.:tak:
Crazy Girl witaj.
A my z Igorkiem sobie leżymy,zjadł mleczko i odpoczywa.Zaraz pewnie zaśnie.
Niedziela szybko zleciała,wczoraj popołudniu byliśmy u Ania83,pod wieczór poszliśmy wszyscy razem na spacerek nad morze.
Więc było miło.:tak:

Bry poniedziałkowo
Niedziela minęła nam nudnie, ale czasem i takie dni są potrzebne:-):-p. Pranie zrobione:-p, niedługo do banku muszę iść

Crazy Girl witaj z powrotem, ostatnio myślałam o Tobie:-)
Madbebe młoda duuużo lepiej, nadal sporo kupek robi, ale to zęby, bo jak posmaruję i dam coś przeciwbólowego to śpi w nocy:confused2:, bo inaczej ryk jest okropny
Tabasiu zdrówka dla Alexa, może u niego to też zęby, jak ma tylko katar

Miłego dzionka

witam sie i ja:D jutro wylot do Hiszpani :-D ciesze sie bardzo ale mam znow inny problem moj starszy synus wracal z koleznka z polski w tamtym tygodniu no i po paszporcie slad zaginał....ZGUBIŁ... no i co teraz to juz nie wiem musze to zglosic tu na gardzie?? a po za tym nie jestesm z jego ojcem i jak wyrobic nowy paszport boże czy zawsze musi byc wszystko pod górke!!!! dziewczyny pomocy jak ja mam to teraz wszystko pozałatwiac!!!:wściekła/y:

reklama
witajcie poniedzialkowo:tak:
Julia-zaginiecie paszportu musisz zglosic na Garde, byc moze ktos go znalazl i zglosil do biura rzeczy znalezionych. Najlepiej zadzwon tez do ambasady moze wyrobia Ci tymczasowy tylko niewiem czy przed wylotem zdazysz:baffled:Zawsze cos wypada na nie jak czlowiek sie z czegos cieszy:baffled:
Tabasia -moze to faktycznie zabki. U mnie maly tez zakatarzony tzn. woda sie z nosa delikatnie leje i widze, ze pcha paluchy to buzi, musze mu pozniej luknac czy to nie 5:szok:
Asienko-dobrze, ze Ania sie juz lepiej czuje a zabki trzeba przetrwac, niestety
Crazy Girl-jednak spowrotem w Irl, a co ze studiami?? przerwalas?? a co do watku to wtracaj sie, wtracaj ;-):-Dnie mamy nic przeciwko:tak:
milego dnia Wszytkim:-)

Do góry