reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy z Irlandii!!

Aurelia za dorosla osobe 2,5e a za dziecko 5e...za basenem caly czas prosto(trzeba skrecic w ta uliczke jak na basen,czyli w prawo),bedzie ci sie wydawac ze to koniec swiata,ale po 2km po prawej stronioe zobaczysz napis O'Railly's ranczo.....
Jak cos to zapraszam jutro na kawke,po p-oludniu na bank bede w domu:)

Załączniki

• P5240496.jpg
    P5240496.jpg
    40,4 KB · Wyświetleń: 49
  • P5240497.jpg
    P5240497.jpg
    41 KB · Wyświetleń: 43
  • P5240498.jpg
    P5240498.jpg
    46,8 KB · Wyświetleń: 46
  • P5240511.jpg
    P5240511.jpg
    25,8 KB · Wyświetleń: 46
  • P5240521.jpg
    P5240521.jpg
    37,8 KB · Wyświetleń: 45
  • P5240524.jpg
    P5240524.jpg
    55,5 KB · Wyświetleń: 44
  • P5240526.jpg
    P5240526.jpg
    48,9 KB · Wyświetleń: 44
  • P5240527.jpg
    P5240527.jpg
    51,6 KB · Wyświetleń: 45
  • P5240531.jpg
    P5240531.jpg
    43 KB · Wyświetleń: 39
reklama
c.d.

Załączniki

• P5240532.jpg
    P5240532.jpg
    38 KB · Wyświetleń: 42
  • P5240539.jpg
    P5240539.jpg
    33,8 KB · Wyświetleń: 47
  • P5240544.jpg
    P5240544.jpg
    44,9 KB · Wyświetleń: 43
Ostatnia edycja:
c.d
sorry ze 3 posty pod rzad,ale zapomnialam przy drugim dolaczyc jeszcze 3 zdjec,a ja nie umiem zrobic takiej edycji zebym mogla fotki dolaczyc....wiec Kamcia lub Anineczko polaczcie dwa ostatnie posty...sorki za klopot;-)

Załączniki

• P5240515.jpg
    P5240515.jpg
    37,4 KB · Wyświetleń: 41
  • P5240502.jpg
    P5240502.jpg
    38,4 KB · Wyświetleń: 40
  • P5240493.jpg
    P5240493.jpg
    52,5 KB · Wyświetleń: 41
Hej dziewczyny.. Dawno mnie tu nie było... tzn byłam ale nie "ujawniałam się" podczytałam Was trochę a czasem nawet pisałam ale nie dokończyłam nigdy.. Jakoś tak nie chciałam się Wam wtrącać w wątek...

My jesteśmy już w Irlandii znowu na stałe.. wróciłyśmy z PL w czerwcu i zaraz po przyjeździe zaczełam pracę także ciężko u mnie z czasem. ale mam nadzieje że teraz juz znajde chwilkę żeby poczytac Was trochę bo jestem baaardzo ciekawa co u Was!

pozdrawiamy...

Dobry wieczor :-)
Ja juz skonczylam prace i znowu 4,5 dnia wolnego :)))
Bede sprzatac i scigac faceta, zeby w koncu sciany pomalowal!!
Alexa mojego malego nadal katar meczy :(
Macie jakies sposoby, zeby wypedzic to cholerstwo?? Dodam, ze nie ma ani goraczki, kaszlu czy tez innych objawow. Tylko z nosa zolte gluty leca :/
Daje mu naturalna wit. C i smaruje pulmexem. I nic :eek:

Anineczko bardzo mnie wtedy moja ginekolog podbudowala :) A najwazniejsze, ze M byl za mna i popieral kazda decyzje :) Ty tez dobrze zrobilas!!

Madbebe zdrowka dla Wikty!! A wiesz, ze nie oblewalam jeszcze? :zawstydzona/y::-p

Na dzis tyle, uciekam do wyra ;-)

Hej Dziewczynki.:-)
Ewelcia widze ze wyjazd na farme sie udał,super foteczki.:tak:
Crazy Girl witaj.
A my z Igorkiem sobie leżymy,zjadł mleczko i odpoczywa.Zaraz pewnie zaśnie.
Niedziela szybko zleciała,wczoraj popołudniu byliśmy u Ania83,pod wieczór poszliśmy wszyscy razem na spacerek nad morze.
Więc było miło.:tak:

Bry poniedziałkowo
Niedziela minęła nam nudnie, ale czasem i takie dni są potrzebne:-):-p. Pranie zrobione:-p, niedługo do banku muszę iść

Crazy Girl witaj z powrotem, ostatnio myślałam o Tobie:-)
Madbebe młoda duuużo lepiej, nadal sporo kupek robi, ale to zęby, bo jak posmaruję i dam coś przeciwbólowego to śpi w nocy:confused2:, bo inaczej ryk jest okropny
Tabasiu zdrówka dla Alexa, może u niego to też zęby, jak ma tylko katar

Miłego dzionka

witam sie i ja:D jutro wylot do Hiszpani :-D ciesze sie bardzo ale mam znow inny problem moj starszy synus wracal z koleznka z polski w tamtym tygodniu no i po paszporcie slad zaginał....ZGUBIŁ... no i co teraz to juz nie wiem musze to zglosic tu na gardzie?? a po za tym nie jestesm z jego ojcem i jak wyrobic nowy paszport boże czy zawsze musi byc wszystko pod górke!!!! dziewczyny pomocy jak ja mam to teraz wszystko pozałatwiac!!!:wściekła/y:

reklama
witajcie poniedzialkowo:tak:
Julia-zaginiecie paszportu musisz zglosic na Garde, byc moze ktos go znalazl i zglosil do biura rzeczy znalezionych. Najlepiej zadzwon tez do ambasady moze wyrobia Ci tymczasowy tylko niewiem czy przed wylotem zdazysz:baffled:Zawsze cos wypada na nie jak czlowiek sie z czegos cieszy:baffled:
Tabasia -moze to faktycznie zabki. U mnie maly tez zakatarzony tzn. woda sie z nosa delikatnie leje i widze, ze pcha paluchy to buzi, musze mu pozniej luknac czy to nie 5:szok:
Asienko-dobrze, ze Ania sie juz lepiej czuje a zabki trzeba przetrwac, niestety
Crazy Girl-jednak spowrotem w Irl, a co ze studiami?? przerwalas?? a co do watku to wtracaj sie, wtracaj ;-):-Dnie mamy nic przeciwko:tak:
milego dnia Wszytkim:-)

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry