reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

witam po urlopowo
po 2 miesiacach pobytu w Pl od wczoraj jestesmy w Irlandii...
niestety trzeba bylo juz wracac, a chetnie bym jeszcze posiedziala, to byly chyba nasze najlepsze wakacje ;-)
na razie nie rozpisuje sie, sprobuje byc na biezaco
pozdrawiam

reklama
Madbebe-oby na katarze sie zakończyło:)i też juz wracajcie!!!;)))
Anineczko-mam kilka gadżetów z cyklu"zelazo"4U;)))Kurcze-jakies witaminy bierzesz?Albo gp zapytaj o coś na wzmocnienie!!!
Monidan-no witaaaaaj:)))
Asieńko-byłas tu rano???Bo cos malutko?Jak Anulka(jesli pisałas wczesniej to przepraszam,ale zakręcona jestem-koło braciszka trzeba pobiegac żeby odwdzieczyć się za przywiezienie moich skarbków;)))

Witam
Ja oczywiście busy weekend, wczoraj byłam na imprezie , dziś rano do pracy i teraz przyszłam sie przywitać i uciekam spać bo o 23 jade w KOŃCU!!!! po swoich chłopaków. Jezu jak sie stęskniłam za moim synem wyściskam go i wycałuje i nie wypuszcze przez kolejne kilka dni z rąk:))))

Crazy Girl witaj fajnie że do nas wróciłaś:))
Anieczka życze więcej energii i zdrówka!!
MoniaD welcome back!
Ewelcia fajne zdjęcia , widac że Wam sie wypad udał:)

Melduję się że jestem, mężowy miał dwa dni pod rząd wolne (rozpusta normalnie :-D), na dodatek korzystamy z boskiej pogody :tak::tak:
Odezwę się jutro, pewnikiem coś kole wieczora. Sijka

Madbebe jeszcze rok mi został...
Lubiczanka na poczatku i my się około 4 miesiące nie widzieliśmy... a później to już było kombinowanie żeby tylko się spotkać i tak latałyśmy albo my albo on w ta i z powrotem takze budzet domowy na tym baaardzo ucierpiał.. :/

Uciekam.. musze jeszcze zrobic kilka rzeczy... bo niedługo do pracy.. do zobaczenia jutro po południu...
miłego wieczoru :)

czołgiem dziewczęta

wróciłam z PL - pobyt zaliczam do udanych jednak bardzo wyczerpujacych i na najwyzszych obrotach:confused2:

poczytałam po tzw."łebkach" ale ogarnąc to :baffled: w kazdym razie zawijam poki co, bom zdygana strasznie:sorry:

pozdrawiam laseczki wszystkie

Dziolchy, podajcie mi plis cos co mozna tutaj kupic na zabkowanie dla dzidzika :-) Meczy sie ta moja Kruszyna... Moze znacie jakies wyjatkowe sposoby na usmiezenie bolu, plis.

dziewczyny a ja mam takie pytanko z innej beczki. jesli któraś wie to bardzo proszę o info na priv gdzie w Dublinie znajdę sklep H&M z ubrankami dzieciecymi??z góry bardzo dziękuję za info pozdrawiam

reklama
Drannisimo-my smarowaliśmy bonjela,ale szczerze mówiac bez rewelacji:(natomiast my posiłkowaliśmy się czopkami:)
Margaritta-oj jak mi się serce uradowało na"Twój widok":)))teraz czekam na relacje i fotki:)))
Kamcia-wreszcie Synuś w domku-znam ta radość:)Ja dziś z Dawidkiem pół dnia układałam(składałam)armię lego:)))
Barmanka-no skoro dorobiłaś się "kondomków"to się nie zastanawiaj po co Ci one,tylko działaj;)))
Ewelcia-zapomniałam-przeswietne Wasze zdjęcia:)))

Do góry