reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Margaritta welcome back:-)

byla dzis u mnie |Aurelia ze swoja familia:-):tak:Marcel jej to taki kochany niebieskooki malec:-D;-):-)oj troszku sie bal szumow i wyglupow Szymka,ale nie bylo tak zle.....dzieki wam za wszystko(wy tam wiecie za co):-).....fajnie bylo Ciebie i Marcelka poznac:).....

reklama
anineczkazdrowka i sil witalnych:-)))

Crazy girl welcome back.

Dranissimo dla kazdego dziecka co innego.U Maxa sprawdzila sie bonjela u dziewczyn bez rewelacji.Tetha tez u nas nie dziala.Pomagaja czopki a do gryzienia wszystko co zimne(daje im zmoczona tetrowke) .

Co to ja jeszcze .. A aaa no przeciez Margaritka i Monia witojcie spowrotem:-)

witam z wieczora :-)

Ewelcia dziekujemy za goscine :tak: milo było Was poznac :tak: teraz zapraszamy do siebie ;-)
Twoj Szym to prawdziwy HURAGAN :-D no ale nie długo i moj tak biegac bedzie ( mam nadzieje :eek:) no i nie ma za co, mam nadzieje ze sie przyda ;-) dziekuje w imieniu mojego płaczka ;-)

maly spi, mezu gra wiec poczytam co u Was :tak:

drannisimo- Teetha w saszetkach, nurofen albo calpol albo bonjela do smarowania, a najlepsze u takiego malucha to masowanie dziasel;-)
Irlandzki sposob smarowanie dziasel whisky:szok:

wisienka dzieki!! A jak sie masuje dziasla takiego malucha? Normalnie palcem?

Drannisimo-my smarowaliśmy bonjela,ale szczerze mówiac bez rewelacji:(natomiast my posiłkowaliśmy się czopkami:)

a co to za czopki? Chociaz czopkow sama nie lubie i tez wolabym nie dawac Malej... ale jak trzeba to trzeba... ;/

Dranissimo dla kazdego dziecka co innego.U Maxa sprawdzila sie bonjela u dziewczyn bez rewelacji.Tetha tez u nas nie dziala.Pomagaja czopki a do gryzienia wszystko co zimne(daje im zmoczona tetrowke)

tetrowke to moja bez przerwy memla, a gryzakow jakos nie chce... :-(

no to poczytałam i wrociłam :-)

Anineczka lepszego samopoczucia zycze:tak:
Kasiuleczka jak tam pralka?? sprawna?? nam raz koles 2 tygodnie naprawial, myslałam ze zwariuje ;-)
Julia jak tam z paszportem?? mam nadzieje ze załatwiłas cos. miłego lotu i udanych wakacji ;-)
Crazy Girl witaj !! ja tez jestem zdania ze najlepiej razem, niewazne gdzie :tak:
moniadan, Margaritta witajcie z powrotem:tak: fajnie ze pobyt sie udał :tak:
Lubiczanka a pobiegaj koło brata, nalezy sie ;-) fajnie ze jestescie w komplecie juz:tak: ja to bym swojego nie pusciła ( narazie, potem sama go odwioze :-D)
Kamcia jeszcze troszke i wysciskasz chlopakow :tak:

jak kogos pominełam sorki :sorry:
pozdrawiam, i miłej nocki

no to poczytałam i wrociłam :-)

Anineczka lepszego samopoczucia zycze:tak:
Kasiuleczka jak tam pralka?? sprawna?? nam raz koles 2 tygodnie naprawial, myslałam ze zwariuje ;-)
Julia jak tam z paszportem?? mam nadzieje ze załatwiłas cos. miłego lotu i udanych wakacji ;-)
Crazy Girl witaj !! ja tez jestem zdania ze najlepiej razem, niewazne gdzie :tak:
moniadan, Margaritta witajcie z powrotem:tak: fajnie ze pobyt sie udał :tak:
Lubiczanka a pobiegaj koło brata, nalezy sie ;-) fajnie ze jestescie w komplecie juz:tak: ja to bym swojego nie pusciła ( narazie, potem sama go odwioze :-D)
Kamcia jeszcze troszke i wysciskasz chlopakow :tak:

jak kogos pominełam sorki :sorry:
pozdrawiam, i miłej nocki
paszport sie znalazł:D byl w spodniach

Julia kamien z serca....chyba wreszcie odetchnelas?:tak:udanego lotu i wspanialych wakacji zycze:)
Aurelia pewnie ze sie przyda;-):-)
jaka ze mnie gapa...teraz sie kapnelam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Moniadan witamy,witamy ...:-):-)

łoj,jaka ja dzis zmeczona sie czuje:baffled:moj "huragan"jak to okreslila Aurelia dal popalic :baffled:

Ewelcia aaaa to Ty o tym drugim myslałas:-D, ale dobrze ze sie przyda ;-) toz dlatego tak szybko wychodziłam, bo kazałas mi to brac z powrotem :-p nie zwalaj winy na "huragana " tylko na gosci :-D jedni wchodza drudzy wychodza :-p
Julia dobrze ze sie znalazł, teraz sie relaxuj i ciesz Mamusia i słoneczkiem :tak:

ja też miło wspominam karmienie poza 2 miesiącami :-p oodstawianie również miłe
a teraz przy 2 dziecku się bałam ze coś bedzie nie tak ale poszło lepiej niż myslałam :-)
ewelcia super fotki :-)
crazy girl witaj z powrotem :-)
julcia współczuję z tym paszportem... yhhh
własnie doczytałam ze się znalazł.. to super:-)
lubiczanko widze że u Ciebvie pełną para :-)
ja po porodzie też tak miałam... dużo czasu , lepiej sie czułam :-) ale teraz jak Emcia starsza to już tak czasu nie ma :-p ciasto raz na 2 tygodnie :-p hehe a spacerki wiadomo codziennie ;-) ale już nie takie spokojne
barmanko wstawię jutro fotki to zobaczysz jaka ta moja czerwień.. robiłam na ciemnym blondzie
moniadan witaj pourlopowo :-)
margaritta witaj :-)
wszystkie wracają :-p

no i nie chce mi się pisać więcej...
idę spać :p

reklama
Hej mamcie.
Julia28 kamien z serca,co??
Dranissimo ja nie cierpie czopkow blee,i skoro ja nie cierpie to ie dawalam Maxowi nigdy.Ale teraz uwazam ze to zbawienie!Dziewczynki musialy dostawac calpol wczesnie i byl problem bo zwracly i uzylam czopka.I aleluja.Teraz gl0wnie tylko czopki bo szybciej dziala.Dzieci nic nie czuja.Czopki ja uzywam Paralink lub Nurofen
Pozazdroscilam wam tej czerwieni i tez sobie zrobilam hehe Ale u mie efekt wiadomy,bo naozylam na braz;-)

Ostatnia edycja:
Do góry